Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2006. február 16. - 10:32
Fugger, elõbb a fõvárost fogja letarolni a H5, ide majd csak utána érkezik, de mivel nekünk itt van egy ninjánk, az majd jobb belátásra téríti!
Írta 2006. február 16. - 10:25
Tibur: mivan?!
Fucker: hova? Ennek nem örülök...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. február 16. - 10:24
Gondoljatok bele--csirkeszagú H5N1 fertõzött, izzadt parasztokkal teletömött füstölgõ roncs Ikarusz. Midez bebaszva --jól hangzik mi?!
Ideért a dögvész bszjb!
Give me some iced-tea from long Island!
Írta 2006. február 16. - 10:14
Gondoljatok bele--csirkeszagú izzadt parasztokkal teletömött füstölgõ roncs Ikarusz. Midez bebaszva --jól hangzik mi?!
Írta 2006. február 16. - 10:11
Magnum P.I. igazából nem létezik! Olyan, mint a Télapó! Láttam róla leleplezõ filmet!
Kokk, mars a suliba!
Írta 2006. február 16. - 09:46
LL: és ez mire jó?!
Elég zsar lett az idõ. Hátha változik délutánig?! Megvárjuk mi lesz? Aztán még beszélünk róla.
S Pesten, többiek meg zombulnak?!
Tegnap 11-kor fölhívtak, hogy menjünk sörházba. Elindultam, aztán egy jó óra múlva jöttem is haza és sörházig el sem jutottam. Öregszem?!
Zapat: akkor hogy lesz ez a Villányosdi?! Lehet tudni nagy vonalakban, hogy kb ki megy? Mert akkor leszólok. És akkor: korai vonattal le, minél több pincébe be, valamelyik vonattal haza. Csak hogy legyen valam terv is.
És egy kis nyafi: nagyon nincs kedvem suliba menni...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. február 16. - 09:41
Van még v.mi csoki Magnum is, az lehet ezüst--tutira azt látták 1 csaj szopós szájából kilógni. HEHEHE
Akkor jó biciklizést mára---esõkabátja ugye van mindenkinek! MUAHAAHAAA (a lexebb öröm a káröröm)
Az a Tomac bringa is szépségletes
Írta 2006. február 16. - 06:40
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. február 16. - 01:39
Zsolo: boccs, de rohangálósra sikerült az estém és így nehéz volt kommunikálni.
Többiek részérõl áll a szombati Villányi pincék járása?
Ja és a dzsúsz szarul érintet. Mászkálnom kellett mindenfelé és nem tetszett. Kérdésessé tette a holnapi ride-ot, de ha ti benne vagytok, akkor leszarom.
Írta 2006. február 16. - 01:05
Tomac 204 Magnum
Meg még õ fordult meg a fejemben, mint lehetséges variáció:
Thomas Magnum
Bár így az ezüst illetve fekete szín egy kicsit zavaró volt, de hát perverzségetek nem ismer határt, szóval ja.
Írta 2006. február 16. - 00:55
amerikában nemnagyon vagyok otthon
Írta 2006. február 16. - 00:49
Aktuális civil
Írta 2006. február 16. - 00:45
LL: te meg milyen képeket nézegetsz szabadidõdben, mi? Ne wuff hasonmásokat linkejjé, hanem formáscsöcsû, gömbölyûseggûeket...
retekklub - Grace klinika.
Zapat: van egy magnum a városban. Ezüst. És k*rva szép, hogy rohadna el...
Magnum? milyen magnum?
Renault Magnum?
Írta 2006. február 16. - 00:20
Írta 2006. február 15. - 23:59
Igen, hallottam már róla, hogy baszná meg. Nem enyém lesz az elsõ... Bár feketében mindenképp
LL: te meg milyen képeket nézegetsz szabadidõdben, mi? Ne wuff hasonmásokat linkejjé, hanem formáscsöcsû, gömbölyûseggûeket...
Aktuális civil
Írta 2006. február 15. - 23:31
Zsolo: excsajom anyja, aki állítólag nem rossz, de elviselhetetlen a természete, vagy Dr Kresz Gábor, aki Pécs legjobb fogorvosa (nem csak sztem). Õ ott van a Zsolnay szobornál. Olcsónak nem mondható, de tényleg megéri és nem is a legdrágább. Vagy Patyó S.T.-je. Tény, hogy õ a legcsinosabb...
kössz, kössz. helyes, helyes, tessék csak reklámozni
nem is olyan rossz ez az iwiw...
már két hete nem voltam szellemben. jelentkeznek az elvonási tünetek. hétvégén meg Szlovákiában országos síverseny, sulis kisbusszal kimegyünk (CRNL rules) , rendes a suli csak szállást meg kaját kell fizetni, nevezést útiköltséget állják.
Pukli Tamás tanár úr, természetesen nem hagyta ki a lényeget a magamfajta éhenkórászoknak: egy nagy adag rántott sajt sültkrumplival átszámítva kb 300 ft., nem beszélve egy korsó sörrõl, ami kb 140 ft.
Írta 2006. február 15. - 23:26
LL: mi a piccs?! A saját topikunkban kitörölsz?! LoooL!
Írta 2006. február 15. - 22:20
Írta 2006. február 15. - 22:17
Írta 2006. február 15. - 22:08
BandQ: nem neked szólt, hanem ennek az egész jajj ez törik, jajj az törik, milyet vegyek, hogy ne törjön-nek.
Ja jó akkor oké