Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Started by
Lord_Leslie
, 2006. February 14. 01:43
Posted 2011. May 10. - 13:33

Posted 2011. May 10. - 13:15

Zap , én írtam nekik
ez meg :
Iron Horse 7point frame - eBay (item 190531497133 end time May-16-11 06:21:09 PDT)
ez meg :
Iron Horse 7point frame - eBay (item 190531497133 end time May-16-11 06:21:09 PDT)
Posted 2011. May 10. - 12:56

Kérek mindenkit, hogy véleményét kultúráltan!!! megfogalmazva küldje el a Biokomnak is (biokom@biokom.hu). Lássák, hogy ez azért nem visszhang nélküli út!
Rohadtul szükségünk van a visszhangra, hogy legyen valamicske pozíciónk!!
Rohadtul szükségünk van a visszhangra, hogy legyen valamicske pozíciónk!!
Aktuális civil
Posted 2011. May 10. - 11:37

Elnök úr majd tart tájékoztatót az ügyben,
Határozottan javaslom azonban, hogy NE nyilvános fórumokon vitassuk ezt meg innentõl...
akit érdekel: email,skype, chat, privi
Határozottan javaslom azonban, hogy NE nyilvános fórumokon vitassuk ezt meg innentõl...
akit érdekel: email,skype, chat, privi
Aktuális civil
Posted 2011. May 10. - 11:04

Posted 2011. May 10. - 11:01

Sziasztok
Pécsi Újság - Pécs - HELYI HÍREINK - Száguldozó bringások a Mecsekben: kész életveszély
Kõszegrõl vagyok,itt ugyanez történt csak már a levadászat is megtörtént!
Most csütörtökön délután ülünk le a hatóságokkal a pálya-engedélyezés kérdéskörben.
Mielõtt elfajul a helyzet ,vegye fel a kompetens egyesület a kapcsolatot velem,hogy együtt tudjunk a késõbbiekben dolgozni és ilyen gusztustalan ,egyoldalú, uszító ,degenerált cikkek ne kerülhessenek a médiákba.
Puby
Pécsi Újság - Pécs - HELYI HÍREINK - Száguldozó bringások a Mecsekben: kész életveszély
Kõszegrõl vagyok,itt ugyanez történt csak már a levadászat is megtörtént!
Most csütörtökön délután ülünk le a hatóságokkal a pálya-engedélyezés kérdéskörben.
Mielõtt elfajul a helyzet ,vegye fel a kompetens egyesület a kapcsolatot velem,hogy együtt tudjunk a késõbbiekben dolgozni és ilyen gusztustalan ,egyoldalú, uszító ,degenerált cikkek ne kerülhessenek a médiákba.
Puby
Finom a Kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni!
Posted 2011. May 10. - 11:00

el fogsz késni...
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Posted 2011. May 10. - 10:53

Zapat,ebben igazadvan valóban nem feltétlen jól jött ki a dolog 
De ez a mostani helyzet szerintem még szarabb mint volt...
valahogy azt kéne megoldani, az én meglátásom szerint, hogy azzal hogy õk leszednek a bringáról mi meg nem állunk meg, ne egy fegyveres háburúra emlékeztessen ez az egész...szóval valahogy konszenzusra jutni itt a pereputtyal...
most 11re megyünk más ügyben a biokomhoz, rákérdezek ezekre a dolgokra is...kíváncsi vagyok hogy ezek tudják-e hogy mi van, vagy csak valamelyik erdész-cserkész levelére reagált a sjatósuk így ahogy most áll a lapokban..
hogy valami jó is legyen, újra van race face

De ez a mostani helyzet szerintem még szarabb mint volt...
valahogy azt kéne megoldani, az én meglátásom szerint, hogy azzal hogy õk leszednek a bringáról mi meg nem állunk meg, ne egy fegyveres háburúra emlékeztessen ez az egész...szóval valahogy konszenzusra jutni itt a pereputtyal...
most 11re megyünk más ügyben a biokomhoz, rákérdezek ezekre a dolgokra is...kíváncsi vagyok hogy ezek tudják-e hogy mi van, vagy csak valamelyik erdész-cserkész levelére reagált a sjatósuk így ahogy most áll a lapokban..
hogy valami jó is legyen, újra van race face

“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Posted 2011. May 10. - 10:29

Engedélyig sose jutott el a Gabesz, csak a "megtûrt személyek" státuszig.
Egész pontosan ígéretekig, hogy majd kijelölnek pályát, csak adjuk be mit szeretnénk.
Egész pontosan ígéretekig, hogy majd kijelölnek pályát, csak adjuk be mit szeretnénk.
Aktuális civil
Posted 2011. May 10. - 10:26

nem egészen. ha a területre engedély van kiadva, akkor az tök mindegy, hogy változik a kezelõje. az engedély marad.
Posted 2011. May 10. - 10:23

valaki riportra a mecseki leglál-nemláegál-gázsprés témára? hiradóba menne
Egész pontosan ez volt amit felvetettél. Ebben nekem nincs szó se cikkrõl, sem megoldásról, sem arról, hogy milyen híradóba menne. Dettó ugyanilyen sztori volt 5 éve is, hogy hú, megy a híradóba, nyilatkozzunk a védelmünkben... Akkor úgy vágták össze, hogy még rosszabb lett a helyzet. Duzzoghatsz, beszüntethetsz, a rendõr azt fogja ismét megbaszni, aki épp a karjaik közé fut, akárhol.
Én benne vagyok, hogy megint elmegyek tárgyalni az elnökúrral karöltve, bár õ járt elég sokat cimborálni a pvv-vel, elvégre erre maradt meg fõleg az egyesület. Ámde minden évben új hatóság: valahogy kezd unalmas lenni gondolom mindenkinek, hogy elõrelépés nincs, mindig ugyanaz a kör kezdõdik.
Aktuális civil
Posted 2011. May 10. - 10:23

