mi okból műtötték Eszta térdét?
Annyira benéztem ma a hazautat Simontornyáról, hogy Tamási helyett Enyingen kötöttem ki!
A tervezett bringázás meg elmosta az eső
ezt pedig a szülinapos fiúkáknak:
mi okból műtötték Eszta térdét?
Annyira benéztem ma a hazautat Simontornyáról, hogy Tamási helyett Enyingen kötöttem ki!
A tervezett bringázás meg elmosta az eső
ezt pedig a szülinapos fiúkáknak:
áh.bűntudatom lenne ha kiverném rá..nem kéne sose:D
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Eszta megműtve! Jól van, de fájni fog neki!
főzök neki krumplilevest. nem lesz egyszerű neki a következő pár nap(hét?)..
ezt meg csak úgy: https://www.facebook.com/barbarella92 öcsém osztálytársa volt. 10pontosra értékelem.
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Hát lehet elvitték
Oh faszom. A szegedi kéket se látom már...
Eszta meg most vonult be önként és dalolva, hogy térdjavításra.
tomidny módosította - 2014. április 10. - 07:13
Ződ Passat, és még közel is van: http://www.hasznalta...iant_gl-7719789
Csak tudnám mikor lesz időm autót nézni. A héten nagy agymegfolyás butítás megy, és még a végén nekem nem is lesz rá szükségem. De hát ez van. Bezzeg akinek szüksége lenne rá, az meg nem ér rá elmenni. De kegyetlenül meg fogja szívni, mert ez egy ordenáré nagy szopás.
Na mindegy. De ebédszünetben sörözök régi haverral
De nem tudok bringával menni, és ez az én legnagyobb bánatom...meg az, hogy 8kor kezdünk. De holnap majd jól elkések, és leadom a fekete kocsit is, fogyasztáscsökkentő féknembefogatós javításra. Mert az fontosabb, mint a public String processFlow(HttpServletRequest request) throws FlowHandlerException {
én a minap azon kaptam magam hogy egy multiplát nézegetek és elgondolkodok rajta (a régin)
valamint megjött az Az táskám és a Polaris szemcsó .
hát ez a zsák kivisz az észből akkora mint egy túrazsák viszont baszott nehéz. fém minden ami fém lehet és tele van anyaggal a szövet is. van benne laptoptartótól kezdve kb 20 különböző zseb ,de lehet hogy keveset mondtam.
szokni kell. viszont ebben bármit lehet csempészni mert tuti elmegy a kedve a vámosnak/rendőrnek félidőben.
http://kombi.vw.com....bi-last-edition ez kell nektek!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Ződ Passat, és még közel is van: http://www.hasznalta...iant_gl-7719789
Csak tudnám mikor lesz időm autót nézni. A héten nagy agymegfolyás butítás megy, és még a végén nekem nem is lesz rá szükségem. De hát ez van. Bezzeg akinek szüksége lenne rá, az meg nem ér rá elmenni. De kegyetlenül meg fogja szívni, mert ez egy ordenáré nagy szopás.
Na mindegy. De ebédszünetben sörözök régi haverral
De nem tudok bringával menni, és ez az én legnagyobb bánatom...meg az, hogy 8kor kezdünk. De holnap majd jól elkések, és leadom a fekete kocsit is, fogyasztáscsökkentő féknembefogatós javításra. Mert az fontosabb, mint a public String processFlow(HttpServletRequest request) throws FlowHandlerException {
Azért, ha ezzel fenyegetnek, betartom a játékszabályokat!
Edited comments will not be eligible...and we KNOW if you try to fudge it. Any player trying to rip off this contest and your fellow mountain bikers will be buried in the ground and used as a human rock garden so Nathan Rennie and Chris Kovarik can test wheel.
Ezt meg magamnak küldeném:
bucibeka módosította - 2014. április 09. - 21:24
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
<<<ROCK&ROLL>>>
Ezt a reggelt... Felveszem a céges autót, de furcsamód bezárt mikor becsuktam az ajtót, aztán villog a vészvillogó meg mire kiértem volna a telephelyről már faszán riasztós víjjogásba kezdett. Hívom a gépjárművest, aki eleve egy szerelővel jön, aki így kezdi: "mindig legyen nálad egy 10es kulcs..." mint kiderült lelazulnak a sarut szorító baszok az aksin, tütü meg egyből asziszi lopják. Szóval mától azt hiszem ügyfélkapcsolati műszaki referens mellett gépjármű-karbantartó is lettem.
ez milyen autó ez? még nem is hallottam ilyenről...a fabia csinált olyat, hogy időnként semmit nem mutatott a computer, olyankor le kellett szedni az akkusarut, majd vissza, és jó lett. szóval nálam is mindig volt 10es kulcs :-)
mozsafsik módosította - 2014. április 09. - 13:03
<<<ROCK&ROLL>>>
Egy kérdés a kertészkedőktől.
Nagyon hobbi használatra ez megfelelhet ennyiért?
http://aprod.hu/hird...html#4440069e76
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
bringa hiáynból ma egsz nap orfű meg abaliget, meg környéke-szp..továbra is tartom atavasztól leköltözésem
ha meg elémséz valahova fotózni "fogyasztásért" és ez egy egyetemi buli,akkor ott az erkölcsöd hamarosan csődbe megy.....vagy legláabbis rájösz hogy a becsület egy nehz kabát
és boldo Mártont!