Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2011. március 06. - 15:16

Döntöttkanyarról jut eszembe, valaki építgeti Panorámát!
De csak a végét, ahol amúgy is tisztább, meg faszább.
Van pár értelmetlen döntöttkanyar, ami friss.
Ahelyett, hogy az elejet, Sasfészek alatti részt pucolná ki, ha már energiát fektet bele...
De legközelebb rászánhatnánk egy napot, hogy kipucoljuk, rendberakjuk.
Csak kicsit, de kell, mert pár szakasz így használhatatlan lesz idén és ha birngával megyünk, úgysem állunk neki.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2011. március 06. - 15:02

Szabi olyan nyomokat csinált 3kör alatt mint valami kroszmotor:D meg is volt a döntöttkanyar:D
http://www.chainreac...x?ModelID=38254 egy ilyen kéne nekem
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Írta 2011. március 06. - 13:05

Végre kialudtam magam!
Párolódnak az ebédhez a zöldségek,pirul a pipi hús a grillen!!!
Du 2 tõl ok!Tekerjünk lazásat a kisgépekkel!!!Olyan kört mint amit tegnap mondtam!
Kicsi beton bemelegítés meg egy kis terep!Nagy a rittyó még!!
A képek jók lennének,de kis géppel,idõzítõvel és sötétben készültek!!
De majd nyomunk még!!!
Telefon él!!!!!!
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Írta 2011. március 06. - 13:03

Akkor nem kell. Nekem 2 éves kártyám van és játszok is vele gond nélkül. Photoshophoz és társaihoz, valamint nethez, filmhez nem is kell, ezek memóriaigényesek, de a videokártyát a windowson kívül (ha vista vagy 7) meg egy két spécin beállított videolájátszón (nem hiszem, hogy ilyened van) kívül más nem nagyon használja..
Köszi.
Egyszerûen nem bootol, vagy ha igen, akkor kikapcsol kis használat után, és már nem is bootol újra...
Azt hiszem, összerakok egy új gépet. Gondolom a vinyók meg a dvd írók kompatibilisek a mostani gépekkel, házakkal, alaplapokkal, nem?
Kokka:
Fél háromra kész vagyok, Alajosban várlak! Megyünk valami 1,5-2 órát, lájtban (2x1 óra résztávval:D)!
Kicsit tovább lesz világos, akkor jövünk szívesen Ádámmal is, úgyis szeretnék neki egy gyerekhordós hátizsákot, azzal meg bármeddig elmegyünk.
Innentröl(

A mozis feliratok meg tiszta Hsrcosok klubja, amikor bevágja a poreszt a vetítendõ filmbe:D...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2011. március 06. - 11:37

jó kiruccanást--mink is megyünk itt 1 kört
Írta 2011. március 06. - 10:04

Én 2-kor végzek, fél 3-ra harci díszben tudok lenni és mivel tegnap megmondtad, hogy ma lesz a fasza idõ, én mindenképp mennék valami tekerõsebb kört.
És mivel elég nagy a rittyó, hajlok akár a betonozásra is, de sarazok is szívesen!

Csak elég komoly izomlázam van.
El is felejtettem, hogy milyen kemény dolog a hegyen gyerek módjára kommadózni-mászni-lerohanni...
Csúzli sem nagyon mocorgott még tegnap óta.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2011. március 06. - 10:01

Baszki, miért kell másfél évente grafikus kártyát venni? Nem játszom, nem nézek filmet a gépen... Dolgozom rajta. Ennyi. Kibaszom és veszek egy újat, ha így folytatja...
Akkor nem kell. Nekem 2 éves kártyám van és játszok is vele gond nélkül. Photoshophoz és társaihoz, valamint nethez, filmhez nem is kell, ezek memóriaigényesek, de a videokártyát a windowson kívül (ha vista vagy 7) meg egy két spécin beállított videolájátszón (nem hiszem, hogy ilyened van) kívül más nem nagyon használja...
nekem tegnap azért volt bajom, aztán még kelett párat koccintanom.