Ez van most rajtam!
Posted 2011. May 10. - 10:19

én abszolút támogatom
11re megyünk a biokomhoz, kíváncsi vagyok mit mondanak..
11re megyünk a biokomhoz, kíváncsi vagyok mit mondanak..
Posted 2011. May 10. - 10:15

aki nem tartja be, azt büntessék meg. nem lehet felelõsséget vállalni minden kis hülyegyerekért.
Posted 2011. May 10. - 10:11

igen valami ilyesmirõl beszélek én is.
érdemes egy ilyen szituációban mindkét felet megkérdezni. az álláspontokat egyeztetni. sajnos a biokom mint a pvv útódja, megteheti hogy leszar egy kis egyesületet, egy utcaemberét..de egy sajtónyilvánosság egészen más dolog.
megállapodás...hát ez meg egy necces dolog lesz..
érdemes egy ilyen szituációban mindkét felet megkérdezni. az álláspontokat egyeztetni. sajnos a biokom mint a pvv útódja, megteheti hogy leszar egy kis egyesületet, egy utcaemberét..de egy sajtónyilvánosság egészen más dolog.
megállapodás...hát ez meg egy necces dolog lesz..
Posted 2011. May 10. - 09:09

én azt simán bevállalom,h a napló meg pár helyi és országos hírportál leközli, hogy a bringások elindítottak egy tárgyalást. onnan nem lehet falból nemet mondani a másik oldalnak. de még egyszer mondom, akkor mindenkinek be kell tartani a késõbbi megállapodást.
Posted 2011. May 10. - 09:06

ok részemrõl beszüntettem mindent ami ezzel kapcsolatos, csinálja mindenki ahogy gondolja. egyesület dettó
Ákos,nem ezt mondom, csak annyit kértem hogy mielõtt ezek így megjelennek a szinte összes hírportalon, valaki elmondhatná a másik oldal véleményét is. Ti nem akartátok hát mondja más ,természetesen a saját nevében.
Biokom most a nagy király, valamiért oda kerül minden ..még a parkolási bírság is...
Engem annyi érdekel az egészbõl,ha hétvégente felmegyek tekerni, akkor a mások építése, nem lassítása akármilyen miatt ne engem basszanak meg.
Ákos,nem ezt mondom, csak annyit kértem hogy mielõtt ezek így megjelennek a szinte összes hírportalon, valaki elmondhatná a másik oldal véleményét is. Ti nem akartátok hát mondja más ,természetesen a saját nevében.
Biokom most a nagy király, valamiért oda kerül minden ..még a parkolási bírság is...
Engem annyi érdekel az egészbõl,ha hétvégente felmegyek tekerni, akkor a mások építése, nem lassítása akármilyen miatt ne engem basszanak meg.
Posted 2011. May 10. - 09:06

jó, de azt azért tényleg meg kéne oldani, hogy ki legyenek jelölve a bringapályák. mint mariborban és a többi helyen. ahol a bringapálya keresztezi a gyalogutakat, oda kaput tenni. persze cserébe pár szabályt be kéne tartani; pl. a tettyén már nem zúzunk ezerrel, mert az tényleg para. plusz az engedélyezett pályákon kívül nincs építkezés. nem hiszem, hogy egy ilyen tárgyalást lesöpörnének az asztalról. fõleg, ha valami havi pénzt is felajánl a bringás társadalom. nem sokat, 500-1.000 Ft-ot havonta. Fordítsa a város pályák és a turistaútvonalak karbantartására. Aki befizeti, az kap egy matricát vagy akármit a bringájára. akinek nincs, annak nincs keresnivalója a pályán. szóval vállalni is kell valamit.
Posted 2011. May 10. - 08:56

Gabesz tudna róla mesélni, hogy a PVV Rt-sek mennyire konstruktívak. Az erdészettel nincs nagy para. Azok nagyjából leszarják, hogy bringázunk az erdõben. Csak ugye az a gáz, hogy ha jól emlékszem a tettyei rész az pont PVV Rt-s. Azok egy idõben azzal fenyegetõztek, hogy körbekerítik az egészet, és oda nem engednek be senkit...
Nemtom ki emlékszik például erre a gyûlésre a Séta-téren? Ez 2005-ben volt és pont ugyanilyen gondokkal néztünk szembe
Nemtom ki emlékszik például erre a gyûlésre a Séta-téren? Ez 2005-ben volt és pont ugyanilyen gondokkal néztünk szembe

Posted 2011. May 10. - 08:54

Nem piti:
Chain Reaction Cycles - How they do it? - Pinkbike.com
Akkor ezér' jön meg ilyen lassan pár cucc, mer' amit nem találnak épp arra kiiirják, hogy due in stock!!!

Ezen a cikkezõsdin, meg siirni tudnék, mer' ebben az országban mindig csesztetni kell valamit-valakit! Egyébként, meg szerintem csak ki kell várni a hype-olás végét, aztán senkit nem fog érdekelni, ahogy eddig sem érdekelt kb senkit...
Legalább az össszetört mellkasom nem engedi, hogy fájjon a sziivem, ha kicsit vissza kell venni a sok zöld(ség) miatt...