Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Azé kamionosnál azt az egész jobboldalt el lehetne kaszálni segítségnyújtás elmulasztása miatt sztem...

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Dejók az utak :D
Lementem Teszkóba, hát addig is hülyét kaptam. Mondjuk nem értem miért a Bálicsin jött le a 32, és a 34 is? Aztán Teszkó után fel a TV-toronyhoz! Isteni volt! Elõttem max 2 autó ment eddig fel. A Hunyadin megelõztem fölfelé egy BMW-t mert elég lassan ment ;)
Aztán Dömörkapunál kicsit csúszkálgattam, és lejöttem. De annyira fasza volt, hogy nem álltam, hanem gondoltam megyek még egy kört. De a Felszabadulás emlékmûnél utolértem a hóekés sort, és inkább visszafordultam. Mondjuk itt a Bálicsi keresztezõdésben majdnem nagyon megpadkáztam a kocsit, de szerencsére csak kicsit basztam le a felni oldalát. Ennek meg nem számít ;)
Imádom ezt a kocsit! :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
töröltem :D

betmenen sokáig röhögtem :D
Sei, soku Si.

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Nekem reggel szokott lenni! Mikor érzed azt a mûanyag ízt a szádban!
Kisebb hát! Kár hogy nincs peresebb! /60 lett volna az igazi.:)
Vörös mesélt az Osztrák hegyikrõl, beszarás: http://www.youtube.c...ans?gl=DE&hl=de
Itt a Kokk vagy a Márió, nem tudom:) http://www.youtube.c.../17/EUIVgjTVbAA

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Xen, tele a ládád, nem tudok privátot küldeni!

Atus féle kamion nagyon durva.
Az elsõ autó, amit full elkap, az kész.
Tényleg kisebb a nyárid?

Azért a 30 fok, amiben elmászna, meg szétkopna a gumma, az még messze van!

Bûnöztem.
Volt kuponom és ettem a mekiben.
Utána mindig lelkiismeret furdalásom van... :P

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
és ha elviszed valakinek a fullos csoda gépét?:D
simán magyar,ha kimész egy alibiösztelóssal és a legujabb csoda karbon v10et hozod haza,vagy valami lápiért stb itthon meg eladod:D

Pappsziék mennke erre,mármint versenyezni,nem bringáért:)
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Jajaja, a téli 175/70 helyett feldobom a 165/65t:)

Ezen kellene elindulni! Elég kemény edzés lenne!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ugyanannyi, mint a többi. 225/mezõ, de elvileg nagyobb a nyerési esély. Most ráadásul elég nagy összeget lehet rajta nyerni (a skandinávhoz képest), asszem valami 250millió halmozódott fel.

Mondjuk én ha meg akartam volna állni, akkor tuti, hogy a kamion mögötti területre állok, mert úgy kevesebb helyet foglalok el a pályából (mivel azt a kamion már úgyis lefoglalta). A leállósávban kb. 15 másodperc után nekem jött volna valaki. (Amúgy csak 16 perc, de most azért eléggé a pálya jobb oldalára szorult a forgalom...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
fõleg azokra céloztam, akik a kamion mögött jöttek és látták az egészet. nekik kellett volna maradniuk. és arra való a leálló sáv

nekem is kéne lottóznom, de mindig sajnálom rá a pénzt. skandináv az mennyi?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ha megállsz azon az oldalon, ami még kb. szabadon maradt, akkor szép úttorlaszt okozol, és igazából segíteni nem nagyon tudsz. Jöhet még 1 elbambult kamionos, és vitt volna mindent. A gyalogosok is jó balfaszok, hogy annyian odamentek. Inkább számomra az volt a meglepõ, amikor volt olyan autós, aki egy teherautót megelõzött ezen a kis szakaszon miközben mindenki araszolt. Ha meg beragadt volna akkor neki áll feljebb.

Szépek ezek az S4-ek, de nekem jó lenne a régi 2.2T is...
Ráadásul most se nyertem a Skandinávon :(
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
kamion az tarol... durva, h a másik oldalon senki sem állt meg, azt utána meg elkezdenek odaözönleni a gyalogosok..

http://auto.indavide.../Repulo_Jaguar/

Kokk, téli gumi jóval puhább és melegben jobban kopik mint a nyári, egy csomó mindenki van ráparázva erre...

én inkább kanizsára járkáltam volna mint pestre. ráadásul legtöbbször fölrángattak 9re, de volt, h 8ra és fönt rohadtam 5-6ig. böe. kár, h pécsen nem sok cégkp van

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Ez sem pite! http://www.break.com...e-accident.html
Hóesésbeafaszom! És megint mit mondanak, hogy takarítják az utatkat! Holbazmeg?!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jaja, quattro nagy király lenne!
De az még odébb van, mert egy S4-es geci drága!

Ez jó is lenne!
Vagy ez!
De messze-messze ez lenne az álom!

Ûûû.
Nagykanizsa szopás lehetett ilyenkor.
Pestre sem mentem volna szívesen.

Jaja.
De ha végiggondolja az ember, a nyári gumma ált. nagyobb felnin van, szélesebb, peresebb, stb, ami ugye lényegesen drágább, szal azt sem olcsóbb koptatni...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Faszom!!

Most értem haza Kanizsáról reggel 6 óta!!:(
1,5-2 óra helyett az 3,5!!!:confused:

Az idõ meg jól bekaphatja a F@%o#!!!!!!Ekkora Ki.....t!!!:mad:

Magoo:batma király!

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
1720 óta ide se jönnek fel a buszok. apám meg az elõbb hívott, h hozzam fel egy barátjának a gyerekeit, mer gyalogolnak a nagymutterral. de a vectra kulcsát persze magával vitte, és mivel én bent állok a garázsba, vectra meg elõtte, a fókát is baszhatom :)

ez a 2cm-es hó alatta ráfagyott vízzel a legszarabb. de a 10re nincs mentség.

a vicc az, h már csomóan visszarakták a nyári gumikat amikor egy pár napig jó idõ volt. sok kretén befosik, h a téli jobban kopik ilyenkor.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Fú, ha már meglenne a Quattro...
De marad a hólapátolás, meg esetleg vacsora után valami alibi boltba menés :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Simán van.
Most voltam egy karikát a városban.
Elakadt busz, 10-zel közlekedõ autók, akiken látszik, hogy fingjuk sincs mi van, koccanás.
Mindez megint 2 centi hótól, csak épp nem december van, hanem március.
Félelmetes...

Alattunk pár házzal lakik egy nõ, úgy áll be a garázsba, hogy amikor ráfordul és tolat, nem néz hátra, hanem addig megy, még óvatosan nem koccan az ott álló autóval.
És szerinte ez a normális metódusa a dolognak.
Szal simán lehetnek ekkora faszok!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
ilyen van bazmeg?

http://www.break.com...-on-stairs.html

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Küldtem!
Megyek futok havasat!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Cobri

Cobri

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
Shoshi nem küldi a messzedzsét valami baj miatt! A tárcsákat nem tudom most megvenni, max április elején, szóval tedd össze a gépet nyugodtan! A truva stucnira viszont írj egy árat. Elõre is köszi!