Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Ja es ha erdekel valakit a Nogival a himnuszunk lett a sgow me your vagina/genitalia cimu yutube epozs..erdemes csekkolni...

Bmx meg egy mokas dolog,de pupusra rugtam magam vele dirten:)

Du orfu?! Nem tudom kivel de maxmegsek egyedul abbol baj nem lehwt..;)

Ja ea bazdwmg azt hittem h. a b30at v a kismeretut at tudom utni okollel..hat megcsaptam rendesen ahogykell,torzsbol rafordultam,sot meg ki kis leptem egyet de csak az oklom faj meg ket uceg pezsgo utan is..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Heheh lattad volna asziranosokat,akik bosszubol buliztak mert a Marti faszija egy kocsog,meselte a Nori akinek a kezzdet fiai a kedvence mellete konzervativ ovono:)
Na ok erdekesek voltak ig 5en:)

De up to date mindegIk,foleg az eonos szokek;)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Áh jû aáré tkk hülyeééé
an ameye alunddi
adjatok cssasaajt aki nem fé l a tõlem..
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
zAP
ÜLYE JÚÁR!
mÁROÓNAK VANNAK ÉRDEKES BARÁTNÕI
ÉH
Fasom
zsír
legközlebbb az össezset felhozom ide .D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
nem.:D
I don't care how it pedals

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Triálosok este voltak jók, amikor felértünk úgy 6 körül, nem volt már verseny, csak ott bohóckodtak, meg bepróbáltak mindent. Na affasza volt.

Versenyen meg rájöttem, hogy csalás az egész, mert van aki jobban tud bringázni, mint a másik... Úgy lenne igazságos, ha mindenki ugyanúgy tudna és akkor mérkõznének, nem? :D:D

Aktuális civil

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
én már végig toltam a várost kétszer, még vlilágosba.. szentistván dropok, jókai manuál stb:D közbe hallottam a hogy a Zap aszongya hogy nepengéééz:D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
ja térsör!
gógógógó!
;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Hát itt mindenki kész!!
Mi kirándúlni voltunk,semmi kerékpár,mert nem maradt rá idõ!

Sütöttünk mi is! Öntöttvas tálba szeletelj krumplit, majd tejföllel keverj össze apróra vágott újhagymát és szalonnát, a tetejére szeletelj vastagon sajtot és és dobd a parázs fölé! Hmmm "nyami nyami"!
Most tér-sör kombó! Meg egy gyros!

Máriónak esküvõs a dudája! Jól sikerült:D

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 posts
Itt meg

HegyrõlLe verseny volt napközben úgy láttam, mikor eltepertem a célkapu mellett felfelé a szokásos esti körömre.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
hááát fent a triálon volt egy csaj.. az jobb vót!:D... de ahányzsor ránéztem véletlenül meár ott is volt a bakja.. viszont lefélnképezte a bringámat.
az egész placcon volt összesen 46 cm rugóut abból 40 alattam, 6 meg elosztva 3 trekking bájkban:D
viszont a trájelesek keményen osztották a rönk fuckon!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
elnézést a minõségért de teflonnal készült tekeresés közben :afro:

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Attis, nem tudtunk megszólalni se :)

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 posts
Re: bajusz klipp #2

Tom&Mag mondtátok neki, hogy baby ha az az enyém lenne egész nap fognám!?:D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát nemtom. Én néztem picit a deszkásokat, meg a triálosokat, de hááát... Na mindegy. Azért az érdekes, hogy pécsi triálosok nem is voltak.
Azért jót bringáztunk, de kanyarodni azt még mindig nem tudok. Fõleg úgy, hogy valami jó segget észreveszek a Rotary-n :D
Aztán Tecánál a Csillag fõnöke, az unokanõvérem férjének az apja, és még pár hasonló korú 60-as faszi sörözgetett. Néztem is, mert nem hittem volna, hogy egy társaság...
De POTE-tól majdnem leestem párszor a bringáról. Meg Magoo is. De majd õ linkeli a képen. Ááááá, az a segg! :D
Mentünk mögötte, de nem küldött el, szóval jó volt ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
ennek meg jo a klipje:

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
hát az hogy elesett, de nm völtam ott ,szal csak a sebet láttam. durva volt. 3 cm nyilt seb belsõ comb.

voltam triált nézni meg deszkát nézni, faja volt mindkettõ.

és rá kellett jönnöm hogy nehéz a kerékpárom bazmeg.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Ákosnak utólagosan mindenféle jóságot!

a kölykömnek meg aátszurta a akormány a combját... illetve a fékkar inkább.. szal amikor érkezett a vihar , épp az ügyeleten gubbasztottunk, most értünk haza
kis mütét, varrás stb..megmarad, de azért volt para.
tomy jó az a ucssó kép, cikornyás .. tököm gondolná hogy ilyet csinálnak az áramok

Mi történt?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
én azt rühellem, mikor nagyon kell éjjel hugyoznom és azt álmodom, hogy elmegyek hugyozni, de utána még mindig kell aztán álmomban megint kimegyek, de még mindig kell. az de szar :)

meggyfa kivágva, felvágva. jó nagy szopás volt. cserepeket meg nem rakjuk vissza, mer hétfõn jön az ács csinálni az új tetõt. viszont lehet el kéne lõni ezt még a biztosítónál...necces

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nézzétek meg Matyiékféle gördeszka versenyt a szt istván téren ha arra jártok..durva :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na az elsõ turnus 2kor indul a ló faszától.

Ma én bevertem a fejem, megégettem az ujjam, és nem is álmomban ;)

A legdurvább álom és ébrenlét közötti dolog nálam az volt amikor álmomban kivédtem egy kapura rúgást, de a való életben gecire bevágtam a kezem a polcba, és még el is vágta a polc éle a kisujjam...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök