Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60705 hozzászólás a témában

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás

Szerintem valahány (talán 15) napig el lehet állni, nem? Mi anno egy üdülési joggal jártunk hasonlóan. Egy baráti ügyvéd pár nappal később írt egy levelet és kész. Valamennyi foglalót elbuktunk, de nem volt számottevő.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás

csajom beleugrott egy fitness terem behúzós szerződésébe, amiről kiderült hogy itt ez így szokás. mármint hogy 1 évre alá kell írni.

heti 10 euró, köszi.

most szaladgálunk jogi segélyért, de szerintem buktavári

-

a '77-es David Bowie meg brutál jó még mindig.

I don't care how it pedals

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Mikor rendelnél Mof?

én tekererős papírvékonyban csúszok a földön mariborba is B)

szombat nekem nem jó

minél hamarabb! mongy a héten. 

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás

E! 4 hét vót. teccik. jócucc.

http://www.ebay.de/i...=item2ecdd9904f

áridzsine?

ennyiért nem rossz

én caddyt rendeltem és már temettem a szállítást, de megjött 8 nap alatt kb.

nekem is kéne rövid, lehet hogy ha tudom hogy ilyet rendelsz, megtoldottam volna a mennyiséget

I don't care how it pedals

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Mikor rendelnél Mof?

én tekererős papírvékonyban csúszok a földön mariborba is B)

szombat nekem nem jó

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 hozzászólás
  • LocationPécs

E! 4 hét vót. teccik. jócucc.

http://www.ebay.de/i...=item2ecdd9904f

• dhog kedveli ezt

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

hétvégén jön tesóm, úgyhogy pesztrálás lesz.. semmi bringa, semmi alkohol(faszt), és még 30Y koncertre is kell menni. 

éés köszönöm a linkeket, javaslatokat! meglessük majd Elnökúr matracát, amint kitaláltuk mi legyen :D bőség zavara...

jameg crc-ről valakinek valamit? szarok a farmra és rendelek egy s/m(nem a szexuális orientáltságomról van szó) down-o-matic ürgét. 

kínai trojlí nadrágot kihonnan? ha neadjisten kijutok mariborba, nem a papírvékony tekerősben szeretnék baszódni.

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Szombaton megyünk sörözni csak hogy Mof konkrétat tudjon rókázni az új matracba?:-)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

praktikerből, kikából van valakinek házhozszállításban tapasztalata? ágyat(vagy kompletten, vagy ágykeret-rács-matrac) keresünk, mert a mostanin már a deszkákon fekszünk, annyira elhasználódott. 

esetleg egyéb tipp a beszerzést illetően?

(talán még érdemes volna megnézni a raktárszobában leledző franciaágyat is, bár gondolom hasonló állapotú, mint a miénk)

http://matracguru.hu/

dobj nekik egy mélt, mi innen vettük a miénket, nagyon korrekt hozzáállás (egészségpénztárral kombinálva) és jó árak.

• Napkin 001 kedveli ezt

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Rocsi most rendelt a Kikából, de komlói fuvarossal hozatta haza. Azért írj neki, hátha tud okosat mondani.

Kikából 200ezer fölött ingyen hazahozhatod az ő autójukkal. Csak most épp szerelték a kocsit, és nem akartam kivárni, míg megjavítják, aztán sorra kerülök.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

http://www.vitalmtb....9#product-specs lett egy ilyenem,de nagy lett. 9e ha valakit érint 

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

vegyél ilyet:

nails.jpg

ha finnyás vagy, akkor meg ilyet:

9f1e0bd3.jpg.505x650_q85.jpg

ágybavizelés/hányás problémája meg lenne vele oldva, csak kell egy felfújhatós medence az alsó szintre :D

nem kell fém ágy ahhoz, hogy ne nyekeregjen, a fa ágy se nyekereg, ha jól össze van rakva! az enyémen akár vízilovak is kúrhatnának, nem lenne hangja

• tomidny kedveli ezt

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.955 hozzászólás

Ma hazafelé inkább a "hosszú" úton mentem. Ágoston tér, Szamár kút felé fel Havihegy, Tettye, Szerelmesek padjától Hotel Kikelet, Állatkert, Mandulás, Bárány tető, Erdész út, és Kisdeindol hegyhát dűlőn le. És majdnem végig tekertem, csak a Tettye, Szerelmesek padja közötti részen toltam fel. Mindezt utcai ruhában :D

Kurvajól esett :D

• deathcode kedveli ezt
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

praktikerből, kikából van valakinek házhozszállításban tapasztalata? ágyat(vagy kompletten, vagy ágykeret-rács-matrac) keresünk, mert a mostanin már a deszkákon fekszünk, annyira elhasználódott. 

(talán még érdemes volna megnézni a raktárszobában leledző franciaágyat is, bár gondolom hasonló állapotú, mint a miénk)

Én innen vettem anno van bemutató termük is a kapcsolatoknál megtalálható: http://www.matracposta.hu/termekek

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 hozzászólás
  • LocationPécs

szerintem matrac vásárláshoz vannak jobb helyek, mint a nagyáruházak. talán csak jobb helyek vannak. nem emlékszem már honnan,de online vettem, házhozszállítással jó minőségű matracot és lényegesen olcsóbb volt mint a hasonló kategória mondjuk a kikában. meg 10 v 20 év gari. ágy meg mondjuk ikea. szép,olcsó,nyekergős. legközelebb tuti vmi drága fém vázas csodát veszek. havernak van és masszív a cucc.

ha nagyon gáz a helyzet van itthon egy 160 széles rugós matracom. 1-2 évet használt csak, de én megőrültem a rugóktól.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Mof, ha nem zavar, hogy alacsony, akkor egy jobb matrachoz nem is muszáj ágyat tenni. ezt a cardoban mondták nekem amikor a matracomat vettem. engem zavart volna, ha annyira a "földön" aludnék, de hát ki mit szeret. az ágyat pedig csináltattam hozzá.

ezt nálunk is kéne:

http://auto.indavide...sz_Megszivatnak

• dhog kedveli ezt

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás

Rocsi most rendelt a Kikából, de komlói fuvarossal hozatta haza. Azért írj neki, hátha tud okosat mondani.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.955 hozzászólás

Tologatós kirándulás a hosszú hétvégére? Na jó, ez túl szép lenne, és 3x meghalnék oxigénhiányban :D

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök