..
szövegileg válasz a filmre:
Meghalt Philip Seymour Hoffman. kurvaélet!
((
Bazmeg!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Egy kis nosztalgia. A teljes Hillside c. film:
http://www.pinkbike.com/video/349719/
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Ez kurvanagy:
Most már odakint 0 fok felett van a hőmérséklet, szóval ha minden jól megy holnapra elmúlik ez a jégizé. Addig meg nem megyek ki a házból
Azért kicsit sajnálom, hogy nincs szöges gumim a bringára, azzal azért lehetett volna tegnap este vicceskedni a városban
itt mindenki töri a jeget a háza előtt, kivéve engem, mert elkezdtem, és eltörött a lapát (vmi házi cucc volt), az útszórósóm meg elfogyott.
Muszáj volt autókáznom, mert nálam marad Bodogán egy csomagja...
Hát, az Alajos hivatalosan is az ország legszarabb utcája!
Amikor megálltam, lecsúsztam az út széléig, a patka állított meg és azt a vergődést, hogy egyáltalán el tudjak indulni, azt nem felejtem el mostanában...
Amúgy bővült a géppark, de még titok és nem tudom minek!
Jah, testakadémiára gyere, de crossfittre!
kölyök8 módosította - 2014. február 02. - 11:06
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
deathcode módosította - 2014. február 02. - 10:45
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
beszarás milyen jég van. szerencsétlen madarak vergődnek az udvarban és nem tudnak felszállni...de úgy látom most már lassan abbamarad. esett volna inkább hó
photo.php mostma mindegy
csuszik minden,,ATtus mondj edslzt
photo.phpugyanmé
albertfish módosította - 2014. február 02. - 07:04
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
próbálom értelmezni a féket, a villát ,az egészet. de valahogy mégis jól néz ki.