Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Started by
Lord_Leslie
, 2006. February 14. 01:43
Posted 2011. December 18. - 23:27

jah nem igy érzésre..tudod elsõre megnéztem hogy mi az a max suly amit szabályosan meg tudok mozgatni és akkor ahhoz képest irtam most ezt.
mi a cél? hát tavaszra normális fizikum, nem diszkósizmok -ezt tegnap hallottam- bingázásba használhatóan.nagydarab nem akarok lenni,sokat hizni sem mert igy is 85kg vagyok reggel..
mi a cél? hát tavaszra normális fizikum, nem diszkósizmok -ezt tegnap hallottam- bingázásba használhatóan.nagydarab nem akarok lenni,sokat hizni sem mert igy is 85kg vagyok reggel..
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Posted 2011. December 18. - 23:11

Posted 2011. December 18. - 23:02

Az jó!
Azt hittem pulzust mérsz, vagy máshogy méred!
De ezek alapján meg neked kell belõni, hogy mi a cél, és ahhoz rendelni az edzést.
Azt hittem pulzust mérsz, vagy máshogy méred!
De ezek alapján meg neked kell belõni, hogy mi a cél, és ahhoz rendelni az edzést.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2011. December 18. - 23:00

azért csak érzem hogy mikor mennyire erõlködök.) szóval úgy érzésre.. leirtam nekem mi. no
xfaktor-megasztártól a hideg kiráz..nekem annyira semmitmondó ez az egész..ezeken a vv-s tahókon legalább röhögni-szomorkodni lehet..
http://tattoopic.fil...jpg?w=500&h=698 ezentúl goth bulikba fogok járni:)
xfaktor-megasztártól a hideg kiráz..nekem annyira semmitmondó ez az egész..ezeken a vv-s tahókon legalább röhögni-szomorkodni lehet..
http://tattoopic.fil...jpg?w=500&h=698 ezentúl goth bulikba fogok járni:)
Posted 2011. December 18. - 22:43

Honnét lehet tudni ezeket a százalékokat? És mi a kicsi, meg a nagy?
Télleg nem vágom...
Fúú, de kiabálnak a tévében. Asszem újabb egylemezes sztárok születtek. Pont jók lesznek szilveszterkor haknizni a sok részegnek...
Bezzeg a Bíborszín címû filmet 11 kategóriában jelölték Oscarra, de egyetlen egyszer sem nyert!
Télleg nem vágom...
Fúú, de kiabálnak a tévében. Asszem újabb egylemezes sztárok születtek. Pont jók lesznek szilveszterkor haknizni a sok részegnek...
Bezzeg a Bíborszín címû filmet 11 kategóriában jelölték Oscarra, de egyetlen egyszer sem nyert!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2011. December 18. - 22:04

ja ezt <------ ?
album borító lett volna asszem, Jégember haverom linkelte faciálon és nagyon megtetszett
kb én vagyok a piros krapek, csak beszorultam a burok felénél aztán nem bírok visszajönni
..
általános dolog hogy sok ismétlés kis súllyal inkább szálkásít és kicsit az aerob kapacitást is növeli, míg a nagy sûlyokkal történõ edzés kis szériákban inkább izomméretnövelõ..
a legjobb hatást akkor lehet elérni ha kombinálod õket.
szerintem kérj personal edzéstervet egy hozzáértõ valakitõl
album borító lett volna asszem, Jégember haverom linkelte faciálon és nagyon megtetszett
kb én vagyok a piros krapek, csak beszorultam a burok felénél aztán nem bírok visszajönni

..
általános dolog hogy sok ismétlés kis súllyal inkább szálkásít és kicsit az aerob kapacitást is növeli, míg a nagy sûlyokkal történõ edzés kis szériákban inkább izomméretnövelõ..
a legjobb hatást akkor lehet elérni ha kombinálod õket.
szerintem kérj personal edzéstervet egy hozzáértõ valakitõl
Posted 2011. December 18. - 21:46

Tegnap véghez is vittem azt a seggreülést, de olyan profin értem földet, hogy 5 perc múlva már nem tudtam mimet vertem oda. Ja, és a szépen tömött McDrive esti vendégserege volt a szemtanú, nem tudom röhögtek-e, én igen.
Ma is voltam kinn vagy másfél órát. Gondolom azért fájnak a karjaim, mert most már nem csak pedál ugrom, hanem rántok is a kormányon. Ezt kee csináni e'!
Dus, barátosném lánya a sorsról meg hasonlókról ír valami beadandót franciául, mit látok a második oldalon: az avatarod
Ma is voltam kinn vagy másfél órát. Gondolom azért fájnak a karjaim, mert most már nem csak pedál ugrom, hanem rántok is a kormányon. Ezt kee csináni e'!
Dus, barátosném lánya a sorsról meg hasonlókról ír valami beadandót franciául, mit látok a második oldalon: az avatarod

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Posted 2011. December 18. - 21:20

háát nem tudom..lehet..
komoly..lakásnak is jó volna..
x faktor mennyire gagyi..
edzés..kisebb súly, terhetlés kb 70-80 százalékon, több isméltés kb 12-15, vagy nagy súly kb 90-95%on de kevesebb ismétléssel kb 5-8x ?
komoly..lakásnak is jó volna..
x faktor mennyire gagyi..
edzés..kisebb súly, terhetlés kb 70-80 százalékon, több isméltés kb 12-15, vagy nagy súly kb 90-95%on de kevesebb ismétléssel kb 5-8x ?
Posted 2011. December 18. - 20:46

szerintem az való bele igazán ..
bár én még a totemet is beleraknám
: )
http://cre-art-blog....ek-kedveloinek/
bár én még a totemet is beleraknám
: )
http://cre-art-blog....ek-kedveloinek/
Posted 2011. December 18. - 20:12

66at minek? nem nagy az a rezsibe? 36 kéne..
kurvák nem rosszak ám .) van rutin,igaz salátapunci is..
film helyett meg nyomtam egy f3at inkább..be is hánytam majdnem :/
kurvák nem rosszak ám .) van rutin,igaz salátapunci is..

film helyett meg nyomtam egy f3at inkább..be is hánytam majdnem :/
Posted 2011. December 18. - 20:11

Posted 2011. December 18. - 20:00

Nekem a komlói kurva tetszik legjobban! 
Bazz, nézem, hogy 7-re, vagy 8-ra kell menni Tomihoz, mert ha 7, akkor kapkodnom kell.
De nem.
Ez valami mumus rendezés, az tuti!
Ellenben Nagytubestõl lefelé elég nagyot estem.
Olyan kormányátlépõshegyoldalonleesõset.

Bazz, nézem, hogy 7-re, vagy 8-ra kell menni Tomihoz, mert ha 7, akkor kapkodnom kell.
De nem.
Ez valami mumus rendezés, az tuti!
Ellenben Nagytubestõl lefelé elég nagyot estem.

Olyan kormányátlépõshegyoldalonleesõset.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2011. December 18. - 19:59

Posted 2011. December 18. - 19:55

nem rossz, bár inkbáb a két középsõt vinném ha muszáy lenne: ) ,meg a bal kettõt is mer jó a segge
Posted 2011. December 18. - 19:53

balról a harmadik komlói
monnyuk kurva vót.... de azér jó anyag.

nyúltam sonkákat a komlóiaktól....
:D
Posted 2011. December 18. - 19:45

Posted 2011. December 18. - 19:41

aki9nek van bakelit lemeze és épp nem csinál vele semmit, meg- vagy kölcsönvenném..
pipáp, trensz, háuz, rév, hákór, repp, minmál, akármi...70-80 ash évek is jöhet, szintipá-
kivéve tápsztepp.
pipáp, trensz, háuz, rév, hákór, repp, minmál, akármi...70-80 ash évek is jöhet, szintipá-
kivéve tápsztepp.
Posted 2011. December 18. - 17:55

Posted 2011. December 18. - 17:09

mi freeskiztünk csaliba,meg zsigával krumplistésztáztam,aztán az nks-t valahogy elhagytuk,aztán csak est lett a vége itt is...aztán láttam ma a robotlányt a robotfiuval..háát..céllövölde 1 pálcás..:/
panel dráma véget ért..egész nap megy az üvöltözés most már egy monitort is kidobtak az 5rõl,meg most a ruhákat szórják épp ki az erkélyrõl..lemegyek válogatni asszem .)
panel dráma véget ért..egész nap megy az üvöltözés most már egy monitort is kidobtak az 5rõl,meg most a ruhákat szórják épp ki az erkélyrõl..lemegyek válogatni asszem .)
Posted 2011. December 18. - 17:03

hát 2 fele "kidobtak" az Estbõl, találkoztam Atusékkal aztán asszem hazajöttem