Holnap túra Dombóvárig!
Este meg Remete!
ÓjjjE!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
bazz ma voltam metroban és elfelejtettem bringatartót nézni.
Én holnap eltúrázom Dombóvárra, kicsit tiszteletadás gyanánt is.
ha valaki csatlakozna, az szóljon!
8-kor indulok toronytól.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Estére gyakorolni:Na, este Parov, elõtte a Búza téren alapozás, aztán onnan van ingyenes busz ki.
Még Zsolo is jön!
Holnap meg túra.
Be kéne vállalni a 44 kilóméterest...
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Persze, hogy megyünk. Ska-Pécsre is, nem? Meg holnap Rétre is!este parovra hogy megyünk?
nem akarok bringázásról olvasni sem7-8ig tartó munkanapokból a faszom ki van már....