miaz az ezt?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Started by
Lord_Leslie
, 2006. February 14. 01:43
Posted 2009. September 10. - 23:07

Posted 2009. September 10. - 19:44

Én meg ezt néztem. Imádom a rüttyüttyût, de ez már a ló túloldala! Azért kemény!
Voltam Orfûn. Láttam kergetõzõ õzeket! Naggyon fasza volt!
Voltam Orfûn. Láttam kergetõzõ õzeket! Naggyon fasza volt!
Posted 2009. September 10. - 18:56

jaj ma a nagyvárosban voltam messze! papírozni kellett
nem tudam menni!
holnap kontroll Honvédban 8 körül...utána nem tudom ki visz majd haza
,de holnap kettõ után megint megyünk városba, gondolom akkor már felújítás ezerrel...
Gran Torino nagyon jó, most néztem a Redacted (ilyen iraki-katonás, amerikaellenes, de elég lapos nem jó ne nézzétek)

holnap kontroll Honvédban 8 körül...utána nem tudom ki visz majd haza

Gran Torino nagyon jó, most néztem a Redacted (ilyen iraki-katonás, amerikaellenes, de elég lapos nem jó ne nézzétek)
Sei, soku Si.
Posted 2009. September 10. - 13:59

Ezek a cinegék nagyon kemények! Simán lehetne horrorfilmet forgatni róluk.
Vérszomjas cinegék gyilkolnak a Bükkben
Ma vajon lesz esõ? Vagy csak ilyen lokális bõrig áztatós hülyeség?
Vérszomjas cinegék gyilkolnak a Bükkben
Ma vajon lesz esõ? Vagy csak ilyen lokális bõrig áztatós hülyeség?
Posted 2009. September 10. - 11:53

Ugye, ugye! Mondtam énTommy ezek a hatalmas problémák:-))))..kéne én is vegyek...

Posted 2009. September 10. - 11:10

Tommy ezek a hatalmas problémák:-))))..kéne én is vegyek...
XEN: most gyere, mosi tthon vagyok(unk) 1 jó darabig...Mesi fogászhoz ment:-(
XEN: most gyere, mosi tthon vagyok(unk) 1 jó darabig...Mesi fogászhoz ment:-(
Posted 2009. September 10. - 10:18

Oooooooo! Az internetspárolós pdf szerint az ott a kringer speciális sör 149Ft! 
Sõt a disznósajt kilója is csak 900
Miért nem legalább 30 perc? Hülyeség ez a 15.
Mondjuk a teszkóban meg 139 volt ez a sör, de amikor legutóbb voltam, akkor egy darabot se láttam belõle, pedig felkutattam az egész áruházat

Sõt a disznósajt kilója is csak 900

Miért nem legalább 30 perc? Hülyeség ez a 15.
Mondjuk a teszkóban meg 139 volt ez a sör, de amikor legutóbb voltam, akkor egy darabot se láttam belõle, pedig felkutattam az egész áruházat

Posted 2009. September 10. - 10:02

Ejj, ma megint meg kellett elõznöm egy autót lefelé jövet. Elõször azt hittem csak lassan gyorsul fel a 40es tempóra. De nem, ment tovább 20al. Az egyetlen sík szakaszon elõztem meg persze.
A Rókus sétány meg most már annyira "kész", hogy a kerülõ útvonalamat is feltúrták...
Mondjuk lendületbõl átmegyek mindenen
A Rókus sétány meg most már annyira "kész", hogy a kerülõ útvonalamat is feltúrták...
Mondjuk lendületbõl átmegyek mindenen

Posted 2009. September 09. - 23:49

Ejj, Clint Eastwood egy állat 
Kurvajó ez a Gran Torino. A kocsi is, meg a film is! Bár a kocsinak a hangját sajnos nem lehet hallani, meg épp csak lemossák párszor, de a film még így is 100%-os!

Kurvajó ez a Gran Torino. A kocsi is, meg a film is! Bár a kocsinak a hangját sajnos nem lehet hallani, meg épp csak lemossák párszor, de a film még így is 100%-os!

Posted 2009. September 09. - 22:52

bezzeg a pina akkor jó, ha púpos ;-P
zipis évem jut eszembe errõl, ott aztán lehetett szopni a hibakereséssel rendesen. néha el is basztunk egy-egy dolgot a mérõpultba, de csak át kellett ugrani a moroba és fillérekért kaptunk új tranyót vagy amit épp megsütöttünk
és akkor mi mindent nem tudtok még a kondikról ! ---mert olyan is van ám, hogy nem púpos, de kiszáradt, stb, stb, stb aljas kis népség.
...meszelés ongoing...most haverkodunk a szomszédokkal, szerezzük a kõmüves kontaktokat, stb
zipis évem jut eszembe errõl, ott aztán lehetett szopni a hibakereséssel rendesen. néha el is basztunk egy-egy dolgot a mérõpultba, de csak át kellett ugrani a moroba és fillérekért kaptunk új tranyót vagy amit épp megsütöttünk