Lényeg a lényeg: egész héten jól álltak a csillagok.

Aktuális civil
Írta 2011. március 06. - 09:39

Friss kifli, párizsi, sajt, zöldpaprika, medvehagyma, iszonyat finom tea.
Tudtam, hogy ma lesz a tegnapra jósolt idõ... Ebéd után megyek egy keveset kisbringával. Kokk? Pg? Más?
Kb. 14:00-14:30 körül... vagy futás, vagy görgõ

Baszki, miért kell másfél évente grafikus kártyát venni? Nem játszom, nem nézek filmet a gépen... Dolgozom rajta. Ennyi. Kibaszom és veszek egy újat, ha így folytatja...
Tejfakasztás folytatásához:D (egyszer tutira fellépek így):
Írta 2011. március 06. - 09:29

Lehet, hogy azért mert sokat lógsz Emillel, de a véredbe van kódolva, hogy úgyis elbaszod és csak jóban lesztek...

A tegnapi túra tényleg ûber volt!
Még sok-sok ilyet!
Bánhatja, aki nem jött, ilyen nem sok van az életben!
Jól álltak a csillagok...
És Zsongortõl lemásztunk a sziklákon és futottunk lefelé a hegyrõl!
Komoly desszantozás volt, Csikós kb 8 olyat borult, amibe egy átlag földi halandó simán megdöglik...

Jók a képek!
Ma is kéne, de csak valami ebéd utáni picit, mert full izomlázam van.
Írta 2011. március 06. - 06:57

meg úgy néz ki szerelmes vagyok és vége a szingliségnek..Viola...ehhh...

Tomi kerestek est-be:D
Írta 2011. március 05. - 22:26

Még leraktam Bábel tornyát, amikor hazaértem, úgy kellett leemelni róla. Fürödtem, hajat mostam, kiraktam a ruháimat az erkélyre, stb. Az a kóbász életmentõ volt!
Nem volt rossz megmozdulás... Részünkrõl legközelebb vietkong pacskerben, rövidgatyában;)...
Kb. 3 perc kellett a Trafikban, hogy egy nagy magyarországnyi whiskey-kóla folt legyen a pólómon:D...
Tomy egy álat vagy:D!
Délelõtti túra is jó volt... Szedtünk medvehagymát, idén elõször! Nagyon tél van még a hegyen...
Kokk, sorry, nem néztem netet egész nap! Ha holnap megyek valamit, hívlak!
PG, az a mohás kép nagyon jó lenne, kár, hogy nem rátok fókuszál!
Írta 2011. március 05. - 22:09

Írta 2011. március 05. - 20:56

<<<ROCK&ROLL>>>
Írta 2011. március 05. - 20:25

Régen volt már ekkora jó érzés!
Kirándulás ,kutyák,jó társaság,magas eszmefuttatások...!
Kipurcantam rendesen!!!
A képek majd jönnek,kurva jók lettek!
<<<ROCK&ROLL>>>
Írta 2011. március 05. - 20:14

tudom is én kinek mi van..
vegas karbon tetszik pl..
vagy ez ¤¤¤ Fox V2 Ronin Helmet
van sár fent:D nagyon
de jóóóóó
Fasza, de más szín nincs?
Nesztek!
http://t3.gstatic.co...bBjcPKkLqMCAvbA
Írta 2011. március 05. - 18:30

Írta 2011. március 05. - 18:12

Írta 2011. március 05. - 17:25

vegas karbon tetszik pl..
vagy ez http://www.hiking-ph...t,463098319.php
van sár fent:D nagyon

de jóóóóó
Írta 2011. március 05. - 15:53

Írta 2011. március 05. - 15:10

Nekem kicsit elcsépelt már a TLD, abból kicsit kevesebb volt akkor még.
Atus gyere!
Jól fog esni!
Csak elindulni nehéz...
Fékor Teca, onnan Jakab tetõ!