Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Bazmeg, ez a csülök nemcsak jól néz ki, de szerintem kurva jó is lett. Esik szét, és kurva finom. Megérte 3 órát sütögetni :)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hátakkor ez lett:
Feltöltött kép
Még eszek egy gombalevest, meg fürdök, és indulhat az este! :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Vágjátok, hogy a MÁV mekkora fos, ugye?!
És ugye a vonatok retkesek.
Még az IC-k is.
Namármost, a Misina IC egy ûrutazás!!!
Átmetróztam a Nyugatiba, felszálltam a Paprika IC-re, (hogy lehet ilyen neve???) és bazz, teljes sokk!
Kb 5 perc alatt vosszametróztam 40 évet!!!
Szánalmasan retro. Rothadó fa burkolat, se konnektor, se semmi.
De vörös bõr, aaaaz van.
Szerintem ez volt Kádár kurva szállító kocsija.

Az meg, hogy körbe vonatozom az országot, otthon meg hó van, na az gondoskodott a pulzusomról...
Fuck!

konnektor??:D:D az csak ûrhajón van:) amúgy ha helyjegyet veszel, nem kell a kukáskocsiban ülni. 3és fél évig Hódmezõvásárhelyrõl jártam Mosonmagyaróvárra vonattal. na az még egy kultúrsokk, mikor a Bp-Hegyeshalom vonalon közlekedõ vonatokból(pl RailJet) átülsz a Szeged-Békéscsaba közt döcögõ ruszki hévre. Szeged-Bp meg kb diákjárat. ettõl persze lehetne fejleszteni, mert nagyjából 110%os kihasználtsággal megy.
ha esetleg Veszprémben fölszállnál a Gyõr felé induló kispirosra, utána hálát adnál az égnek, hogy van olyan vonat, mint a Paprika ícé:)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Vágjátok, hogy a MÁV mekkora fos, ugye?!
És ugye a vonatok retkesek.
Még az IC-k is.
Namármost, a Misina IC egy ûrutazás!!!
Átmetróztam a Nyugatiba, felszálltam a Paprika IC-re, (hogy lehet ilyen neve???) és bazz, teljes sokk!
Kb 5 perc alatt vosszametróztam 40 évet!!!
Szánalmasan retro. Rothadó fa burkolat, se konnektor, se semmi.
De vörös bõr, aaaaz van.
Szerintem ez volt Kádár kurva szállító kocsija.

Az meg, hogy körbe vonatozom az országot, otthon meg hó van, na az gondoskodott a pulzusomról...
Fuck!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
ugye:) attóscsaj nyert)

jah reggeli havazás meglepett..nyomtam egy tál szarvast, szóval az f3 érdkees lesz du,de ez van:)
csadrnok ma 4ig van? kéne zöcség meg savanyú .)

következõ auto projekt amig range nem lesz, mitsu l300 awd :) szépen körbe kell matricázni,festeni
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Fúfúhúúúú.
Nem úgy sikerült felkelnem, mint terveztem, de BAZMEG most jutott eszembe, hogy voltam vásárcsarnokban és megint vettem gombát :D
Szóval a csülköt 2 órával korábban akartam berakni, de most már mindegy. Akkoris jó lesz ;)
Hát 31-re kéne hoznom egy tálca sört, de az még pont befér a futárzsákba elvileg :D

Tényleg Zsótti van? Jah fészbúk is aszongya. Akkor boldogat jól ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Szülinapos a csákó!
Janine? Lovely!

Állatkert felett hó van!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Hát szülinapos a fiú! Akkor nesze neked! Boldogat bszjb!:)
Feltöltött kép

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
úgy volt hogy ma felmegyek, de hát??? tegnap persze napsütés fikifákk........

nem baj így most éppen kijelentéslogikával küzdök....

zsótti klónját megtaláltam a facebúkon!!!!!!!!

amúgy tényleg mihez kívánunk boldogságot...szülinapos? csaknem lázár a harmadik neve, na mindegy ne maradjak le!
Boldogság!
Feltöltött kép
Sei, soku Si.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
máktea? pálinkás kenyér?

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
Ha van nehezebb eset egy négyéves gyereknél, akkor az ugyanaz a gyerek betegen (éjjel). Köhög meg minden, de egy kurva korty teát nem fogadna el, pedig talán egy kibaszott percre abbahagyná a krákogást. De nem, ááá, inkább dobálja magát és üvölt és még csajom se bír vele, úgyhogy én hamar feladtam, minimum varázsolnom kellene vagy mi. A gyerek az gyerek, de ez a hisztifaktor a fejünkre nõ.

Az esõ meg bekaphatja, gyûrûvel vagy anélkül, de ha csak szemerkél, úgyis kimegyek, majd nyomatom az elsõ valagra landolásig...
Kibaszott túlóra...

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Zsótttttinak jó nagyot! ;)

Feltöltött kép

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
hát én ilyen idõben kerékpárra nem ülök...ehh.. 4kor arra ébredtem hogy nyitva maradt két ablak és kb 4fok van bent..ehh..

jah ránézek,köszi!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jah, jóság a Bucinak!

Émmeg nyomtam tegnap este még egy órást bringásutas estit. Tök vállalható, zavartak a lámpák, úgyhogy nem nagyon használtam:D!

IntimShop jóó!

Most meg konyha kitakarítás...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
bujék Zsótti!

Feltöltött kép

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Galakszi ácse.

Mé mije van a BB-nek! Addig is Boldogság!:)

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
bezony én is ráérek pakolni .)

ZTE Skate: kiss ropog, de korrekt az olcs okosmobil ez vaj mennyire para? ájfon sokadszor döglik meg,unom már picit..

holnap valaki gyurma? ma annyian voltak este hogy inkább felenél eljöttem..bár ha szép az idõ akkor napközben outizás lesz asszem..este meg kis mulatás már azért kénne.

attusteló milyen tipus? az is eseélyes még..

http://www.usapolo.h...hp?stock=stock van pár jóó

meg bodog Zsotit :)

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
rákeresek egy fightra, hogy x vs. y erre kidobja a 982.324 view countos videokat sorra, amiben kis amerikai faszkalapok elemzik hogy mi LENNE ha x és y harcolna, maga a bunyó sehol. faszba letiltanám az ilyen videokat a youtubrol.
-
valamint néztem jó kis ss hátsó hubokat,, van 300 g alatti dmr ami igen tetszetõs..
az ára 25 pityu. ami azért nem kevés.
hátra meg ex721 vfékes felni megy .. állítólag jobban tart mint a disces, meg könnyebb is.

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Hát akkor király, ha mindenkinek király! Az egyik csülközik(ami jó) a másik lemerül(nem annyira jó, de nincs mit), az meg a faszát szoríttatja,ez meg D hullámoz, Gabesz filmez(reméljük marad a pályákon felvett filmek mellett:))
Én meg megtörtem több mint 1kg diót, egy sör/pálesz kombó társaságában(Katát boldogítom:)), majd leöblítettem egy bakikólával! Boldog Karácsonyt!:D
Megjött 2 bucks-ért a szilikontelefontokom és fóliám! Tök fasza!:)
Tomi! Ha kell segíteni 31.e elkalmából szóójjááá!;)

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Én meg nyomtam egy esõs,csúszós tornyot,de megjött a mellpánt a GoPro-hoz,úgyhogy tesztelni kellett!
Gyûlnek a filmek,a hétvégi közös cucc is kafa lett!
Csináltam már sisakról elõre belógós filmet!!Üvöltöttem örömömben ,mert olyan fasza lett!
+++Jön az új Laptop-om!!!!

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien: