no nekem kiterítve fér be, 19O hosszú a lpacc...
bár most nem vezezték ha nem muszáj.....
no nekem kiterítve fér be, 19O hosszú a lpacc...
bár most nem vezezték ha nem muszáj.....
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
akkor holnap egy matrachordással egybekötött pálinkázásra invitálok minden kedves vállalkozó szellemű kerékpárost!
Márió, adj elérhetőséget, mert már nem tudom követni a telefonszámaid.. 06303407919
amerikapitány nem volt rossz, cserébe K hosszú! mondjuk nem is életem moziélménye, de az eredeti hang határozottan sokat számított.
A matracot, mint egy malacot lábon kell elhozni
Ha megfáradunk, lebassszuk, és alszunk egyet rá
tomidny módosította - 2014. április 12. - 01:17
Brazzers
dhog módosította - 2014. április 12. - 00:10
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Laposba keresek ddr2 memóriát, vkinek van/tud?
mennyit nekem asszem van itthon
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
kedves kombista sporttársak! holnap du 5 után segítségre lenne szükségem, ugyanis ágykeretet+rácsot vásárolnék a kikából és valahogy haza kellene hozni. első körben hanyagolnám a cég által ajánlott szolgáltatást, spúr gzi vagyok. továbbá Gabeszéktól egy 180*200-as, NEM hajtogatható matracnak is valahogy ide kellene érnie, ilyesmi segítséget is szívesen honorálnék némi gyümölcspárlattal.
köszcsi!
hamár a vasutas csávónál vagyunk:
elvileg befér hozzám..pia nem kell, légtelenítsünk féket inkább
kedves kombista sporttársak! holnap du 5 után segítségre lenne szükségem, ugyanis ágykeretet+rácsot vásárolnék a kikából és valahogy haza kellene hozni. első körben hanyagolnám a cég által ajánlott szolgáltatást, spúr gzi vagyok. továbbá Gabeszéktól egy 180*200-as, NEM hajtogatható matracnak is valahogy ide kellene érnie, ilyesmi segítséget is szívesen honorálnék némi gyümölcspárlattal.
köszcsi!
hamár a vasutas csávónál vagyunk:
mof módosította - 2014. április 11. - 15:46
kókuszvirág-cukorral készített 92% os csokoládés és forró zöld tea kombináció.
ja és megjött a fégbetétszett a kingkongból, ez is viszonylag hamar. szerintem rájöttek hogy igazából nem éri meg 30 napos shipping timokat tartani, mert lesöpri őket a konkurencia. szóval most már nemcsak árverseny van, hanem shipping time verseny is.
jó vaskosak, alig mentek bele az elixirekbe.
húznék már haza, kezd elegem lenni a messzeségből.
nekem nem jó, továbbra sem légtelenedett le a fékem .(
nem ő kevésbé volt tetovált, ellenben jobban dekoltált, ha már a vasutas csávó ma született
név és szülinaposoknak előre és utólag
Pécsett tisztességes életet élek:)
amúgy kérdezd Máriót, ő ismeri a lokál luvnyákat.
ezt most úgy mondod mintha...de tényleg....
albertfish módosította - 2014. április 10. - 23:49
HOLNAP azaz pénteken 21.50-es vetítésre valaki? 2D, föliratos. Gabival megyünk, hely van bőven, úgyhogy nem foglaltam még.
380km. Mof, közelebb nincs?
Pécsett tisztességes életet élek:)
amúgy kérdezd Máriót, ő ismeri a lokál luvnyákat.