Újra itthon! Holnapig!
Addig is:
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2014. március 16. - 18:57
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Írta 2014. március 16. - 16:51
Valamelyik félkegyelmű lecsapkodta Panorámán a kiálló köveket.
Óriási ötlet. Ami eddig kihívást jelentett, vagy technika kellett hozzá, azt már öreganyám is megnyomja...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2014. március 16. - 16:22
Szívesen leveszem a rontást, és diktálnám a számlaszámot hozzá: http://www.kisalfold..._josno/2334137/
Írta 2014. március 16. - 16:08
Írta 2014. március 16. - 15:33
Szerintem rontás van rajta!
Ami még lehet szerintem, hogy kopott, szorul a váltógörgő, a váltó forgáspontjait meg kell olajozni esetleg, meg nekem a bringán akkor szokott furán viselkedni a hátsóváltó, ha lelazult a papucsról.
Írta 2014. március 16. - 14:19
A bowdenen kívül mindent megnéztem. Azt csak azért hagytam ki,mert nincs itthon és így még tekerhető a bringa. Nem marad más, jövő héten elviszem nálam okosabbhoz.
Csavarokat csak azért tekertem ki, hogy ne akadályozza. Most azok is be vannak lőve.
Írta 2014. március 16. - 13:36
A váltóállító csavaroknak nem kell végállásban lenniük, nem? Szerintem az már rossz, ha végállásban van bármelyik is...
Ferde váltó, bowden... át kell nézni.
Most elzúzok dél felől Panorámára!
Shoshi módosította - 2014. március 16. - 13:36
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2014. március 16. - 12:43
igen, tengely tud ilyet csinálni, akkor is ha kilazul, mert akkor a fogsorod egy kicsit kijjebb jön. de ha a bovdened el van szálasodva olyan helyen ami nem látszik, az is tud furcsaságokat csinálni. nekem utoljára az első váltó bovdenházam vázban futó része kihasadt, és attól váltott össze-vissza.
Írta 2014. március 16. - 11:44
Írta 2014. március 16. - 11:33
Közben további állítgatás után nincs benne a legnagyobb fogaskerék után a plusz 1 klikk,de a legkisebbre továbbra sem hajlandó lerakni. A váltás amúgy most szépen történik,csak elbuktam a legnagyobb áttétem.
Írta 2014. március 16. - 11:15
SOS technikai segítséget kérek a mai tekercs megmentésére:
Azt miért csinálhatja a hátsó váltó, hogy amikor a legnagyobb fogaskeréken van még van egy kattintás a váltókarban, de nem dobja át a küllők közé. Ellenben lent nem rakja le a legkisebb fogaskerékre.
Sőt pontosítom a problémát. Kiakasztott bowdennel sem esik le a legalsóra.
Még egy pontosítás: a limit csavar is tökig ki van tekerve. Csak kézzel segítve rakja le a legalsóra,úgy hogy semmilyen feszültség(bowden) vagy limit(csavar) nincs a váltón.
(és végre tartja a nyomást a hátsó kerék is egy rövid éles átmozgatás után- happy days)
toronte módosította - 2014. március 16. - 11:27
Írta 2014. március 15. - 23:09
Írta 2014. március 15. - 20:17
http://www.origo.hu/...b-domperei.html ezeken csak lesek..
8tól pilvaker,ha valakit érdekel
költözés befejezve, újra azt mondom soha többet
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2014. március 15. - 15:23
Ültettünk salátát, májusban remélem akkor saját salátától fogok majd zöldet szarni ![]()
Úgy 40 paradicsom és paprika mag dugta ki a napokban az orrát, majd azokat is lehet elültetni egy hónap múlva, ha minden jól megy. De ma még fogok pár magot ültetni.
A meztelencsigák keménykednek bennem. Kezd unalmassá válni a dolog... Be kéne feküdni az ágyba, és nyakig húzni a takarót, de ilyen időben??? Jöjjön már az eső, hogy nyugtom legyen ![]()
Írta 2014. március 15. - 13:38
Nyomtam egy hunyadi mandulas banyasut remete voroshegy freeridon le egervolgy kört! Joo volt, most pedig begyujtom a grillt mikozben hallgatom a grillz-t!:-)
Írta 2014. március 15. - 12:24
igen, ez jogos.
de ha lesz új tengely, a superstar is hibátlan agy lesz. a kore-t meg augusztus óta árulom, és egy email sem jött rá, és azt a jelenlegi aggyal nem tudom használni...
Írta 2014. március 15. - 12:05
Túl sokat agyalsz! ![]()
Mondtam, hogy ha már szar az a Superstar agy, akkor rakd be abba az újat. Én nem barmolnék szét egy teljesen jó másik kereket, csak azért mert a másik szar.
Írta 2014. március 15. - 10:25
kedv az van, de torokgyík is van, és kerék meg nincs.
de felteszek ide egy kérdést:
van egy kore durox2 (ust ready) kerékszettem 135x10es hátsó aggyal, amit előző vázam törésekor kellett félretenni, és azóta is árulom.
és van a superstar kerékszettem, 142x12es hátsó aggyal, ami ugye tengelytörött. mivel elegem lett, rendeltem egy hope agyat. a kérdés az, hogy melyik kerekembe rakjam be?
súlyra kb mindkettő ugyanaz. és úgy gondoltam, hogy talán a superstart könnyebb lenne eladni, mert a kore-t augusztus óta árulom. tehát ha berakom a kore-ba a hope agyat, lesz két 142x12es kerékszettem (mert vhogy a superstarba is lesz tengely) tényleg szép állapotban, amiből a superstar eladó, de ha azt sem veszi meg senki, még mindig jó lesz mariborozni, vagy csak tartalékba. és lesz egy eladó kore agyam 135x10es tengellyel. ha berakom az új agyat a superstarba, akkor lesz egy 142x12es superstar agyam és továbbra is egy kore kerékszettem eladó.
én asszem inkább a kore-ba tenném, de érdekel a kedves tudományos munkatársak véleménye ;-)

Írta 2014. március 15. - 08:58
10 kor negyek Tettye felé; aztán valami....
Akinek kedve úgy tartja. .
Szép napot!
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Írta 2014. március 15. - 00:14
kultúrális program epic volt! kicsit jazz-es, improvizatív, meg hegedűt loop-oló, és tangóharmonikás. aztán standard kebab, hamár bebaszcsizni nem lehet..
viszont holnap 10re orfűre kell érnem, szóval patakmeder. Shoshi? valaki más "korán"kelő?

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére