Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Indította
Lord_Leslie
, 2006. február 14. 01:43
Írta 2011. március 09. - 00:01
jól van, akkor nektek is. nem lesz rosszabb, mert ilyen jó szakemberek irányítanak. no para!
http://vitriol.purut..._balnatenyeszto
meg ez:
http://vastagbor.blo..._campaign=index
http://vitriol.purut..._balnatenyeszto
meg ez:
http://vastagbor.blo..._campaign=index
Írta 2011. március 09. - 00:00
Írta 2011. március 08. - 23:49
Benzinár sux! Mindent az égbe emelnek...aztán lassan mindennek vége...
Shosi nem jön az euro mert a magyar kormány nem kér az ingatag euroból
Más: Az miért van, hogy a hátsó féknyeregben az egyik dugattyú sokkal lassabban megy vissza, mint a másik. Olajat nem köpi,eszi,ereszti. Bringázás közben nem zavar, csak a tisztítás során vettem észre ezt a jelenséget.
Shosi nem jön az euro mert a magyar kormány nem kér az ingatag euroból
Más: Az miért van, hogy a hátsó féknyeregben az egyik dugattyú sokkal lassabban megy vissza, mint a másik. Olajat nem köpi,eszi,ereszti. Bringázás közben nem zavar, csak a tisztítás során vettem észre ezt a jelenséget.
Írta 2011. március 08. - 23:48
Hát ilyen tengerpartra lecsapatóst, azt nagyon szívesen csinálnék bárhol! Csak ehhez meg kéne ismerni az ösvények helyét. Mert pl. a horvátoknál azért ott vannak a party hegyek. És a tengerszintig le lehet menni 
Jó ez a Banksy film. De kb. olyan, mint az egész streetart. Gondolkozol rajta, hogy ezt tényleg komolyan gondolták?
Jó ez a Banksy film. De kb. olyan, mint az egész streetart. Gondolkozol rajta, hogy ezt tényleg komolyan gondolták?
Írta 2011. március 08. - 23:36
Baleset kemény
...remélem hamar kihevered
szerencsére engem nem annyira visel + az ilyesmi, de azért tegnap elgondolkoztam azon, h én is mehetnék idõnként lassabban. és azon, h mi van, ha épp az én családom m1 át azon a zebrán amikor az a racsingdriver odarongyol...
benzin áraktól viszont eléggé fosok. ugye autó iparban dolgozom, ha még drágul a benzi, kevesebben/kevesebbet autóznak, kevesebb munka lesz a szervizekben, kevesebb anyag fogy, nekem pedig kevesebb +rendelésem lesz....
Írta 2011. március 08. - 22:58
Egy kis spanyolországi kerékpáros kirándulás:
http://www.youtube.com/watch?v=fohPU3pDpFU
Ez akkor lenne igazán fasza, ha mi szerepelnénk benne és a parton a csajaink várnának hideg sörrel, meg a grillen sülõ tengeri dögökkel!
Írta 2011. március 08. - 21:23
Írta 2011. március 08. - 21:08
Baleset kemény
...remélem hamar kihevered
benzinhelyzet odahányós...lassan a clio sem lesz elég jó válságautó
jóképû CRC rendelés nem játszik ? Köllene egy fejcsapágy, mert az elvérzett. Boxxer felújítva várja a bevetést!
liszt csak hagyján, de a cukor is 330 ft/kg
S holnap megyek mulatni egy igen-igen jóállagú csoporttársnõmmel
benzinhelyzet odahányós...lassan a clio sem lesz elég jó válságautó
jóképû CRC rendelés nem játszik ? Köllene egy fejcsapágy, mert az elvérzett. Boxxer felújítva várja a bevetést!
liszt csak hagyján, de a cukor is 330 ft/kg
S holnap megyek mulatni egy igen-igen jóállagú csoporttársnõmmel
Írta 2011. március 08. - 20:14
sok mindenki fog sok mindent eladni ha ez tovább megy...
nemsokára lejár a lakáshitelesek kilakoltatási moratóriuma.. több százezer embert érint majd..
sokan elfelejtik hogy a benzin mindennek az alapja (sajnos) -és ha drágítják, minden megyv fel.
csak egy példa a saját körömben: a lisztet tavaly ilyenkor 70-80 forintért vettem, ma 150 Ft a legolcsóbb, néha akciósan 140.
széjjel van cseszve minden és csak szarabb lesz
nemsokára lejár a lakáshitelesek kilakoltatási moratóriuma.. több százezer embert érint majd..
sokan elfelejtik hogy a benzin mindennek az alapja (sajnos) -és ha drágítják, minden megyv fel.
csak egy példa a saját körömben: a lisztet tavaly ilyenkor 70-80 forintért vettem, ma 150 Ft a legolcsóbb, néha akciósan 140.
széjjel van cseszve minden és csak szarabb lesz
Írta 2011. március 08. - 19:56
Kicsit már tényleg kezd sok lenni...
Pécsrõl csak a 6-oson tudsz kimenni.
Ergo ha el akarod hagyni a várost, fizetned kell? o.O
És miért kell majd fizetni ezeken?
Hogy fent tudják tartani???
Amikor az üzemanyag minden egyes kibaszott literje után 60% megy az útalapba?!
És 400Ft egy kurva littyó?
A JÓ KURVA ANYJUKAT!
Ez most kijött.
