Sztem 29-es kerekekkel az XL-es vázú Badboy elég tré lenne(=magas). Főleg neked.
Lidlis/Aldis cuccokat szeressük. Általában olcsón jó.
toronte módosította - 2014. szeptember 10. - 17:39
Sztem 29-es kerekekkel az XL-es vázú Badboy elég tré lenne(=magas). Főleg neked.
Lidlis/Aldis cuccokat szeressük. Általában olcsón jó.
toronte módosította - 2014. szeptember 10. - 17:39
Ez az óra mennyire lehet gagyi?
Épp km óra vásárlás előtt vagyok és gondoltam, hogy akkor nem vennék 2db-ot, ha ezzel ki tudom váltani.
Bár nem írja, hogy mérne sebességet, de a funkciók alapján kéne tudni..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
szép amúgy a fekete, csak kicsit túl..stealht .) vagy mi
bár a solo villa dobna rajta..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Szerintem hagyd feketén (ha jól emlékszem akkor fekete)!!!
Ez a terepminta nagyon ukrán kecskepásztoros...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
szerintem vissza megy a v fék rá..esetleg abból keressek valami komolyabbat, ilyen párhuzamosan nyomót, meg megy bele 29-es kerék ha minden jól megy..
ha valakinél kever 500 körüli rugó otthon 216-os tagra, ne titkolja
fényezés gagyi ez nagyon?
badboyt gonoltam ilyenre
albertfish módosította - 2014. szeptember 10. - 16:43
Kiállva hazatekerni pumpabringával, na az a jó! Pihenni nem lehet, max. a kevés víszintesen, vagy a még kevesebb lejtőn. Nincs kisebb áttétel, nincs menekülés, tekerni kell izomból. A vádlim tiltakozott, főleg a jobb, akkor próbáltam a ballal kicsit jobban megnyomni. Hát durva na.
Kár, hogy most pár napig vizibiciklizni kell megint...
code a badboyra? háddeminek? és hamár sikerült egyszer túladni rajtuk, minek ugrottál újra bele?
Minipoklok gyúltak a tenyereimen meg a fékujjaimon, gáddem.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Mentem egy országútis kört a badboyal, hát kurvajó .)
de lassúdefekt volt és a code fék -csak elöl 160as tárcsával- egy rakat szar..vagy a kojack nem tapad úgy ahogy kéne vagy nem tudom, de halálfélelmem volt..
szóval talán megy vissza a v fék, annál nagyobb tárcsát amúgy is nehéz lesz..
Tegnap rájöttem, hogy azért esek annyit, mert állandóan fékezek. A jó hír, hogy erre egyszerű a megoldás
A rossz hír az, hogy annyira tapad a hátsó gumim, hogy ha motocross style-ban belógatok (gyakoroltam) akkor alig akar csúszni First world problems.
Még meg kell tanulnom egykerekezni is, mert ez így nem állapot hogy nem tudok mindenféle változatos trükköket prezentálni.
Várom az önkéntjelentkezők segítségét akik megtanítanak kerékpározni
szereld le a féked amúgy ma mennék valamit! mondjuk Jakabot, bár Mettyú tegnapi beszámolója szerint eléggé folyik minden, cserébe a Torony környéke pont kurvajól tapad. az aprókavicsos Tubes-Torony szakaszt meg szétmosta a víz, faszán megvezeti a kereket.
Tegnap rájöttem, hogy azért esek annyit, mert állandóan fékezek. A jó hír, hogy erre egyszerű a megoldás
A rossz hír az, hogy annyira tapad a hátsó gumim, hogy ha motocross style-ban belógatok (gyakoroltam) akkor alig akar csúszni First world problems.
Még meg kell tanulnom egykerekezni is, mert ez így nem állapot hogy nem tudok mindenféle változatos trükköket prezentálni.
Várom az önkéntjelentkezők segítségét akik megtanítanak kerékpározni
Múlt csütörtökön a górénéni céges autójával mentem (nem először), és ma újságolja, hogy pénteken defektet kapott vmi vasdarabtól és hétszentség, hogy én ÉS DIREKT mentem bele valamibe, hogy ő másnap defektet kapjon. Komolyan, fel kellett volna venni...
borsonline.hu: Marson harcolt 17 évig a földönkívüliekkel egy amerikai katona?
Ez a héten a WTF-ság csimborasszója.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
takonnyal asztalrepedés betömés illetve megevése,osztályban kulcsszerepeket kiosztás: egy buzi, egy spicli, egy stréber, egy cigány, egy hájas, egy kunyizós, egy büdös, egy leragasztott szemüveges, egy balkezes, egy behugyozós muszáj!!...
http://ases.blog.hu/...i_faszoskodasok
várom már a hétfőtől újra iskolába járást
Nekem most ilyen itthoni hétvége volt, lakás átrendezős takarítós, távkapcsolat végre közös hétvégézős..
ezt azért szeretném a nappalimba..
http://gepnarancs.hu...oknak-kotelezo/ közoktatás, imádlak.se
albertfish módosította - 2014. szeptember 07. - 19:42
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!