Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Nekem csak a lábam fájt tegnap, de már nem érzem.

Kéne vennem két gagyi aszfalt gumit, ilyen idõ után ha kicsit felszárad, legalább lehetne tekerni.

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,299 posts
Ez a Zsótiflip ez nagyon összetört bakter! Egy tüsszentéstõl is szinte öxexarom magam! Kurvára fáj a hátam meg a mellkasom is!

Legalább a sziivem nem fáj, hogy nem verethetek!

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Nem frankó ez az idõ így!!!

Esõs napokra!

Feltöltött kép

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Esik.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
trek kurvanagyon tetszik, én napi 2ezret rakok félre :-)

Tomiiii, est kinyitott nélküled :-P

fááj a fejem.

kéne tekerni, de jön a zöldszar a radarképen....pedig nem is mondtak mára esõt. megint.

Feltöltött kép

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Kösz.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts

Nekem is bejönne valami ilyesmi... Bár inkább én állítanám össze. Nem nehezebb a fullykkal feltekerni a hegyre mint merevvel?

ez a hét postja! props +1

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
maraton középtávon kiváncsi leszek a 170/170 re hogy boldogul...

lehet pár srácnak nem fogok tetszeni, fõleg lefelé :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
De.
Ne vegyél soha!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Nekem is bejönne valami ilyesmi... Bár inkább én állítanám össze. Nem nehezebb a fullykkal feltekerni a hegyre mint merevvel?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ejj, Trek pofás darab! Holtversenyben a Nomaddal. Napi ezrest félrerakok, 737 nap múlva az enyém!! :)

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Sose gyalogoljatok el Dombóvárra! :D

Elromlott a lábam...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Zap! Lénának?:)
http://www.pinkbike....iewed-2011.html

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Én is voltam ma a Jakab hegyen. 60km-t tekerem ma és fájnak a lábaim. Pont ott láttam ezeket a fasza erdõirtásokat, munkagépek által csinált, frissen kitaposott "erdei utakat". Akkor kerültük egymást. A Remetétõl a dombnak az utolsó 100m-en meg kellett állnom, kigurított egy követ a hátsókerék és már nem volt erõm egyenesbe tenni a bringát. Szemét emelkedõ. 1-2x már felmentem végig, nem tudom hogy csináltam. A házikótól már felmentem a csúcsra végig. Lefele a kék kerékpárosúton az üzemig, onnan Z+ az orfûi leágazóig. Azt is szétbaszták a munkagépek, nem lehet normálisan dhzni a kerényomok és az iszapfoltok miatt. Tavaly nyáron még jó volt.

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Beszarok! Járásképtelen lettem! Jó volt ez a jakabos! Fenyõillat rulz! Tisztára, mint HR-ben! Aztán "Vörösferi" és Panoráma keresztezõdésben jobbra indultunk lefelé és kiértünk egy tisztásra, ahol kukorica volt kiszórva, kicsit messzebb vadászles!:o Mászhattunk vissza! Aztán gecijó lett! Kemény volt 1lánctányérral, de vállalható!
Elixir eléggé fog!:)

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Ma direkt figyeltem az erdõt, arra jöttem rá, hogy minden évben több és több erdészeti út lesz. Mind erdõirtásokhoz vezet, egyre világosabb és világosabb az erdõ. Elég kinézni a tvtoronyból vagy bármilyen magas pontról, hogy tûnik el foltokban. A fokozottan védett területeken is (a Melegmányi völgyben kb. 2 éve láttam ilyen irtásokat). A munkagépekkel direktbe behajtanak a fák közé át mindenen. Vagy azért vágnak ki egy rakás fát és csinálnak utat maguknak, hogy az irtásra a munkagép bejusson. Szerintem közben nagyon értékes védett növényeket pusztítanak el..

A másik amire rájöttem, hogy pont azok ugatnak ellenünk biciklisek ellen, akik teleszemetelnek mindent, letörik, elégetik a kukákat az erdõben, megrongálják a padokat. Nekik kellemetlen lenne, ha õket állítanák pellengére, de így van kire fogni, a birka tömeg a bürokratákkal együtt meg bólogat. Szóljon nekem valaki majd elbeszélgetek vele milyen kárt csinálok én az erdõben vagy bármelyik biciklis.

Ja és ma Orfû Tekeresnél pont ahol a növényzet miatt csak egy biciklis fér el és két oldalról súrolják a növények, a kanyarban beláthatatlan helyen jön szembe egy motoros méghozzá nem kis tempóval. Két kiscsávót (lehettek vagy 10 évesek) vezettem ki az erdõbõl, mert eltévedtek. Ha nem állítom le azokon is átgázol én is úgy ugrottam el. Háromszor is megkérdeztem, hogy itt kell motorozni a biciklis úton??? Ennyi észt..

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
html coding for prez! : )

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Nagy lófasz minden bürokrata picsájába!!!

Küldök majd nekik jövõ héten olyan fotókat,hogy azt sem tudják,hogy melyik bolygón készült!!!

Tekerés továbbra is megy!
Jövõ hétre 1 napos Maribor szervezõdik több autóval is!
Jelentkezõket várunk még!

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
megnéztem az I.oszt lowkick és k1 versenyt a paulus feletti kisteremben.. hihetetlen menniyre nincs mezõny (létszámban), viszont színvonalas küzdelmek annál inkább..
a pécsiek remekül szerepeltek! kár hogy a fociba meg a többi bugybák sportba pumpálják a százmilliókat, nekünk a töredéke is elég lenne hogy másképp legyen.. de ez már csak így van..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ez megy minden évben szórol szóra ugyanígy. Majd megint 3x felmegy 2 rendõr Tettyére és megbasz két kiscsávót, meg a Moszkítót, hogy a téren issza a sört. Közben lassan nem is lesz erdõ, amit védeni kéne... Hembaj én csak rendõrnek állok meg. Azoknak meg csak van ennél jobb dolguk (ugye Xen? :) ) A többi egyenruhás bûnözõ.

Aktuális civil