Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Indította
Lord_Leslie
, 2006. február 14. 01:43
Írta 2011. március 08. - 01:29
a szabolcsfalui keresztezõdéstõl lefelé történt. ráadásul pont 1 zebrán. busz (csuklós merci) a külsõ sávban volt, fiat pedig föntrõl jött.
fb nekem is szokik ilyet csinálni. de már kaptam mélt, h bejelöltél a képeken, úgyhogy csak jó lesz. faszák amúgy :-)
fb nekem is szokik ilyet csinálni. de már kaptam mélt, h bejelöltél a képeken, úgyhogy csak jó lesz. faszák amúgy :-)
Írta 2011. március 08. - 01:04
Ejj bakker, de ez a komlói útnak a városi szakaszán volt? 2x2 sávos úton azért elég sok szarnak kell összejönni egy frontálishoz...
Faszom a fércbúkba! Feltöltöttem oda is a lagzis fotókat, erre most gondolkodik, hogy mi legyen. A képek be voltak taggelve, és most egyik se látszik. De lehet, hogy még dolgozik a háttérben, mert taggelés után nem látszott egybõl az összes kép. Na mindegy, adok neki még egy kis idõt...
Na most kezdenek megjelenni az üzenõfalon is. Remek
Faszom a fércbúkba! Feltöltöttem oda is a lagzis fotókat, erre most gondolkodik, hogy mi legyen. A képek be voltak taggelve, és most egyik se látszik. De lehet, hogy még dolgozik a háttérben, mert taggelés után nem látszott egybõl az összes kép. Na mindegy, adok neki még egy kis idõt...
Na most kezdenek megjelenni az üzenõfalon is. Remek
Írta 2011. március 08. - 00:53
baszki. komlói úton busz+fiat brava frontálisan.
+álltam, mert még semmi hatóság nem volt ott. csaj sokkosan kiabál, h segítsek, mer a barátja szarul van. mondom mentõket hívták már? igen, de inkább vigyem be én, mert az gyorsabb, de az se biztos, h hívták õket. az kizárt mondom, csak rontanék vele az állapotán.
+néztem a srácot: hát bazz. kocsi teljesen ráhajlott, eszméletlenül rángatózott és hangosan hörgött. a lábai pedig teljesen be voltak szorulva. felhívtam a mentõket, és felvázoltam mi van. és kértem, h küldjék a tûzoltókat is. sok mindent nem tudtam tenni, de legalább abban segítettem,h tûzoltókat kiküldték a hívásomra, mert õk nem tudták, h ennyire nagy a baj.
azért az is fura, h kb 20an voltak a buszon, de mindenki csak a járdán ácsorgott...buszsofõr pedig sírva üldögélt (mondjuk nem lehet 1szerû ezt feldolgozni, amúgy tutira vétlen volt)
elgondolkoztató az ilyen. gyakorlatilag bármelyikünkkel bármikor történhet hasonló.
+álltam, mert még semmi hatóság nem volt ott. csaj sokkosan kiabál, h segítsek, mer a barátja szarul van. mondom mentõket hívták már? igen, de inkább vigyem be én, mert az gyorsabb, de az se biztos, h hívták õket. az kizárt mondom, csak rontanék vele az állapotán.
+néztem a srácot: hát bazz. kocsi teljesen ráhajlott, eszméletlenül rángatózott és hangosan hörgött. a lábai pedig teljesen be voltak szorulva. felhívtam a mentõket, és felvázoltam mi van. és kértem, h küldjék a tûzoltókat is. sok mindent nem tudtam tenni, de legalább abban segítettem,h tûzoltókat kiküldték a hívásomra, mert õk nem tudták, h ennyire nagy a baj.
azért az is fura, h kb 20an voltak a buszon, de mindenki csak a járdán ácsorgott...buszsofõr pedig sírva üldögélt (mondjuk nem lehet 1szerû ezt feldolgozni, amúgy tutira vétlen volt)
elgondolkoztató az ilyen. gyakorlatilag bármelyikünkkel bármikor történhet hasonló.
Írta 2011. március 08. - 00:27
nem azt mondom, hogy esetleg nem tudna rávenni 1-2 csaj, hogy velük tartsak 
De a hétvégét még mindig érzem...
De a hétvégét még mindig érzem...
Írta 2011. március 08. - 00:02
biztos?
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Írta 2011. március 07. - 23:55
Eladó használt VOLKSWAGEN GOLF II GTI, 1991-es ez milyen lehet?
caravell-rõl lassan leteszek..ami jó az milla körül van ami ocsobb az valami rettenet
caravell-rõl lassan leteszek..ami jó az milla körül van ami ocsobb az valami rettenet
Írta 2011. március 07. - 23:48
Írta 2011. március 07. - 22:29
BoldogTomit!
HÉTVÉGÉN NEM VAGYOK!!!
Jah, fasza kép, magyar pod, de nem itthonról...
HÉTVÉGÉN NEM VAGYOK!!!
Jah, fasza kép, magyar pod, de nem itthonról...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2011. március 07. - 22:28
ehehe, viccesek vagytok 
majd meglássuk mi lesz a hétvégén...
majd meglássuk mi lesz a hétvégén...
Írta 2011. március 07. - 22:07
nekem jó
Írta 2011. március 07. - 21:55
De jó lenne kivetítõn Spílert, meg Blöff-öt nézni, sörrel a kezünkben! Tomi? Névnapod alkalmából!?
Írta 2011. március 07. - 19:21
igen kb ez a minõség amit az ember már vállal és netre feltesz
Írta 2011. március 07. - 18:59
Írta 2011. március 07. - 18:39
Írta 2011. március 07. - 18:35
szerintem nekem is jó ha addig leadom a filmet
Írta 2011. március 07. - 18:30
Írta 2011. március 07. - 15:22
Rohadékok! 
Nekem a hosszúhétvége nem jó...
Nekem a hosszúhétvége nem jó...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2011. március 07. - 15:14
Jajajajajajajaja! Ott a helyem!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Írta 2011. március 07. - 15:11
Nah, a legfrissebb elõrejelzések szerint szombaton egész jó idõ lesz. Reméljük szárad is rendesen. De ha tényleg így marad a dolog, akkor tervezhetünk egy újabb filmezõs, fotózós akciót
Írta 2011. március 07. - 14:00

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére