Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Started by
Lord_Leslie
, 2006. February 14. 01:43
Posted 2012. December 19. - 22:33

hát a helyzet az hogy 12-es kneissl -el sokat toltam, azzal éreztem rá a carvingra. és az a fordulékonyság kellene. lehet hgoy a 170cm hossz a sok.. nem tudomflachauban kék-piros pályák vannak dögivel .. a szintem is kb. ez, de valahogy az atomic smoke lt nem úgy megy alattam ahogy szeretném. behemótnak érzem, és nem is csak a fordulóköre miatt, hanem eleve szélesebb mint kéne az eleje is meg hátulja is..
azt az egylábas carvingot azért nem vállalnám be ekkora sebességgel.. de ugrálni szeretek
ma a felvonók alatti félig deep - félig letaposott részeket próbálgattam, volt is pofáraesés amikor szûken kellett menni és jeges volt és lejtett is..
azt érzem , hogy ha heti 4 napot mennék (álomvilág), akkor két három hónap alatt iszonyat nagyon lehetne fejlõdni. (ahogy a bringával is)
mindenesetre tulajdonképpen. valamint nahát. jó ez.
F4: boardozni nem tudok (még)
azt az egylábas carvingot azért nem vállalnám be ekkora sebességgel.. de ugrálni szeretek
ma a felvonók alatti félig deep - félig letaposott részeket próbálgattam, volt is pofáraesés amikor szûken kellett menni és jeges volt és lejtett is..
azt érzem , hogy ha heti 4 napot mennék (álomvilág), akkor két három hónap alatt iszonyat nagyon lehetne fejlõdni. (ahogy a bringával is)
mindenesetre tulajdonképpen. valamint nahát. jó ez.
F4: boardozni nem tudok (még)
I don't care how it pedals
Posted 2012. December 19. - 22:28

Mennyi az az annyi?
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Posted 2012. December 19. - 21:21

Posted 2012. December 19. - 21:09

Posted 2012. December 19. - 20:03

Kell még egy jó board kis rádiusszal, és kész:D!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2012. December 19. - 19:20

Mondjuk deszkával is lehet súlyosan:
Carving extremo con Snowboard - YouTube
Ja, ha valakit érdekel, akkor mondom, hogy most vasárnap (23-án) egy napra megyünk Mariborba vagy Roglára. Eddig 8-an vagyunk két kocsival. Viszont még egy srác is jönne(boarddal), akinek nem jutott hely. Három fõnél már nem olyan vészes az utiktg/matrica sem.
Carving extremo con Snowboard - YouTube
Ja, ha valakit érdekel, akkor mondom, hogy most vasárnap (23-án) egy napra megyünk Mariborba vagy Roglára. Eddig 8-an vagyunk két kocsival. Viszont még egy srác is jönne(boarddal), akinek nem jutott hely. Három fõnél már nem olyan vészes az utiktg/matrica sem.
Posted 2012. December 19. - 19:08

Természetesen nem okítani akarlak, mert nem tudom, mennyire jól síelsz. De az esetek többségében nem tudod teljesen élre tenni a lécet (erre idén azért rá is jöttek a gyártók), mert vagy jön valaki és nem tudod lerajzolni a carving ívet vagy éppen valami miatt szûkebb vagy nagyobb ívû fordulót veszel.
Én pl 17m-est használok...
De az egyik oktatónkat (Király Ati, Pécs) láttam "párszor" csúszni és õ a szintén 15m-es lécével, ha kell 5-8 m es fordulókört vesz, ha kell akkor meg nagy ívet lesikláshoz. (Mindezt carving stílusban juhhúúúú).
Persze próbálj ki mást is, de én pl egy 12m-es lécnél azt éreztem, hogy fickándozik alattam, nem elég stabil stb. Mondjuk ez a keménységtõl/hossztól is függ ugye.
Szóval csak a rádiusz miatt szerintem ne válts.
Én pl 17m-est használok...
De az egyik oktatónkat (Király Ati, Pécs) láttam "párszor" csúszni és õ a szintén 15m-es lécével, ha kell 5-8 m es fordulókört vesz, ha kell akkor meg nagy ívet lesikláshoz. (Mindezt carving stílusban juhhúúúú).
Persze próbálj ki mást is, de én pl egy 12m-es lécnél azt éreztem, hogy fickándozik alattam, nem elég stabil stb. Mondjuk ez a keménységtõl/hossztól is függ ugye.
Szóval csak a rádiusz miatt szerintem ne válts.
Posted 2012. December 19. - 18:18

csináltam skiboot-cam videot, de nem lett jó
4 óra nonstop toltam, viszont kezdem azt gondolni hogy a 15m fordulókör nekem kicsit nagy. meg kicsit széles a léc.
nem kell valakinek?
4 óra nonstop toltam, viszont kezdem azt gondolni hogy a 15m fordulókör nekem kicsit nagy. meg kicsit széles a léc.
nem kell valakinek?
Posted 2012. December 19. - 17:54

Nekem most CrossMax van az Enduroban.
Elég fasza!
De a tököm is tele van már!
Nem kicsit!
Mint a megváltást, úgy várom a péntek meló végét!!!
Aztán kikapcsolom az összes telefont és bekaphatja mindenki!
Elég fasza!
De a tököm is tele van már!
Nem kicsit!
Mint a megváltást, úgy várom a péntek meló végét!!!
Aztán kikapcsolom az összes telefont és bekaphatja mindenki!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2012. December 19. - 16:44

Posted 2012. December 19. - 12:20

Posted 2012. December 19. - 10:58

crosslinet nem ismerem
stemcaptain nem rossz , az óra pl. de lehetne rajta startstop timer, vagy akármi is, ilyen felülrõl rábaszós, hogy tudj idõt mérni egy szakaszon .
hóban meg síelni kell.
megyek is.
stemcaptain nem rossz , az óra pl. de lehetne rajta startstop timer, vagy akármi is, ilyen felülrõl rábaszós, hogy tudj idõt mérni egy szakaszon .
hóban meg síelni kell.
megyek is.

Posted 2012. December 19. - 09:49

Jó reggelit!
Hát, szerintem kellett találni valamit, amire nincs reális igény, de azért rá lehet fogni:D!
BAB felvetette nálam a Mavic Crossline kerékszett kérdést! Mit gondoltok? Reális ára van, és ha gond lenne, tudom basztatni a vele a kereskedõt...
Áhh, mindegy... Azt hiszem, inkább fûzetek, az a bombabiztos megoldás...
Hát, szerintem kellett találni valamit, amire nincs reális igény, de azért rá lehet fogni:D!
BAB felvetette nálam a Mavic Crossline kerékszett kérdést! Mit gondoltok? Reális ára van, és ha gond lenne, tudom basztatni a vele a kereskedõt...
Áhh, mindegy... Azt hiszem, inkább fûzetek, az a bombabiztos megoldás...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2012. December 19. - 09:25

Öööö: StemCAPtain
Az ilyenekrõl sose tudom eldönteni elsõre, hogy mennyire hülyeség. Az órának egy városi bringán még lenne értelme is
Az ilyenekrõl sose tudom eldönteni elsõre, hogy mennyire hülyeség. Az órának egy városi bringán még lenne értelme is

Posted 2012. December 19. - 08:38

Posted 2012. December 19. - 08:34

Posted 2012. December 19. - 06:25

ajjfaszom. nem szoktam kávézni és most beborítottam kb egy decit. fossak hígat, vagy szaladjak. esetleg both of them?

Posted 2012. December 19. - 06:06

Posted 2012. December 18. - 22:20

Posted 2012. December 18. - 21:07