Nem normálisok a szlovének
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Indította
Lord_Leslie
, 2006. február 14. 01:43
Írta 2013. január 25. - 13:19
Kesztyû nélkül hóban esni, kelni?
Írta 2013. január 25. - 11:59
Írta 2013. január 25. - 11:49
hát ez a csaj beverte a térdét?
troy bukó színe annyira másik dimenzió, hogy biztos nem húznám a fejemre.
troy bukó színe annyira másik dimenzió, hogy biztos nem húznám a fejemre.
I don't care how it pedals
Írta 2013. január 25. - 11:07
Jó reggelt! 
Felbuzdultam rajtatok, most megnéztem egy pár futócipõt én is! Februárra lehet, hogy újítok egyet....
Felbuzdultam rajtatok, most megnéztem egy pár futócipõt én is! Februárra lehet, hogy újítok egyet....
Sei, soku Si.
Írta 2013. január 24. - 20:50
Aranyos zöld TLD...:Dnice
A cipõcském ma jól vizsgázott minden szinten..futás ,ugrás..,régen volt már ilyen kényelmes csukám.
Már csak egy kicsi hegy hiányzik neki.
Amúgy meg vegye csuka,de nem trail!Gorés ráadásul,meg valami csippes is...
Britanniából jött 4 nap alatt.
A cipõcském ma jól vizsgázott minden szinten..futás ,ugrás..,régen volt már ilyen kényelmes csukám.
Már csak egy kicsi hegy hiányzik neki.
Amúgy meg vegye csuka,de nem trail!Gorés ráadásul,meg valami csippes is...
Britanniából jött 4 nap alatt.
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Írta 2013. január 24. - 18:43
tld bukó csúnya, bár én utálom ezt a zöldet, lehet más színben bejönne
sram rulez
http://auto.indavide...dekvedelmi_Szer vezete
sram rulez
http://auto.indavide...dekvedelmi_Szer vezete
Írta 2013. január 24. - 18:23
Hochkönig pipa, nagyon szép és nincsenek annyian mint Flachauban. A Race Ti SL is jól vizsgázott, viszont a cipõ cserés lesz, mert annyira puha , hogy az már brutál.
Ugrottam is párat, az egyiket majdnem el is sokalltam.
Ugrottam is párat, az egyiket majdnem el is sokalltam.
Írta 2013. január 24. - 14:06
Hát az milyen már amikor mész a motoroddal 299-el, és elhúz melletted egy kombi???
Ilyen E!
Ilyen E!
Írta 2013. január 24. - 13:16
Nekem eddig csattogott, csapkodott a lánc, de most nincs elsõváltó, helyette van terelõ, szóval most kuss van és hullaszag
Írta 2013. január 24. - 12:30
Húú, ezt megmutatom Ádámnak
!
Valahogy nem gerjedek be erre a Troy sisakra... A viszont színe nagyon egyértelmûen nagyon pimpin, meg az alakja is. Szóval akkor mijafaszért nem tetszik???
És úton vannak a küllõim! Már csak meg kel érkeznie, és azt kell kapnom, amit rendeltem és akkor boldogság lesz, mert már senkiben sem bízom
. És akkor utána már akár kerék is lehet az Intenseív osztályon.
Az új Shimano clutch rendszert nagyon sokan dicsérik. Nekem a Sram-ról állították sokan, hogy meg sem moccan a lánc, aztán az is úgy zörög, mint a többi, nem érzem az az átható feszítést, még láncfeszítõ mellett sem. Szóval én kipróbálnám...
Valahogy nem gerjedek be erre a Troy sisakra... A viszont színe nagyon egyértelmûen nagyon pimpin, meg az alakja is. Szóval akkor mijafaszért nem tetszik???
És úton vannak a küllõim! Már csak meg kel érkeznie, és azt kell kapnom, amit rendeltem és akkor boldogság lesz, mert már senkiben sem bízom
Az új Shimano clutch rendszert nagyon sokan dicsérik. Nekem a Sram-ról állították sokan, hogy meg sem moccan a lánc, aztán az is úgy zörög, mint a többi, nem érzem az az átható feszítést, még láncfeszítõ mellett sem. Szóval én kipróbálnám...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2013. január 24. - 12:05
Írta 2013. január 24. - 11:20
Nekem most egy darabig marad fent a Símanó. Aztán majd megint jöhet a Sram 
Prokop siet az Intersparba akciós narancsért:
Prokop siet az Intersparba akciós narancsért:
Írta 2013. január 24. - 11:06
Engem nemigazán érdekel a símanó, abból is amit választanék sram árban van és akkor már inkább sram!
WOW
WOW
Írta 2013. január 24. - 07:57
Azért az új Shimano váltókról még nem írtak rosszat... szívesen kipróbálnám, csak nekem a váltókar nem tetszik. Az nagyon jó a Sramtól.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2013. január 23. - 22:10
cipõ nem rossz, betonos? nekem is érik egy , a RITÁban már túl sok a visszajelzés a talajról.
gyakorlatilag egyfolytában hiltonkodok ,amióta normális fizum van és nem kell várni a forgalmat, mint vállalkozóként.
gyakorlatilag egyfolytában hiltonkodok ,amióta normális fizum van és nem kell várni a forgalmat, mint vállalkozóként.
Írta 2013. január 23. - 21:47
Írta 2013. január 23. - 21:33
ezt a csokat meg en is ismerem.haromszor vizsgaztam nalla.de vegul csak meglett.
talan 2 eloadasan is bent voltam
talan 2 eloadasan is bent voltam
regi/hibas agyvaltokat veszek.
Írta 2013. január 23. - 20:28
bakker, elolvastam ezt a tanárúréletpályát.... szerintem azt az egy csajt kapta el életében, amelyikkel a képen van. vagy azt se
Írta 2013. január 23. - 20:18
Még én is ismerem...no komment!:DA tanárok szopósak,de egy infó...matek..fizika ,az duplán!:cool2:
Fehér küllõ király,csak az a Simenoi váltó..,bár az újak már jók,de soha...
Széles vászonhoz meg grat az Alajosban..végre nézhettek filmet...nem monitoron:o
Nekem meg jött egy ilyen :
Fehér küllõ király,csak az a Simenoi váltó..,bár az újak már jók,de soha...
Széles vászonhoz meg grat az Alajosban..végre nézhettek filmet...nem monitoron:o
Nekem meg jött egy ilyen :
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Írta 2013. január 23. - 19:39
meg van az a mondás hogy "aki ért hozzá az csinálja, aki segg hozzá az tanítja"
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére