Ez mekkora király:
Akkor hajrá azzal a picurral!
Ez mekkora király:
Akkor hajrá azzal a picurral!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
érzek némi zavart az erőben.. és szereztem egy dobverőt
btw epic koncert volt a tegnapi, olyan pillanatokkal, hogy ejj. színpadról bádiszörvözni próbálók akkorákat csattantak, nem is értem, egyesek hogyan maradtak egyáltalán életben..
mof módosította - 2014. február 06. - 10:53
Az utolsó visszaszámlálás mit jelent? Mentek be? Vagy 10 naptól számoltok vissza?
Na, érdekes dolog ilyen cikket látni egy autós blogon: http://belsoseg.blog...t_benzin_nelkul
A teázás meg jó volt, mondjuk egy-egy ilyen teát órákig lehetne iszogatni, mert ugye nem csak egy leöntés van. De azért ezeknél is volt általában egy második leöntés.
Én maradok a kínai teáknál, mert a japánok annyira nem jöttek be. Mondjuk a pörkölt rizses érdekes volt, mintha popcorn lett volna benne
Hámezeröccá??? Az kúvajó! Veszekgecíííí!
Amit eddig néztem állomás, az kb. 2x ennyi, és lehet szarabb is...
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Mipénz? Mert árat nem találtam sehol,és ideje lenne egy új pákának.
Még nincsenek túl sokan a Nappaliban. Asszem még sosem voltam itt absztinens
De nem hiszem, hogy lesz rumos kínai tea
nem mentem végül teázni, forma terv-belső építész pajtásoknak volt kiállítása aztán elhúzódott
Patcán volt már valaki? Péntek reggel megyünk egy hosszú hétvégére
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
hát én attól tartok, hogy erdőben nem nagyon kell még bringázni a hétvégén
azt én is néztem, de eddig csak rossz tapasztalatom volt lidis/aldis szerszámokkal, és nem mertem megvenni.
annyit ér, amennyibe kerül?
tegnap forrasztottam vele csak úgy kíváncsiságból, a hozzávaló ónnal, és szerintem tök jó. a potmétert normális érzés tekerni, szóval meglepő, ennyiért meg pláne. én is gondolkoztam rajta, hogy merjem e, de mondom ha mertek rá 3 év garit adni, talán jó lesz...
Tudunk olyan útvonalat ami hétvégén tekerhető lesz? (Nem lesz térdigérő sár)
..meg lidlis forrasztópákát, ami meglepően kurva jó!
azt én is néztem, de eddig csak rossz tapasztalatom volt lidis/aldis szerszámokkal, és nem mertem megvenni.
annyit ér, amennyibe kerül?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Hiába, jönnek a választások.
Tegnap meg folyamatosan hányáshatáron mozogtam tréningen.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Milyen forrasztópáka? Szabályozható hőmérsékletű, cserélhető hegyes, vagy valami egyszerűbb?
igen!
hát én nem rég vettem nukeproof stucnit, szóval nemköll!
és vettem ma váltóbovdent, meg lidlis forrasztópákát, ami meglepően kurva jó!
Milyen forrasztópáka? Szabályozható hőmérsékletű, cserélhető hegyes, vagy valami egyszerűbb?
tomidny módosította - 2014. február 04. - 20:30
hát én nem rég vettem nukeproof stucnit, szóval nemköll!
és vettem ma váltóbovdent, meg lidlis forrasztópákát, ami meglepően kurva jó!
igenis kapitányúr!
akkor tessékcsaktessék, lehet vinni a terméket:
http://bolha.testbik...php?clid=174636
itteni kollégáknak nyilván jobbárasítva.