Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Posted 2009. September 12. - 14:00

Most tudtam csak felkelni és elmondhatatlanul szarul vagyok.
Fuck.
Ki megy masszázni?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. September 12. - 12:31

Kérd el a kulcsotHaza jöttünk Katáékhoz és ilyen áll a parkolóban: http://www.grahamber...e_e417_ 006.jpg

Izé, én nem tudom mikor megyek majd át éjszaka a városon, de nem hiszem, hogy 10 körül (egyszer valamikor 7-8 fele, aztán meg éjfél után). Gyere CM-re, és akkor majd ott iszunkSzombat /szept. 12/ este 10 körül nálam before - Time is money touch my body- party..Igazábol az az apropó hogy 13.án már 22éves leszek,de úgy õszülök mint George Clonney vagy ki..
..szal gyere/tek át és iszunk és sztoryzunk és udtán meg dödögünk összenépesen valamerre..
Ha csak épp mész vaalhova de koccintani beugrasz,abból sincs harag

Posted 2009. September 12. - 12:10

..szal gyere/tek át és iszunk és sztoryzunk és udtán meg dödögünk összenépesen valamerre..
Ha csak épp mész vaalhova de koccintani beugrasz,abból sincs harag
Szóval a lényeg hogy hoztok amit isztok,megyünk utána ahova akarunk..
János utca 11 /király u. felett egyel/ az alaptábor.
Azt hozol magaddal akit akarsz...meg akivel jól érzed magad..ha nem a fix partner az sem gáz
Közös ismerõst akit nem találtam nyugodtan hozz..lehet hogy kihagy a fejem,vagy nem találtam itt meg..
Komonn,ne kelljen pliz külön szolni!!
csocsi
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Posted 2009. September 12. - 09:28

Tegnap láttunk lábbal evõ macskát! A lábával emelte a szájához a kaját! Aztán Ákos ráivott az alergiás gyógyszerére és elkezdte kergetni õket!

Peti poénjai is a régiek:) Mojírtó is jó volt!
Kaja projekt folytatódik.
Haza jöttünk Katáékhoz és ilyen áll a parkolóban: http://www.grahamber...e_e417_ 006.jpg
Posted 2009. September 12. - 00:17

Nesze neked 1 csillag

Posted 2009. September 11. - 23:00

azt hittem a bnv miatt irdatlan dugó lesz ma pesten, ehhez képes reggel semmi nem volt, haza is csak a szokásos pénteki, de szûk 3 óra alatt így is hazaértem, szal nem volt vészes.
holnapi cm sovánka.
26.-án meg a janusos osztálytalálkozóm lesz ezért a szombat kilõve, vasárnap meg ki tudja mennyire leszek szarul

holnap pedig reggel szüret baszki. rohadtul utálom, fölösleges szopás az egész.
fiestának nagggyon durva hangja van
http://www.ckm.hu/ma...goczi_niki.html
Posted 2009. September 11. - 20:39

felhiv egy órája hogy kiesett a srác akivel tolná és hogy nem e kisérném a produkcióját.. már beleélem magam mint állat erre jön az sms hogy mégse ..wááá ez lett volna az elsõ szinpadi dobolásom ...
kokk az országomban folyton ugyanaz a párt uralikodik... az ellenzék!
ugyhogy nem tud semmit!

Posted 2009. September 11. - 18:21

Ezekbe a szar kínai vackokban nincs semmi különleges cucc.
Mindig csak az okoskodás

Akkora ugratókat hordtak most össze a Rókus sétány tetejére. Csak sajnos az eldobót rossz oldalra rakták a hülyék

Posted 2009. September 11. - 17:47

Jah, tegnap vettem 5db 16v 100uF-os kondit a 25v-os helyett. Persze én 25v-ost kértem, de ezt adták. Mondjuk kemény 100Ft volt összesen, de akkor is...
Most majd megyek máshova.
És mennyi az eredetinek az ESR-je, I ripple-je és a hõm.-je, mert kurvára nem mindegy!!!...és spéci kondit nem kapsz te itt boltban...vagy kurva drágán
Posted 2009. September 11. - 17:06

Tomi, merre vagy most? Mert kb negyed óra múlva indul egy teleport, aztán hátha...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. September 11. - 16:35

és CRC-n már van 16.99 plusz 25.00 azaz 42 páundz -nyi rendelésem.
csatlakozás?
a fiesta hátuljára meg ekllett volna egy bringatartó ,mer ahol meg felfelé az a hegyoldal ..
Posted 2009. September 11. - 15:20

Mondjuk valamikor még bringával el kell rohannom alkatrészért, de az nem sok idõ.
Lehet, most el is megyek mindjárt. Vagy nem a messzi boltba megyek, hanem a közelibe. De oda meg nem bringával kell menni. És az szarabb bolt. Na mindegy.
Teljesen rápörögtem erre FarmVille-re. De pont jól lehet munka mellett kertészkedni vele

Posted 2009. September 11. - 15:15

Én ráérek és már régen alkottam tömeget.

Viszont a poharakkal nem tudom mikor érek oda.
Eddig tök másmerre kellett mennem, most meg várnom kell itthon csomagot, amit majd vinnem kell tovább.
De betettem az autóba, szal akár Te jössz erre, akár én arra, akár a városban bárhol meglátlak, majd jól hozzádvágom!

Posted 2009. September 11. - 13:56

Posted 2009. September 11. - 13:29

Nekem a telefonba még októbert mondott Gabesz, de végülis mindegy. Vasárnap mindenképpen ráérek!Szeptember 26-27Orfû Dh!

Ma majdnem lekéstem az ebédet. Másfél órát pofáztunk egy bp-i okostojással. Leszívta az agyam, most nem is bírok másra gondolni, mint a délutáni sziesztára...
Jah, tegnap vettem 5db 16v 100uF-os kondit a 25v-os helyett. Persze én 25v-ost kértem, de ezt adták. Mondjuk kemény 100Ft volt összesen, de akkor is...
Most majd megyek máshova.
Posted 2009. September 11. - 12:50

Mert Zsolo menne és akár lehet, hogy akkor mennék és összeszedném, de akkor már jó lenne, ha mennénk többen...
Péntek reggel el, vasárnap meg haza.
Vagy mindenkinek fix terve van már, aki megy?
Posted 2009. September 11. - 12:49

Posted 2009. September 11. - 10:41

The eye does not disappear by itself, Monday and Thursday morning put out the trash!

Hogy a "szemét"-bõl miért lett szem, azt nem tudom, de "hulladék"-kal már kb. jót fordít

The waste does not disappear by itself, Monday and Thursday morning put out the trash!
Esetleg bele lehetne szórni ilyen "please" szót ha udvariaskodni akarsz;)
Posted 2009. September 11. - 08:56

Kurva jó volt!

A végére szépen néztünk ki...

Angol guruk!
Amolyan felszólítást kéne írni.
Arról lenne szó, hogy a szembe házba, ahol a garázs van, jöttek új diákok, de sosem találkozom velük és sosem rakják ki a kukát, csak gyûlik ott a szemét és néha már alig tudok kiparkolni.
Szal a lényeg az lenne, hogy:
"A szemét nem tûnik el magától, hétfõ és csütörtök reggel tedd ki a kukát!"
Thx!
Hülyeségektõl kíméljetek!

Posted 2009. September 10. - 23:17