Posted 2009. September 09. - 21:19

Atis : jah.. azt néztem én is és egy ideig gondolkodtam is hogy ennyiért csészét adnak vagy teljes csapit.. -- és teljes!
pont ilyen volt a feket sundayban is.. aszsittem hogy ez vmi horror áru csapi de nem..
viszont a minõsége nem a legjobb..
pont ilyen volt a feket sundayban is.. aszsittem hogy ez vmi horror áru csapi de nem..
viszont a minõsége nem a legjobb..
I don't care how it pedals
Posted 2009. September 09. - 21:13

Csináltam pár fotót is:
Púpos kondik
A router az is baszakszik, vagy nem? Mert ha nem, akkor azzal most még nincs baj
és akkor mi mindent nem tudtok még a kondikról ! ---mert olyan is van ám, hogy nem púpos, de kiszáradt, stb, stb, stb aljas kis népség.
...meszelés ongoing...most haverkodunk a szomszédokkal, szerezzük a kõmüves kontaktokat, stb
Posted 2009. September 09. - 20:57

Posted 2009. September 09. - 20:56

Csináltam pár fotót is:
Púpos kondik
A router az is baszakszik, vagy nem? Mert ha nem, akkor azzal most még nincs baj
Púpos kondik

Posted 2009. September 09. - 20:51

Viszont akkor esélyes, hogy a router is bajos. De nem merem megnézni, amíg mûködik.

Aktuális civil
Posted 2009. September 09. - 20:40

Hát tipikus problémájuk ezeknek az elektronikai eszközöknek a kondenzátor száradás. Aztán a legrosszabb esetben még rövidzárt is okozhat a kis szaros. De mindenképpen üzemzavart. És ez nem korlátozódik a modemekre, csak a többit gyakrabban cseréljük...
Zap, te is mondtál valami router és modem közti gondot. Az is lehet ám, hogy emiatt volt
Ilyen telepítõim nekem biztos vannak valahol. Majd megnézem munkahelyen, mert ott van több ilyen régi szar is
Zap, te is mondtál valami router és modem közti gondot. Az is lehet ám, hogy emiatt volt

Ilyen telepítõim nekem biztos vannak valahol. Majd megnézem munkahelyen, mert ott van több ilyen régi szar is

Posted 2009. September 09. - 20:27

Hehe, nekem pont jó volt. 
Mi mentünk ma gyalog egy itthon-Égervölgy-Remete-Büdöskút-Vágot-Kecskebaszó-Mánfát.
Vadászlesrõl majd mutatok fotót, sztem übereli Attus sztoriját!
Ja, és ezen a bolygón a mainál jobb idõt szerintem még nem találtak ki!

Mi mentünk ma gyalog egy itthon-Égervölgy-Remete-Büdöskút-Vágot-Kecskebaszó-Mánfát.
Vadászlesrõl majd mutatok fotót, sztem übereli Attus sztoriját!
Ja, és ezen a bolygón a mainál jobb idõt szerintem még nem találtak ki!
Aktuális civil
Posted 2009. September 09. - 20:03

hé
nincs vkinek win98-hoz exel és word telepítõje?
megfeledkeztem pár dologról ezért nem volt jó mégsem a mai
ezek a modemek ilyen nagy %-ban hibásodnak meg vagy csak ti vagytok ilyen szerencsétlenek?
honda civic milyen motor van benne? mer az 1.6 v-tech 160 lóval kellemes lehet
nincs vkinek win98-hoz exel és word telepítõje?
megfeledkeztem pár dologról ezért nem volt jó mégsem a mai
ezek a modemek ilyen nagy %-ban hibásodnak meg vagy csak ti vagytok ilyen szerencsétlenek?

honda civic milyen motor van benne? mer az 1.6 v-tech 160 lóval kellemes lehet
Posted 2009. September 09. - 19:55

Hmmm, a Zaptól kapott modemben a 9 kondi közül 6 púpos 
Szerencsére a tápnál lévõ kettõt jól méretezték, és ezért mûködött valamennyire. De azért nem bírt valószínûleg nagyobb sebességeket, mert a többi viszont eléggé odavolt...

Szerencsére a tápnál lévõ kettõt jól méretezték, és ezért mûködött valamennyire. De azért nem bírt valószínûleg nagyobb sebességeket, mert a többi viszont eléggé odavolt...
Posted 2009. September 09. - 19:11

Zabájjá!
Én is most fogok!
Megjártuk Pestet, hoztunk egy kocsit sógórjelölteméknek! Honda csivics! Ezt tényleg forgatni kell!
Ez a kör tényleg jó volt! Mondjuk rá is hangolódtam rendesen!
Dusán: ilyen kellene neked, de nincs:http://www.chainreac...x?ModelID=19279

Megjártuk Pestet, hoztunk egy kocsit sógórjelölteméknek! Honda csivics! Ezt tényleg forgatni kell!
Ez a kör tényleg jó volt! Mondjuk rá is hangolódtam rendesen!
Dusán: ilyen kellene neked, de nincs:http://www.chainreac...x?ModelID=19279