Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 posts
Én egyszer arra riadtam fel az éjszaka közepén, hogy azt álmodtam, hogy elaludtam egy olyan helyen és pillanatban amikor nem lett volna szabad.
Durva Alert!-et nyomhatott az agyam, rémálom az álomban.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Én azt álmodtam tegnap, hogy nem tudok aludni! Ez mekkora para már. :D
Aztán leültem filmet nézni, hogyha már nem tudok aludni és ki is találtam valamit, Cuba Gooding Jr. volt a fõszereplõ. :)

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Kellett cikkszámot is mondanod a márnára? :D
Ja, biztosági öv az kéne a bringára, de úgy kibaszott nagyot tudnék esni ;)
Nálam is elrajtolt a krinolin izzasztás. Már csak kb. 1 óra... Vagy fasztudja...
De jó lesz! Kér valaki? Elég sok lesz ez nekem, szóval lehet jönni! Komolyan ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nem is..jaja szingliség meg ilyenek..

A "King of the Lines" verseny egy olyan gördeszkás rendezvény, ahol a versenyzõknek 3 egymás után felállított elemen kell megmutatniuk, hogy mit tudnak. A legjobb sorozat nyer.
errre valaki?

ezt meg megszerettem :)

volt a bmw-audis reklám palkátos téma..
bentley válasza :D
http://surfryder.fil...7/01/image8.jpg

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Villámok faszán néznek ki!
Dusán leszármazottnak jobbulást!!

Nahat attol hogyesik atz elet(ivas) nem all meg..szuinap Gaspareknal is,labor kezzdet phifai'meg foka acid stb,csajjal hazajoves kapualjabam kozles hogy sorry 6jegerrel meg 4sorrel ezelott talan felallt volna rsd de most kar probalkozni ugyse,de azert nyald meg a hogit hatah,sertodve hazamebeses jot rohoges,rantotta eves,holnap 4korul trial nezes,amugy orfun dogles,ma meh idegeskedes auto rossz helyen parkolva 2x!!! Feljelenres,draga buntetes..
Na pissz

Ma este valami?!?!jon a pirosbugyi:) igerem nem alszunk ott/):):)

Ide piros bugyi biztos nem!! Te jól kész vagy mostanában!

Induljon a grillezés!

Azt álmodtam, hogy a halárus Márnát javasolt sütni,de nincs neki,viszont rendel,ha igényt tartok rá! Mint az autóalkatrészt!:o
Olyat is szoktam, hogy bringázok és keresem a biztonsági övet,mert tök szar úgy közlekedni az úton, hogy nem vagyok bekötve!:) Érdekes!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

akkor ma vmi koradélutáni rályd? pont jó idõ lesz hozzá, csak a köcsög szúnyogoknak kedvez ez a párás idõ, lesznek bõven

Ez a koradélután mit jelent? 2-3?
Ákos és Mettyú valamikor 5-6 fele terveznek valami rövidet.
Én mennék mindkettõre, ha sikerül addig az ebédet lezavarnom. Csak még meg kell csinálnom, és nem álltam neki :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
baráttya
tegnap kóstoltam cuccaitokat egy trendiszemcsis srác közbenjárásával
okésak
mennyi abban a kékfrankosban a laborkontrolltanninturbó?
nagyon bejövõs, csak cseppet "kocka"
a fullbarrique cuvée meg nem az én világom
hárslevelû desszert is okés
szávinyont kihagytam

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
akkor ma vmi koradélutáni rályd? pont jó idõ lesz hozzá, csak a köcsög szúnyogoknak kedvez ez a párás idõ, lesznek bõven

na elõtte még fát kell aprítanom, tegnapi vihar kinyeste a meggyfánkat, kár érte

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Nahat attol hogyesik atz elet(ivas) nem all meg..szuinap Gaspareknal is,labor kezzdet phifai'meg foka acid stb,csajjal hazajoves kapualjabam kozles hogy sorry 6jegerrel meg 4sorrel ezelott talan felallt volna rsd de most kar probalkozni ugyse,de azert nyald meg a hogit hatah,sertodve hazamebeses jot rohoges,rantotta eves,holnap 4korul trial nezes,amugy orfun dogles,ma meh idegeskedes auto rossz helyen parkolva 2x!!! Feljelenres,draga buntetes..
Na pissz

Ma este valami?!?!jon a pirosbugyi:) igerem nem alszunk ott/):):)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
thnks

http://index.hu/gazd...enzsokszorozas/
I don't care how it pedals

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
na ez kemény volt. beázott a felsõ szint, de annyira hogy alatta a nappali plafonjáról is folyt a víz, szal vödröztünk. cserepeket is jól átrendezte. egy darabig se mobil, se madzagos, de digi az volt :D áram meg hol volt, hol nem. közvilágítás még mindig sehol, úgyhogy hozélámpával kísértem haza Zsófit. környéken mindenütt faágak, cserépdarabok. tûzoltók is sokat mászkáltak erre, meg nagykozárba. Mazsola végig kint volt, megjelenése kritikán aluli.

azé durva lenne ha ilyen égi csapás jakab hegyen kapna el

Dusán, kölöknek jobbulást!

Tomi képek jóók

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
a kölykömnek meg aátszurta a akormány a combját... illetve a fékkar inkább.. szal amikor érkezett a vihar , épp az ügyeleten gubbasztottunk, most értünk haza
kis mütét, varrás stb..megmarad, de azért volt para.
tomy jó az a ucssó kép, cikornyás .. tököm gondolná hogy ilyet csinálnak az áramok
I don't care how it pedals

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Néhány villám ;)
Az utolsó kép után már nem volt kedvem fotózni, mert azt úgysem tudtam volna ûberelni...
Azért ez nem kicsit volt brutális. Alig tudtam fotózni...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
A vodafone is behalt...
Na itt a jég.
Nem látok ki az ablakokon, annyira esik...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Már mennek a reklámok :D
48000 villámot regisztráltak, szóval készítem a gépet ;)

Na itt is van.
Nekem a kis áramkimaradások elbasszák a netet, az északon csattogó villámokat nem tudom fotózni, mert kurvára bever az esõ, szóval jöhet a sörözés :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Itt már csöpög az esõ. Még egy félóra, és kezdõdik a mûsor :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ja, vihar, maradás. Jó minden.

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát szerintem inkább ne menjen senki sehova, mert mindjárt esik az esõ, aztán meg megjön a vihar...
Mondjuk gondolkoztam rajta, hogy felmegyek kocsival Lapisra, aztán Tubesrõl meglesem a közeledõ vihart, de most elõbb fog elkezdeni esni, és akkor semmit se lehet majd belõle látni...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
na azt a sétasquare-t majd megnézem, ha addig nem üt be ide is a menkõ, meg a jégesõ...
most elrohanok holnapra kis szalonnát venni a krinolinhoz :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts

A zöld tea fogyaszt!
Na iszok is egyet a kávé után :D

Amúgy itt a munkahelyen elég lapos a társaság (bár igazából nem tudom milyenek, mert most se mentem el ugye Pozsonyba velük), szóval inkább egyedül járok kajálni a Paulusba, mint velük a Rókus sörözõbe.
De kéne valami jó házibuli sok csajjal ;)
Na, kinél lesz?

Nálad baszod! De ha az nem felel meg,akor gyere sétasquare-re! Jöhet más is! Iszunk sört,meg Jégertet csak úgy!;) Enni is kéne valamit! Legszívesebben egy gyrost nyomatnék!

Zapnakboldogság! Jó a gyûrû?:)

Találtam 1 láncot a garázsban, jó lesz egy darabig!

Na megyek megmosom a tököm.