Mert ma tankoltam az Audiba és kicist kiakadtam.
Lehet, hogy el kell adnom, ha még kicsit romlik a helyzet.
Pécsrõl csak a 6-oson tudsz kimenni.
Ergo ha el akarod hagyni a várost, fizetned kell? o.O
És miért kell majd fizetni ezeken?
Hogy fent tudják tartani???
Amikor az üzemanyag minden egyes kibaszott literje után 60% megy az útalapba?!
És 400Ft egy kurva littyó?
A JÓ KURVA ANYJUKAT!
Ez most kijött.
Mert ma tankoltam az Audiba és kicist kiakadtam.
Lehet, hogy el kell adnom, ha még kicsit romlik a helyzet.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2011. március 08. - 18:47
Én meg geci jót futottam a Rumbával ebben a szép napsütésben!
A toronynál még jó nagy a rityó és hó van,de lefelé Tettye már okés!
Hét égére minden jó lesz!!
Menni kell csapatni!!!
A toronynál még jó nagy a rityó és hó van,de lefelé Tettye már okés!
Hét égére minden jó lesz!!
Menni kell csapatni!!!
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Írta 2011. március 08. - 17:52
meddig faszul még ez az ország?/meddig tûr a lakosság?
pont szar a talaj fent...:/
pont szar a talaj fent...:/
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Írta 2011. március 08. - 17:22
videónál aszongya install silverlight .. nehogymá
-
mávnál cserébe a nyugdijasok ingyen utazhatnak majd.
-
Spider email drawing offered as bill payment | News | TechRadar UK
-
tessék? hogy ? mii? fizetni kell majd a 6oson is?! nagy faszt.
"...Ha már közlekedés: új elem az is, hogy az e-útdíjat, amit 2013-tól vezetnének be – a rendszer valószínûleg már az elindításának elsõ teljes évében kitermelné a beruházás több tízmilliárdos költségét, bár a kormány szerint ez uniós forrásból történne meg – nemcsak az autópályákon, hanem az azokkal párhuzamos egyszámjegyû fõutakon is szednék. Mindez arra utal, hogy a kormány komolyan gondolja az e-útdíj európai gyakorlatban szinte egyedülálló kiterjesztését a személyautókra is, a teherforgalmat ugyanis egyszerûen, súlykorlátozó táblákkal rákényszeríthetnék a gyorsforgalmi úthálózatra.."
-
mávnál cserébe a nyugdijasok ingyen utazhatnak majd.
-
Spider email drawing offered as bill payment | News | TechRadar UK
-
tessék? hogy ? mii? fizetni kell majd a 6oson is?! nagy faszt.
"...Ha már közlekedés: új elem az is, hogy az e-útdíjat, amit 2013-tól vezetnének be – a rendszer valószínûleg már az elindításának elsõ teljes évében kitermelné a beruházás több tízmilliárdos költségét, bár a kormány szerint ez uniós forrásból történne meg – nemcsak az autópályákon, hanem az azokkal párhuzamos egyszámjegyû fõutakon is szednék. Mindez arra utal, hogy a kormány komolyan gondolja az e-útdíj európai gyakorlatban szinte egyedülálló kiterjesztését a személyautókra is, a teherforgalmat ugyanis egyszerûen, súlykorlátozó táblákkal rákényszeríthetnék a gyorsforgalmi úthálózatra.."
Írta 2011. március 08. - 14:36
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2011. március 08. - 14:30
Itt egy videó a balesetrõl. A sérült már nincs rajta, de a kocsin rendesen összehajtogatva...baszki. komlói úton busz+fiat brava frontálisan.
Írta 2011. március 08. - 12:15
Írta 2011. március 08. - 11:12
Egy kis spanyolországi kerékpáros kirándulás:
Írta 2011. március 08. - 09:34
Jó reggelt!
És már be is készítettem a síszemüvegem a hazaútra... Ha már nem megyek csúszni a márciusi napsütésbe:D...
Hát, így legyen, ahogy most mondta a kedves partner!
Attól tartok, most vágják a 203-as tárcsámat Barnoldswick-ben... Hétvégére jó lett volna...
Szép nõnapot!
És már be is készítettem a síszemüvegem a hazaútra... Ha már nem megyek csúszni a márciusi napsütésbe:D...
Hát, így legyen, ahogy most mondta a kedves partner!
Attól tartok, most vágják a 203-as tárcsámat Barnoldswick-ben... Hétvégére jó lett volna...
Szép nõnapot!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2011. március 08. - 08:45
jól csináltál mindent, ennél többet nem is nagyon tudtál volna....
még egy darabig nem tudod majd kiverni a fejedbõl....
na azért ez is jól sikerült:
még egy darabig nem tudod majd kiverni a fejedbõl....
na azért ez is jól sikerült:
Sei, soku Si.
Írta 2011. március 08. - 01:29
a szabolcsfalui keresztezõdéstõl lefelé történt. ráadásul pont 1 zebrán. busz (csuklós merci) a külsõ sávban volt, fiat pedig föntrõl jött.
fb nekem is szokik ilyet csinálni. de már kaptam mélt, h bejelöltél a képeken, úgyhogy csak jó lesz. faszák amúgy :-)
fb nekem is szokik ilyet csinálni. de már kaptam mélt, h bejelöltél a képeken, úgyhogy csak jó lesz. faszák amúgy :-)

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére