Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Szép bringa, csak fehér:D...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
rohadj meg :) a zöld markolat azért lekerül, ugye?

és csak én látom úgy, hogy törölték a bamáról a kérdéses cikket?

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
Elég nagy megkönnyebbülés, hogy ez az egész engem nem értint. Persze, ha van egy kis idõm, talán megfogalmazok egy levelet a Biokom-nak, mert még nem DH-s szemmel is szerintem lejáratás folyik itt.
Engem majd nyugdíjasok rántanak le a járókereteikkel a közterek elemeirõl meg padokról, az is totál disznózsír lesz. Bár az sem jövõ héten lesz, hogy ilyet mutatok be...

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Megjött az új családtag!!

Feltöltött kép

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

Rocsi: mi a feljebb, mint a biokom?

Polgármester.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Milyen egyesületrõl van szó?

Vannak ötleteim, de nekem jó lenne minden így ahogy van, ha békén hagynak. Persze ha odaállnak az út kijáratához, letojják ki mit csinál. Infrastruktúra nincs, sokan kényszerbõl használják a parkerdõt átkelésre (én sem ott biciklizem). Jó lenne ha kijelölnének több kerékpáros utat, csak attól félek ha elkezdjük bolygatni a témát, mégrosszabb lesz a helyzet és felfigyelnek arra is, amivel eddig nem volt gond.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Az egyesületet kb. 5 éve pont ilyen célból hoztuk létre. Az, hogy másnak az agya nem terjedt el odáig, hogy ez fontos, arról igazából nem tehetünk.

Az egyesület általi hivatalos tárgyalás célja a helyzet rendezése lenne.

A magán levelek célja a cikkre való reagálás lenne, amibõl kiderül, hogy az emberek, mint emberek az ilyen hangnemet nem tûrik. Mert amíg ez a fórumon van megbeszélve, meg a fészbukon, addig senki nem tud róla, és senki nem fogja azt érezni, hogy azért melegszik a helyzet. Szerintem az egyéni reakciók igenis fontosak, fõleg, ha több érkezik. Nálunk civilizáltabb helyeken ez normális dolog. Ez a "kidurrogom magam az asszonnyal, azt majd úgyis megoldódik a helyzet, ki vagyok én egy nagy céggel szemben" hozzáállás szerintem nem vezet sehova, igenis mindenkinek lehet véleménye: ha õk leírják, KELL rá reakció. Ez ugyanaz, mint a "hát más is szemetel mit számít az, hogy én eldobom-e a kólásüveget" hozzáállás. Igenis számít.

Szerintem mindkettõre szükség van, egyik a másikat támogatja.

A különbözõ egyesületetk külön megkeresései valóban nem szerencsések, de sajna nem ideális világban élünk. Még mindig elmehet a Gabesz meg a Csabika, meg én együtt. Hipphopp nehéz összetartást varázsolni, ha senki nem ehhez van szokva.

Rocsi: mi a feljebb, mint a biokom?

Aktuális civil

Patyó-V8

Patyó-V8

vendég

• fórumtag
  • 180 posts
Srácok!
Ez egy buta lépés volt a részükrõl.

Pont ezt kell kihasználni!
Van pár jó ötletem, mióta elkezdtem úgy gondolkodni ahogy ezek az emberek gondolkodnak:)
És én azt mondom hogy kellene egy egyesületet vagy alapítványt létrehozni a mecseki kerékpárosokért, és pályázni, tematikus kerékpárútra, meg hasonlókra, Hivatalból intézkedni, nem pedig visszairogatni nekik azt várni a négergyereket az égbõl.

Más! Kb 1hónap a Kovácsszénájai Bringásnapig. Holnap megpróbálom összehozni veletek azt hogy páran kigyertek és kitûzzünk egy kis pályát, meg átbeszélni, hogy ki miben tudna segíteni.
Elõre is köszi.

P
Patyó El Negro..:mexico:Del CRF Kingo..:scared:

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Lenne mit írnom, de inkább már nem is írok semmit. Egyéni reklamációnak, fõleg a Biocomnál nem tudom mennyi jelentõsége van. Amíg nincs konkrét eset, van értelme intézkedni? Eddig csak egy igazságtalan és lejárató cikk volt. Úgy látom a ti ügyetek és a tekerés téma két külön dolog, de szívesen segítek ha van valami értelmes kezdeményezés. A kerékpárosok védelme érdekében meg tudok fogalmazni egy levelet. De egyelõre nem látom értelmét, amíg nem történik semmi. Én csak két éve kezdtem, soha semmi gond nem volt és nem is hallottam ilyesmirõl mástól sem.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
most olvastam a faszbukon, hogy gyulai csabiék elindítottak egy szálat a topcycles (azmiaz egyébként?) nevében a biokom felé. szóval ez így nem ok... ha külön-külön megy a szervezkedés, az nem lesz túl erõs. plusz, feljebb kellett volna kezdeni, nem a biokombájnnál.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Óriási lesz. Elérik a céljukat. Ennyi.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
írtam én is!

hol van új prez és ki az és miért jó/rossz ez nekünk?

voltam ma csapatni 1et és nagyon jó volt ez nekem.

naennyi

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Don't fos!

Van új prezident...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,299 posts
Repedt a bordám...Mert én így szeretem..!

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Kérek mindenkit, hogy véleményét kultúráltan!!! megfogalmazva küldje el a Biokomnak is (biokom@biokom.hu). Lássák, hogy ez azért nem visszhang nélküli út!

Rohadtul szükségünk van a visszhangra, hogy legyen valamicske pozíciónk!!

Írtam

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
A tekerõsöket is b@sztatni akarják, vagy ha elkerülöm a parkerdõt békén hagynak? Ma nappal voltam, egy lélek sem volt. 4-5-tõl jönnek a futók, némelyik elég érdekes, de inkább nem is írom..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Én egyesével küldtem. Nyilván nem kell az egészet priviben, csak az érzékenyebb infokat: amit írtam nem akartam nyilvánosra.
Válaszoltam privátban is.

Aktuális civil

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Zap, írtam neked privátot, de sztem így sok privátod lesz. Hogy tudok a fórumon mindenkinek küldeni, egyesével kell kiválasztanom címzetteket vagy van valami funkció erre? Tényleg jobb ide nem írni, de így meg macera.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
"az erdõ a királyé" tudod mint a mesében
most a biohazard akarommondanni a biokom a kiráy

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 posts
Nagy tisztelettel annyit mondanék: "A zene mindenkié - Kodály" és az erdõ is, én meg ott szeretek rekreálódni a Mecsekben kétkeréken, vigyázva az élõlényekre...