Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Helikon, Rubikon, tökmindegy, be fog baszni, és ez a lényeg. Ki tudja most kiket akar megverni majd...
Bár, ha esni fog és nagy sár lesz, akkor nagyon hehe lenne egy ilyen meccselés :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
márió az nem a helikonra megy kornyikálni? Ehh... felõlem meccselhetünk, akkor hazaviszem a binyiglit :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Én is tisztában vagyok a képességeimmel, szóval tudom, hogy egy burleszknél jobb filmet csinálnék :D
Esetleg induljak én is, és meccseljünk? ;)
Bár akkor nem tudom ki fog filmezni, mert Márió múlkor se csinált semmit, most is csak a iváson jár az esze...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Én tisztában vagyok a képességeimmel, vagy épp azok hiányával :) én csak a fogason vagyok kemény, amikor a kisköcsögöket kell elküldeni, egyébként nem nagy a szám. Egyébként is csak akkor tudok gyorsan menni, ha nem lát senki :) és ezen egy film se segít... bááár, akarsz burleszket forgatni? fekete-fehérben, halk zongoraszó alatta... na, ez mehet!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
A.W:
Dede, indulnod kell! Majd csinálok rólad akkor filmet, és világhíres leszel!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Én meg nem t'ok indulni, mert a jelenlegi felkészültségi állapotomban inkább lennék veszélyes magamra meg a környezetemre.. bohóc meg nem akarok lenni :)

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
...mi is láttuk már, jó röhögõs!

AW: én mennék veled, de csak ha esik, mert ha nem esik addig akkor indulnék

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
A kocsinak gondolom azért kell szurkolni, hogy meglegyen a mûszaki. De az enyém is átment, szóval no para :D

Bezabáltam. Tubes szeletet a Csillagban. Tormás csülökkel, és sajtal töltött rántott szelet. Nyami.

Az estét még megbeszélem csajommal, mert azt mi is meg akartuk nézni.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Gratulálunk:D! Szurkolunk. Akkor este mozi??? Csatlakozó egyedek? Jégkorszak II. 20:15. Sajnos a Plázában...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Megvágtak? Béna. Kocsinak minek kell szurkolni?

Fasírozottat ebédeltem rizzsel. Egész jó volt. Csak a rizs száraz volt és szétfõtt. Na, mindegy. Akkor senki nem gyün kocsiva' hertelendre? okészsokés.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Az késõ! Menni kell most...

Ja és megvágtak. :)

És szurkoljatok a kocsimnak...!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
...meló után, ha nem esik...(16-17h után)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Én már láttam a Jégkorszak 2-t, szerintem jó röhögnivaló.
Diákrektorpartira énis kinéznék, ki mikor megy?

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na, megyek és megpróbálok villantani valamit...

Amúgy nekem van kedvem nedves talajon való kerékpározáshoz. Csak felülrõl ne ázzak...

Akkor hozdd asszonykádat is. De ettõl függetlenül elmehetnénk. És ha Atusnak Sikerül ma csodát tennie, akkor esetleg kitudok vinni embereket. Zapat...?! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Amit eddig is, szokásos grafikai agymenéseket....

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
SZEVASZTOK REGGELIK!!

Shosh--te mitet tanulsz te?

METYY: TEKERNI --ez a trendi bszjb; és tegnap méé nem jöttél tekerni, mert hamarabb hazaléptél mint én, vagy csak a kisablakosban voltál?

Ma nem jó város, viszont ha nem esik lehet hogy kinézek én is Csikórektorúrhoz!--Égertó, ugyí?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Hát ha Jégkorszak, akkor tutira elhozom a Kedvesemet is! Nagyon nagy beleélõ:D!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Reggelt!

Hûûû... Egy igen szar reggeli kelés után egy még szarabb vizsga, de aztán csak nem esik még és kiugrom Csikóhoz, aztán este egy fiús Jégkorszak II nézés?! Állat... :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Morning!

Hát igen, halottam, hogy a tegnapi városozásról is lemaradtam... Monnyuk volt más dolgom. Na mindegy. Majd a következõn.

Jah, esõt mondanak, és gyûlnek is a fellegek, szal a kinti plojektek ugranak. Ma pihenõt tartok, meg tanulok.

Meg kellene nézni a Jégkorszak II-t....

Oksa Márió, vettem. De ha lenyomo dezt az érettségit, és utána elkezdesz variálni a gépeddel, akkor rádküldöm a Petikutyát:D!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Neked már rég szétment. Az enyém meg épp szétmenõben...