Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Dusán! A sütögetõs lány az magától ilyen, vagy szed rá valamit?
Mérd ki neki elõre legalább a sót... :)

Aktuális civil

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
Ha minden igaz már Kokk tütüjében dülöngélnek a kerekeim meg egyéb cuccaim :) Este átveszem tõle, ha minden klapp.
Persze a kibaszott bringaszerelõm nem ér rá holnap egyáltalán, úgyhogy nemtom ki fogja összerakni. Nekem lenne kedvem, de állítólag valami spéci kulcs kell, hogy az ISIS-es monoblokkot rendesen be lehessen csavarni. Valakinek neadjisten van ilyenje vagy infó errõl?

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Magoo:
Ez a Kerekes Band lesz majd szombat este az Estben: :: Pécsi Est Cafe :: - Máj. 14. – Kerekes Band – What the Folk lemezbemutató
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
visszatértem :)

látom volt itt minden....

Feltöltött kép
Sei, soku Si.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
http://www.youtube.com/watch?v=OMTB6w-BXt8

Feltöltött kép

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás

Remélem végre dûlõre jutunk!

(sic!) :D

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Dusán! Tisztelem és becsülöm a munkád!
Ez pizza, én is azt mondom! Megfelelõ tésztavastagság!
Feltöltött kép

Akkor mi miért nem ilyet kaptunk???!!!

ADJ!!! szeptembertõl..

Strapas

Strapas

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Csak jól le kell szervezni, nehogy abból a 100-ból csak 20 legyen ott és akkor amikor kéne. Amugy a biokom másban is nagyon elszált az idén, 1 m3 zöld(lehet sittet is ennyiért) hulladékot asszem valami 9k ért vesznek át kissé durva.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

elmentek a picsbe! :)
ez konkrétan egy megrendelõnek ment ki és elõtte lekaptam! tehát igenis ilyet kaptok ha rendeltek!
ÚJ PIZZÁK!!! 44-50 Étlap / Menu - Pizzafabric Pécs : powered by Doodlekit
amugy köszi Attis

Be bírtam volna vágni egy max méretet, kár, hogy már bezárt. :) Majd máskor..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Az a 60 alábescsült.
60 DHs, ugyanennyi, aki rendszertelenül jár arra, meg kb. még 100, aki bringázik az erdõben.

Aktuális civil

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Hello Mindenki!

Valamilyen szinten örülök és sírok is!
A Csabika részérõl szerintem rendben volt a riport!
A Biokom szóvivõje meg azt sem tudta ,hogy el jött otthonról!
A DDNP képviselõjérõl,Nagy Gáborról meg nem nyilatkozom!
Kb.999 szer voltam bent nála és mindig ez volt:"Lehet pálya,a meddõhányón Vasason"!! Faszom!
Ma végre felhívott a "Régi barátunk"Nagy János ex PPV rt-s nyugdíjas!
Azzal a céllal,hogy megadta a Biokom igazgatójának elérhetõségét,kértem a titkártól idõpontot egy találkozóra és ez holnapra meg is lesz!
Szerintem minden félnek,Csabikáéknak,nekünk...,minden kerékpáros egyesületnek,szervezetnek a képviselõjének jelen kellene lennie!

Ez megint ugyan az a huza-vona ami régen is volt!Új kezelõ,kemény kéz,NO BRAIN!!!!

Megoldjuk majd!!

A leveleket mindenki nyomassa ,fotókkal szépen tûzdelve!!Újság is menjen bõ nyállal!!!
Kapják csak az infót,meg a valóságot!!60 dh-s ember???Ok ,de mind oda megyünk akkor!
Szerintem a DDNP embereit is bombázni kell,mert õk a hatóság!!
Sajna van új erdõ törvény megint!Megint nem jó!Meg fogják változtatni!!Talán jó lesz!!

Remélem végre dûlõre jutunk!Ha nem ,akkor a város vezetése felé kell el menni!Sportbizotság.....!!

Amit tudok részemrõl megteszek!!!!

Holnap én ott leszek a Tettyén,és elmondom majd az új fejleményeket és esetlegesen felmerült gondolatokat!!!

Köszi Mindenkinek elõre is az együttmûködést!!

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
elmentek a picsbe! :)
ez konkrétan egy megrendelõnek ment ki és elõtte lekaptam! tehát igenis ilyet kaptok ha rendeltek!
ÚJ PIZZÁK!!! 44-50 Étlap / Menu - Pizzafabric Pécs : powered by Doodlekit
amugy köszi Attis

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ha jól értettem Atus szavait, akkor elvileg Dusántól, gyakorlatilag sehonnan... :P

Én bizony várok szombatig a biokomnak szánt levelemmel, mert pontosan tudom, hogy melyik az a 3 kép, amit csatolni szeretnék, de csak 1 van meg a telefonomon...
Mindig próbálok tárgyilagos maradni, nézni az õ szemszögükbõl, de mindig csak arra jutok, hogy akár mit is csinálnak, én bizony fogok bringázni.
Nem mellesleg a jóóó kurva anyjukat.
;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

Farkas éhes vagyok és ilyeneket bevágsz. :) Hol lehet ilyen pizzát rendelni?

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

Tele van ilyennel a Mecsek de csak a bringás a kártékony állat akit meg kell fogni mer az nem fizet:S
Mondom szépen turázgatás közben fényképezni az ilyeneket aztán megkérdezni, hogy ezmiez?
Mondjuk az egy más kérdés hogy ugyan kitõl...
Amugy tanultam talajtant, amit ezzel a bringázással csinálunk az lószar nem erózió, évente 1x karban kéne tartani, pár helyre felvinni néhány taliga/vödör földet és csókolom.

Hiába fényképezünk, max. még az erdészetet is magunkra uszítjuk. Gondolom legálisan csinálják, nekik szabad kiirtani évrõl évre négyzetkilométereket, de a bringás azon a pár csíkon errodálja a talajt... Mindenki tudja milyen mértékben irtják az erdõt, többször már nem írok kisregényt..

Szerintem is jó ötlet, páran összefogni, rendbetenni. Akkor nem lehet miért szólni.

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Feltöltött kép

Akkor mi miért nem ilyet kaptunk???!!!

Strapas

Strapas

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Tele van ilyennel a Mecsek de csak a bringás a kártékony állat akit meg kell fogni mer az nem fizet:S
Mondom szépen turázgatás közben fényképezni az ilyeneket aztán megkérdezni, hogy ezmiez?
Mondjuk az egy más kérdés hogy ugyan kitõl...
Amugy tanultam talajtant, amit ezzel a bringázással csinálunk az lószar nem erózió, évente 1x karban kéne tartani, pár helyre felvinni néhány taliga/vödör földet és csókolom.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
És halkan megkérdezem, hogy a kisvasúttól nyugati irányba, felfelé induló 3-4 méter széles irtás és túrás senkinek sem fáj? DDNP természetvédelmi õrei? Ott nem volt élõhelye egyetlen élõlénynek sem?

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Strapas

Strapas

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Ha nem is volt teljesen egyoldalú, azért még mindig elég uszítás szagu az egész...

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Há bazz! Hiányzik a talaj?? Akko mi van ott????