Uh, azért Kis-Tubesen sokkal, de sokkal jobb a levegõ, mint itt a Bálicsin. Kiszálltam a kocsiból és megcsapott a szmog...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Indította
Lord_Leslie
, 2006. február 14. 01:43
Írta 2011. november 10. - 01:09

Írta 2011. november 09. - 22:51

lehet hogy várok tavaszig a vázvásárlással.
hacsak nem jön valami ultimate lehetõség.
ilyen euro meg dollár árfolyamon.. ggõõõzs. nem szivesen
hacsak nem jön valami ultimate lehetõség.
ilyen euro meg dollár árfolyamon.. ggõõõzs. nem szivesen
Írta 2011. november 09. - 22:16

Írta 2011. november 09. - 22:15

Írta 2011. november 09. - 21:55

köszi a rétképet! kb sejtem merre van az arra! ma Éger-völgybõl a piroson mentem tovább és határozottan kevesebb levegõt kellett az ánuszomon konzumálnom.. cserébe találkoztam egy csövessel, aki nagyon boldogan elmagyarázta, hgoy mennyire elkékült a keze a patakban történt torzó- és rongy mosástól.. e. remek. viszont! telihold, bagolyhuhogás(majdbeszartam, tegnap megnéztük a 4.típ. találkozásokat..), õzugrálás, nyúlkergetés. ez a zöld szépen fölvitt Jakab-hegyre, onnan meg a standard útvonalon rá a piros háromszögre. és kb ez volt eddig a legjobb! két kerékkel driftelés, kanyarívre b_szódás, jajgatás, hogy jújezdegyors/nagyszikla/meredek, de bringakimozgás, takony arconelfolyás, mert megnemállás:)
Zap, magamtól csak szerda 5körül szoktam elindulni, így engedi a pte. mostanság, hogy többet itt maradok a koliban, lehet szó pénteki, meg hétvégi mókákról(mint ahogy péntekre már be is van tervezve egy "csapatás" I3aI3 fedõnevû kollégával). ha meg lenne kivel menni, akkor akár hétfõ 7körül és csütörtökön 8után is szívesen mennék. egyre jobban tetszik ez az esti tekerés, ereszkedés. teljesen más mint nappal..
amúgy amit egyszer összeszedtünk "ki-mikor-ér-rá-mán" lista az nem ér?
szóval pénteken mégvalaki?
Fú, ezektõl a jelölésektõl énis el vagyok veszve. Kb. 3 utat tudok a Mecsekben, hogy mivel van jelölve, de fejbõl tudnék térképet rajzolni bármelyik részéhez.
mof: Te mikor szoktál tekerni járni? Mert ha így járogatsz Jakab-hegyre, csatlakoznék majd, mert a sok pernahajderrel nehéz tekerést összehozni.
Zap, magamtól csak szerda 5körül szoktam elindulni, így engedi a pte. mostanság, hogy többet itt maradok a koliban, lehet szó pénteki, meg hétvégi mókákról(mint ahogy péntekre már be is van tervezve egy "csapatás" I3aI3 fedõnevû kollégával). ha meg lenne kivel menni, akkor akár hétfõ 7körül és csütörtökön 8után is szívesen mennék. egyre jobban tetszik ez az esti tekerés, ereszkedés. teljesen más mint nappal..
amúgy amit egyszer összeszedtünk "ki-mikor-ér-rá-mán" lista az nem ér?
szóval pénteken mégvalaki?
Írta 2011. november 09. - 20:48

Eh, ezek a képek tényleg eltûntek. Degáááz... 
Huh, tényleg van még pár video amit nem csináltam meg.

