Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
na még ezt!
Pipedome's syrup birthday mix on radio bro 05052011 by pipedome on SoundCloud - Create, record and share your sounds for free

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
acélküllõs eredeti kerekek, usa gyártmány.. nagoyn gyorsan megvettük haver készülõ lowriderjére..
viszont érdekes volt , akadt egy kis félreértés,, jött az invoice 1000usd-rõl.. azt hittem scammer és darabja 200 dolcsi, és azért enniy.. ment oda vissza 5-6 fuckoff levél.. erre megnézem jobban a paypal számlát és 200 az item plusz 800 a shipping. Mondom nóóómális? mer ugye ide számítja automatán a szállítást.. még jó hogy valójában Texasi címre megy és onnan ismerõsök hozzák le. sûrû bocsánatkérések oda vissza (mert egy kicsit az õ hibája is volt , az elsõ levelemben egybõl mondtam neki hogy Texas) .. végül megoldódott! úgyhogy cirka 60 pénzért igazi ritkaság fog feszülni a montecarlo alatt!

13" crown wire wheels custom low rider hot rod 4 lug | eBay

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
tényleg jó volt! reggel én is meglepõdtem amikor ablakot kellett kaparni!!!! de azért megérte... többször kellene ilyet :D

kávé+fánk kombó az aranycipóban...meg közben a zombikat nézni :)
Sei, soku Si.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
És jeeeessssz:

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
K....jó volt a reggeli ride!:D
THX Xen!

Imádom reggel az erdõ csendjét!Olyan mint a mesékben!
Azt,meg,hogy minden full zöld,csipognak a madarak...!Teljesen készre vág!
Nyomni kell ezt a reggeli történetet sûrûbben,meg több embernek!!

Szép napot mindenkinek!!:cool2:

Feltöltött kép

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Húúú! Beállítva!:)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Céges gépre wallpaper:
http://www.shockmans...rs/1024x768.jpg

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Kissé késõn jött az infó, mert már Villányszkiban nyomom:D.
Bár nem sajnálom, mert 3 °C fok volt, amikor beültem az autóba.

Egyébként meg nem volt itt vita, csak volt egy észrevétel. De tényleg mindegy:D.

Jah, a Kresz pálya de király volt! Mindig fogócskáztunk, leszartuk a táblákat!

Nah, zöld tea és ostoros kalács!

Szép napot! Jeah, icsibááán!

Feltöltött kép

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

én azt hittem vmi kocsiban lévõ cuccra akarod rácsukni :-)

matrica:

BBB BBP-55 Clearskin (átlátszó) (Kiegészítõk | Egyéb kiegészítõk | Vázvédõ) | Kerékpár Webshop

nekem is befér a bringa hátra, és lepedõvel le is tudom takarni úgy, h utána nem kell takarítani. csak macerás mindig kicuccolni a kocsiból, és csomó idõ...

tetõs +oldáson is gondolkozom, mer amúgy jobb az. és van a kocsin tetõsín, csak keresztrudak + bringatartó kéne, szal árban kb ott van mint a puttonyra való. csak arra, h gyorsan elmegyek meló után csapatni egyet, arra sokkal 1szerûbb az utóbbi.

de az igazi +oldást mondjuk 1 ilyen nyújtaná :-P

Eladó használt CHEVROLET SILVERADO 4X4, 1976-os

Annyira perverz nem vagyok, hogy rácsukjam valamire. :) Hasonló matricám van a bringán, de ezek nagyon vastagok, nem is kimondottan átlátszó, autón otrombán nézne ki. Igazad van, ha beterítenék egy lepedõt vagy pokrócot, meg van oldva a takarítás kérdés. 22 colos a bringám, nyeregcsõ full kihúzva, kerekekkel, mindennel úgy befér, ahogy van, csak egy bizonyos szögben lehet betenni, be kell gyakorolni. 20 perc alatt tekerek fel (tolom) a hegyre a piros túraútvonalra (mandulás felé), 1km-re van tõlem. Ez kevesebb idõ, mint az autóba ki-be rakás és autózgatás (mivel a legurulás pár perc).. Nekem sajnos a tetõn nincs semmi és most nézegettem, 40-60k a Thule (típustól függõen)... + bringatartó.

Az Aka Dekorhoz nem megyek, de biztos meg lehet venni máshol is a fóliát.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Jah, ma rám csukódott egy motorháztetõ! Csúcsfej lettem:)

Még mindig jobb, mintha pöcsfej lennél :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=THHDRvNnIy8
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Pl: tv azt mondja, biciklis nagyhatalom lett MO! ?????????

Jah, ma rám csukódott egy motorháztetõ! Csúcsfej lettem:)

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Bringa király volt!
Ugró necces,de bemegy majd!
Buci:Köszi!!!!!!

A többiek meg bekaphassák!!!

Egy nagyon kedves barátom mondta erre ma:"Lehet bringázni az Urán városi kressz pályán is!"

Alkoss szebbet és jobbat!

Kiszálltam ebbõl a vitából!!!

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
boxarok nem is egyformák!!! :)

kokknak köszi a sekliket!

holnap reggeli rájd lesz, tower 07kor(zsóti??? nagysós?), nekem a tejeskávés reggeli is belefér valahol...

próbálgattuk az északi oldalon lévõ ugrót, na az necces :D , ha nincs tempó rövid lesz, meg az érkezõ két oldalán a fa is ijesztõ :)

Feltöltött kép
Sei, soku Si.

