Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2006. április 26. - 23:11
ösze is pakoltam lassan szal elteszem magam holnapra
jó volt kicsit dumálni
jah azért okos leszek...
még könyvet is viszek...
Stephen Hawking: Az idõ rövid története és Lovecraft:Suttogo Cthullu
jóéccakát...
hogy lessz ebböl 0430as kelés...
Big S,ja jó lenne már veretni egyett,de nekem most érettségi szal majd mikor már szétmegy a fejem akokr mehetünk
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. április 26. - 22:41
Estére meg valami videjózós kéne... Vagy tér. De téren mostanában voltunk többször, csak te nem jöttél.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. április 26. - 21:22
Na megkeresem.
Naittenvan
köszkösz
Cseréltem a videókártyámon hûtést. Immár harmadszor. De ez már végleges lesz, mert ezen nincs ami elromolhat. Hõcsöves, ventillátor nélküli cucc
Szétszedtem a gépet, erre találok egy sárga mûanyag darabot. Az egyik 12cm-es ventillátor lapátját. Fasza, attól olyan hangos... Holnap vehetek azt is.
Írta 2006. április 26. - 21:02
van 1 csávó aki vmi gagyibb aluvázas meridávak nyomul a városban mindig fullface térd- könyökvédõ meg minden aztán még a bunny sem megy...a régio játéknyaker elõtt szokott állni a gépe, ott dolgozik. na róla beszélünk
Mi bajotok a Norbival?
Nekem már tett jópár szívességet szóval nem bántani
(szokott lenni rajta térd meg könyök is?!)
Tomi: tudsz adni egy linket a pesti Cm videódhoz?
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. április 26. - 21:00
Nem kéne nagyobb rekeszt állítani? gy.k: Nyisd ki a szemed nagyobbra...
Amúgy ha nem vészesen öreg monitorod van, amin már a fényerõt múltidõben lehet csak emlegetni,akkor nem lehet baj...
lehet világosítani a monitorom, de a videóablakot nem világosítsa a szemét...
Írta 2006. április 26. - 20:58
Ejj.. te hangyászturha, hát a vásár már jóóó korán nyitva lesz... úgyhogy oda akkor megyünk. Na. Utána meg lesz idõ kinézni a versenyre hejj.
lejöttök meglátogatni?
Írta 2006. április 26. - 20:07
Csikós féle mûsor hol lesz? Azért lehet, hogy futok egy lazát, vagy kitekerek!
Estét egyeztessük, örülnék, ha bemennénk a városba, vagy lenne valami oldszkúl fiús ploglam!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2006. április 26. - 19:17
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. április 26. - 19:10
A kommunistáknak nem maradt elég beton, ezért csak egy 5-10 cm-es réteget húztak emelvénynek, alá meg beszórtak fadarabaokat, darab téglákat, meg mindenféle építési törmeléket! Királysáááááágggg!
2 óra alatt kibontottam az egészet, már vacsorára gyúrok, meg finom meleg zuhira!
Holnap este csinálunk valamit? Vagy már esni fog???
Most mégjobban akarok Szellemben bringázni!
Márió:
Jó partizást, azért okosan néha! Meg jó szereplést!
valamikor már gurulhatnánk együtt egyet! Sikerült szerzni kapát?
Írta 2006. április 26. - 18:04
Ennyi piával nem csak a csajokat rugod le, hanem fél Keszthelyet. Ma nincs party. Tegnap volt.
Írta 2006. április 26. - 18:04
1üveg abszint egy jéger egy hubi
meg vettem szétnyitható kemping széket,mint a kissbéé,meg pár redbullt
szal készenállok
kaját nagoyn nem viszek,csak pár szenyónak valót...
remélem jó buli lessz:D
9kor délisark!??!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. április 26. - 17:52
gyertek pestre BICÓZNI. ez a trendi szó
Itt meg az, hogy megyek CANGÁZNI, baszom alássan!
Írta 2006. április 26. - 17:46
Kirõl beszéltek?!
Ejjj, hogy mennyire unom ezt a tanulást.... Hehehehe...
van 1 csávó aki vmi gagyibb aluvázas meridávak nyomul a városban mindig fullface térd- könyökvédõ meg minden aztán még a bunny sem megy...a régio játéknyaker elõtt szokott állni a gépe, ott dolgozik. na róla beszélünk
ne tanuljá, mer az télleg unalmas.
Írta 2006. április 26. - 17:41
Írta 2006. április 26. - 17:34
Írta 2006. április 26. - 17:26
Ejjj, hogy mennyire unom ezt a tanulást.... Hehehehe...
Írta 2006. április 26. - 16:46
Írta 2006. április 26. - 16:01
Írta 2006. április 26. - 15:55
nemtom megnézni azt az eldõlõs videot
Tom a CMes video viszont kkirrály
kéne gurulnom, de nem érek rá suliból kéne menni rögtön föl, csak oda nem szivesen m1ek bringával, mer a sok kis köcsög buzerálja + jól leizzadva ott ülni se túl jó
láttam ma a játékszigetes csávót bringázni és képzeljétek se fullface se térdvédõ, se semmi...nemtom mi történhetett
Írta 2006. április 26. - 14:34