Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 hozzászólás
Magoo, leestem a székrõl úgy röhögök! Primkó humor mindig üt!
Ez meg nem rossz:

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hehehe, ahogy csorog :D

De kb. folyamatos lesz a felmelegedés, nem ilyen 1-2 napos 10 fokos ugrással, mint szokott.

Azon gondolkozok, hogy ma este fel kéne menni. Nincs nagy hó, nincs nagyon hideg se, szóval jó lehet.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
öjj, sok az a 2 hét

Feltöltött kép

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Azért március még messze nem nyár ;)
2 hét múlva 15-16 fok lesz.

Azért pék, mert szokták azt mondani, amikor gondolkoznak az emberek, hogy "kisütünk valamit"...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

http://ilovepecs.hu/...art&tartID=1636
elsõ cikkem náluk :)

néha olvassátok jó dolgok jelennek meg,meg van egy egsézen jópofán odamondós blog is.
majd linkelem

Na fasza--ügyes vagy--alakulsz szépen:-) De ez a pék "cucc" honnan jött? Miért pont pék?

Lassan készül a nyári hóember:-)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Azért ugye az is lejött, hogy az ottani kerékpáros szövetség is egy nagy kalap szar?

lejött, az sajnos nem a legjobb. de én nem is versenyezni akarnék ott, csak úgy elbringázgatni minden felé ahogy itthon, aztán meginni pár sört. a piálás az megy ott amúgy is rendesen :)
csak az egész cikket elolvasva az a benyomásom, h összességében ott sokkal könnyebb lenne boldogulni mint itt és még az idõ is jó. külön hab a tortán, h a bringázáshoz is jobb a hozzáállás és úgy látom egy elég összetartó csapat van ott

kedvet kaptam na

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 hozzászólás
kb. mint régen a Corner sörözõvel szemben a bolond néni, az is kikukázott évek szorgos munkájával pár tonna szép színes mûanyaghulladékot és behordta a lakásába

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na, találtam butapesten 2 olcsó lakást is:
XXI. kerületben
III. kerületben
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
http://ilovepecs.hu/...art&tartID=1636
elsõ cikkem náluk :)

néha olvassátok jó dolgok jelennek meg,meg van egy egsézen jópofán odamondós blog is.
majd linkelem
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 hozzászólás
kiscsákós témához még, valamelyik fórumon olvastam :-)
Esti lefekvés elõtt az elsõs nagyfiú meséli a nagycsopis tesójának, hogy tanult ma két szót az iskolában, bár a jelentésükkel nincs tisztában "kurva életbe, és baszdmeg", na de majd holnap, most szunya.
Másnap reggelinél a nagyobbik odaszól anyukának - A kurva életbe, én nutellás kenyeret kérek.
Anyuka két pofont leoszt neki, mire a kisebbik: - Hát baszdmeg, akkor én inkább zabpelyhet!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Azért ugye az is lejött, hogy az ottani kerékpáros szövetség is egy nagy kalap szar? Mondjuk az általános hozzáállás azért minden szempontból pozitív. Igazából el kellett volna menni 18 évesen megkeresni Kylie-t, aztán ottragadni...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
megcsinálhatjuk akár tavaszi versenyként is
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 hozzászólás
Jó ilyen cikkeket olvasni, süt belõle a pozitívum és hogy OK-sak a dolgok...nálunk meg a nokiás dobozok mennek, ami elsõre abszurd és mosolyogsz, de másodjára BSZJB!!
Én a "kínai DH-n" röhögtem, magyarázni sem kell az eseményt!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
bennem is hasonló dolgok fogalmazódtak meg a cikk olvasása közben. illetve az is, h ki kéne menni oda szerencsét próbálni. canberra ausztrália bringás fõvárosa, 23 kerékpárbolttal. csak kapnék vmelyikbe munkát. angolul meg még mindig nem késõ megtanulni.
google earth-ön is néztem, jó hely az!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nagyon jó cikk és jó újra Indián felõl hallani...
Nem lehet rossz, ami ott van.

Amit ír, azt megpróbálhatnánk egyszer!

"Vannak házi versenyek is, ahol általában két futamod van, és az nyer, akiknek a legkisebb az idõkülönbsége. Tehát nem a leggyorsabb, hanem a legkiegyensúlyozottabb idõ nyer. "

Szerintem ötlete és itthon ilyen még nem volt.
Ehhez elég egy kis pálya is.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
http://bikemag.hu/ma...terju-indiannal

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Nekünk csak kerek akv. van és az sem átlátszó, igaz abban forr a víz a halacskával.
Nyám-nyám. :D

LOL.
Na végre havazik. Megyünk is szánkózni:-))) Kis muki hogy nyomja a szennyest, mint v.mi gettonigga a jail-ben. Viszont meglepõen csendes--bezzeg a Nórika...ihhaj

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Onnan se költözik át másik akváriumba :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
  • LocationWillersdorf (AT)
Nekünk csak kerek akv. van és az sem átlátszó, igaz abban forr a víz a halacskával.
Nyám-nyám. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
dehogynem fog! a legtöbben akiknek gömb akváriumuk van, guppit, plattit, vagy mollit, szal elevenszülõ halakat tartanak benne, azok meg állandóan szaporodnak, ezért elajándékozzák õket.
van egy haverom, akivel még akkor ismerkedtem össze, amikor hobbi szerûen foglalkoztam az akvárium témával. õ szokott venni halakat magánemberektõl is, akiktõl azt kérdezi meg elsõre, h milyen akváriumba voltak. ha a válasz gömb, akkor nem veszi meg

itt már fehér minden banyeg