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Sör-burgonyaszirom:)

Ez eléggé odabasz!
Feltöltött kép

Ez meg mé ne
http://www.youtube.com/watch?v=bWPafMhsW6I&feature=related

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás

Viszont nagyon jó érzés, amikor az ember alá kerül egy újabb és jobb vas, és új dimenziók nyílnak meg :D

De szépen mondtad! :]
Elvileg hétfõn felnyomja nõvérem pasija az alkatrészeket Pesten egy mozdonyvezetõnek én meg itt átveszem. Remélem. Aztán ha az új vason nem jön meg a kedv a kõkemény triálhoz, eladok minden lófaszt, lesz egy átlag városi brinyóm és veszek egy kurva súlyos PC-t és széjjelkockulok :D

Reggelre meg már úgy fájt a fogam, hogy elkéretõztem a gyárból és sittysutty elstoppoltam Dombóvárra a klán fogorvosához. Pedig ezúttal táblám sem volt, de még így is 2 perc után felvett egy 60 éves faszi, aki, micsoda véletlen, dombóvári és épp Pécsen volt fogorvosnál! :D
Szóval a tündér pikkpakk kikapta a fogam, el is hoztam, meg az egész lófaszt megjártam 4 órán belül, kb. Még mindig zsibbadt...

Sör.

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
Halo BDS Round 2 Media Winners Announced - Pinkbike.com

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás

Nem ez úgy van, hogy valaki mond valamit, aztán másvalaki csak azt hallja meg belõle, amit akar, aztán azt jó szokás szerint jól félreérti, aztán tök fölöslegesen elkezd mellébeszélni, hogy leszarom, de akkor is van véleményem, és elbeszél a másik mellett, szintén mintegy nemzeti hagyományként...
Hát faszom, most baszogassunk azért valakit, mer' végre nem csak a szája járt, hogy "itt úgy tolom, hogy iigymeg úgy", hanem fogta magát aztán csinált valamit! Mindenki nyavalygott valami újért, hát itt van... Ez pont olyan, mint a maszkos, álarcos ijesztgetõs, környezetrongálós sztori...Nem a másikkal beszélünk, hanem mondjuk a magunkét!!!!!!!!!!!!!!:mad:

Ha valaki nem mer nekimenni, az ne tegye..! Még nekem sem volt idõm bringával rámenni, csak megnéztem ÉLÕBEN, de holnap felmegyek, megugrom aztán viszlát... :P

Egyébként meg rohadt nagy a Mecsek, ha nem akarok csapatni, én is másfelé járok, nem kötelezõ itt kódorogni, ezer szebbnél szebb hely, ahol élvezet bringázni! Nem kell szétküldeni a technikát, meg magadat!

A komoly cuccal meg ezerszer gyorsabban fejlõdik az ember, mintha a merevváz bassza szét a köveken a lábunkat! Csak olvasd el pár "össztelósraváltó" emberke hozzászólását!

Zsóti Rulz!

Basszunk má be!

Csíkos ott van!;)

Honap kéne menni, feltéve, ha nem támad be sok ember,aki ezt akar, meg azt akar! Holnap nálam hétfõ, tehát ne gyertek:D

Híradó bekaphas, mert nem azt látom majd vissza, mait beszélek! Ééérteed?!:) Nem is szoktam nézni!

WOW
Feltöltött kép

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Matrica:
Aka dekor - lépésálló fólia.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
én azt hittem vmi kocsiban lévõ cuccra akarod rácsukni :-)

matrica:

BBB BBP-55 Clearskin (átlátszó) (Kiegészítõk | Egyéb kiegészítõk | Vázvédõ) | Kerékpár Webshop

nekem is befér a bringa hátra, és lepedõvel le is tudom takarni úgy, h utána nem kell takarítani. csak macerás mindig kicuccolni a kocsiból, és csomó idõ...

tetõs +oldáson is gondolkozom, mer amúgy jobb az. és van a kocsin tetõsín, csak keresztrudak + bringatartó kéne, szal árban kb ott van mint a puttonyra való. csak arra, h gyorsan elmegyek meló után csapatni egyet, arra sokkal 1szerûbb az utóbbi.

de az igazi +oldást mondjuk 1 ilyen nyújtaná :-P

Eladó használt CHEVROLET SILVERADO 4X4, 1976-os

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

céges autóra m1, úgyhogy annyira nem hat + a fényezés. de ha tudok szerezni vmi átlátszó matricát, akkor azt azért teszek alá.

nemtom többiek h vannak vele, de én nem szoktam rácsukni a csomtartót semmire :-D pláne bringástul nem :-D

A pánt átmegy körben belül az ajtón és úgy csukod le, nem? Tehát a szigetelõ gumikat nyomja egy kicsit. Ha nincs pánt (vagy a pánt végén) egy elvékonyított fém van, valami ilyesmi megoldásra emlékszem. Átlátszó matrica jó ötlet, csak nem tudom hogy lehet leszedni utána. A metroban még nem láttam ilyet, lidl-be nem járok, ott állítólag mindig változnak a mûszaki cikkek, ha kifut már nem lehet kapni. Kíváncsi vagyok neked hogy válik be ha veszel, matrica engem is érdekelne ha találsz.

Nekem egyébként pont befér a bringa elõrehajtott hátsó ülésekkel. Csak összeken mindent, ha sáros a kerék megkarcolja az ajtót is ha nem vigyázok.. Utána lehet porszívózni, az egész nem ér annyit. Jobban bejönnek a tetõre rakható szálítók. 60-ban lenne minimum, mert tetõsínt is kellene venni.