délután térre kiülés ??
Mettyú vazz eltünt teljesen....
...benyelte a hatalmas ZELCOTEQ polip...
délután térre kiülés ??
Mettyú vazz eltünt teljesen....
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
hát enm tom lehet én vagyok furca,nekem a "kar" fölvelé áll,bár nagyon kicsi görbület van az utolsó néhány cmen:D
Márió, fasse tudja te mit beszéltél kivel, én ott voltam, zõd pofa nem volt... na.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Give me some iced-tea from long Island!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Give me some iced-tea from long Island!
Aktuális civil
Ekkora baromságokat, hogy hogy áll a kar... Boxxer kell, meg menni tekerni!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
vazz a te villádon hogy áll hátrafele a gyorszár? az enyémen elõre áll és sehogy nem bírom belõni, mert ott kell megszorítani, ahol elakad. és pont elõrefeleállva akad el.