Huh, tényleg van még pár video amit nem csináltam meg.
Írta 2011. november 09. - 20:23

nekem ebbe nincsenek képek...Nézegetem ezeket a képeket, és megjött a kedvem fotózni. Ilyeneket kb. a Panorámán lehetne csinálni. Meg a Éger-tetõtõl lefelé. Panorámán fõleg a naplemente elõtt nemsokkal...
de benne vagyok.....
meg rakhatnál fel valami maradék videt a tavaszi nyersanyagból

Sei, soku Si.
Írta 2011. november 09. - 19:40

nekem takonyfolyásom van.
jelöléseket én se vágom
faja képeket a melegmányi részen is lehetne csinálni. ahol mellesleg baszott régen voltunk. szombat?
panoráma 760as kormánnyal még pont fasza, én nem akadtam el vele. de egy 820assal nem mennék arra :-D
jelöléseket én se vágom
faja képeket a melegmányi részen is lehetne csinálni. ahol mellesleg baszott régen voltunk. szombat?
panoráma 760as kormánnyal még pont fasza, én nem akadtam el vele. de egy 820assal nem mennék arra :-D
Írta 2011. november 09. - 18:03

Én is mindig megnézem térképen, hogy melyik mi, mert fejbõl nem tudom. De a szkennelt térkép mindenhol ott van

Írta 2011. november 09. - 18:00

Fú, ezektõl a jelölésektõl énis el vagyok veszve. Kb. 3 utat tudok a Mecsekben, hogy mivel van jelölve, de fejbõl tudnék térképet rajzolni bármelyik részéhez. 
mof: Te mikor szoktál tekerni járni? Mert ha így járogatsz Jakab-hegyre, csatlakoznék majd, mert a sok pernahajderrel nehéz tekerést összehozni.

Aktuális civil
Írta 2011. november 09. - 17:47

Hát az úgy elég nagy kerülõ lenne. Gyakorlatilag az egész hegyet megkerülnéd 
Mi nyugatra szoktunk lemenni, mindjárt csinálok is térképet hozzá...

Egy részen nem jelzett úton megyünk, de az a rész is egész jó

Mi nyugatra szoktunk lemenni, mindjárt csinálok is térképet hozzá...

Egy részen nem jelzett úton megyünk, de az a rész is egész jó

Írta 2011. november 09. - 17:38

köszönöm! eszerint a Panoráma csak egy részét láttam még, mert J-hegyre föl Éger-völgybõl kékkereszt-sima kék vonalon, majd onnan le a fönt írtak szerint jöttem. ha jól nézegetem a turistautakponthu-t, akkor sima piroson át kellene mennem a piros négyzetre, amirõl majd piros háromszög lecsatlakozik? megint ereszkedik a köd. azt hiszem egyedül ma sem kommandózok ismeretlen úton.
Írta 2011. november 09. - 17:28

A Panoráma az Jakab-hegy déli oldalán megy végig nagyjából szintben (piros háromszög). Itt-ott tolni, átemelni kell a bringát, és a széles kormány se fér el mindenhol, de amúgy egy nagyon jó út...
A keleti végén a sima zöld jelzésen lehet átjutni Éger-tetõre.
A keleti végén a sima zöld jelzésen lehet átjutni Éger-tetõre.
Írta 2011. november 09. - 16:49

ööizé. panoráma ami Jakabhegyrõl a sima zöldre, majd pirosháromszögre visz(jobb oldalon Kõvágószõlõs fényei)? ha igen, azt hiszem ma is Panorámát megyek:)
Írta 2011. november 09. - 15:53

Atus és ilyen naptár lesz a mûhelyben? Totalcar - Magazin - Csajok a mûhelyfalra
Írta 2011. november 09. - 15:18

Írta 2011. november 09. - 15:13

Írta 2011. november 09. - 14:54

Nézegetem ezeket a képeket, és megjött a kedvem fotózni. Ilyeneket kb. a Panorámán lehetne csinálni. Meg a Éger-tetõtõl lefelé. Panorámán fõleg a naplemente elõtt nemsokkal...
Írta 2011. november 09. - 12:28

Hát tegnap kiittuk a Szoba teljes sörkészletét, szóval annyira ma nem akarok sehova se menni.

Írta 2011. november 09. - 12:22

“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra