Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Kevés olyan lehangoló látvány van, mint amikor Tomy dolgozni megy hátizsákkal, esõkabátban, lógó orral, szakadó esõben a Hungária úton! Majdnem fevágtam az ereimet:D!

Hát ja. Attól félek, hogy meghúzódik az agyam, vagy görcsöt kap, mert hirtelen sokat kell gondolkozni. Kéne egy kis bemelegítés ilyenkor. Egy kis passziánsz az analitikus gondolkodás beindításához, aztán kis Counter-Strike a reakció idõ csökkentéséhez, és valami kis RTS a stratégikus mód aktivizálásához.

Amúgy kurva jó volt az esti sütögetés.
Azon gondokodtam, hogy abban a nagy tepsiben lehetne valami jó kaját rittyenteni legközelebb. Valami hús és sök zöldség olyan wok-os jelleggel...
nyami
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Váááá... Egyre inkább rákattanok a hegyre!!! Menjünk egyet! Jó lesz az...

És gigamegareggelit ettem. Fél liter kakaó és fél kiló kenyér után úgy gondoltam, hogy megeszem az ebédemet is mindjárt. most kipukkadok... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ébredést!

Vazz, teljesen odavagyok a teganpi ugrálástól. Mozdulni sem bírok...

Sztem akár mehetünk is egyyet késöbb. Mikor voltunk Atussal, akkor is ilyen volt és nagyon faszásan csúszkált, meg csöpörgött, és én iszonyat élveztem. A bringa meg úgyis sáros. szal ha valaki van délután, akkor szóljon! Csatlakoznék...

Én is iszonyatot ettem-ittam! Most is ezt fogom tenni... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Valahogy megoldjuk...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Itt van nálam pár napja mióta az Ufo odaadta,csak azóta nem találkoztunk csak spontán
De valahogy öszefutunk még ma,mindenképp!!
KB egy óra mulva bevásárlunk az árkkádban,ha esetleg városban vagy...
De ha eláll akkor legurulok hozzátok!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jó reggelit!

Kevés olyan lehangoló látvány van, mint amikor Tomy dolgozni megy hátizsákkal, esõkabátban, lógó orral, szakadó esõben a Hungária úton! Majdnem fevágtam az ereimet:D!

Mára én is terveztem egy csapatást, de nagyon úgy fest, hogy csiszolásra és festésre váltom át.

Nem tudok gépelni. Minden második betût félreütök.

Kicsit késõn tudtam meg a grillezést, és már nem mûködött az agyam menjémávalahova központja.

Szellem meg nagyon jó volt! Kutyával az igazi! Meg azért is jó volt, mert újra tudtam enni utána:D!

Márió:
Ezt a Roam-ot szeretném majd az Alajosban tudni, mielõtt elmész. Hogy csináljuk? Mennyek el érte?
Igazából az a jó, hogy kölcsönadunk valamit, aztán rohangálhatok utána. Fasza.

Apeh-ot meg mielõbb rendezni kell.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jóreggelt

asszem a mai tekerés részemröl elmarad...

Peti kiváncsi vagyok hogy fogja bírni Pestig a menést,bár van kis doboza de ilyet még nem csinált...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jaja az van terveben hogy mindent megnézek
bringát nem tudok vinni,de hát ez van...

volt ma az extrémen a hans rey meg a frischi? közös alpok fr túrája...
bassszus meg kell erõsödni a télen meg tavaszal aztán ki kéne menni pár napra bringázni!!!

diablo 2 még mindig le tud kötni,de megint 2lessz mire lefekszem
basszus

ugyen nem jönnek be a barna csajok de õ igen..
http://images.iwiw.n...5_1152035838235

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Máltára

csótányokra vigyázz!
meg sétáljatok sokat ;)
mi anno majdnem az egész szigetet bejártuk.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Máltára

holnap valami gyorsreagálású hadtest egy gyors menést?

Roam várakozik nálam hogy viszaadjam!

Szal kérhetek kölcsibe pár filmet,meg esetleg ujságot az útra?

Söregységben tudom meghálálni

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Na "elkotródott" a csürhe banda. HEHEHE
Szóval e héten bármelyik, sõt minden nap GRILLEZÉSSES vacsora nálunk, bárkinek(aki jól viselkedik persze)!
Marinnyo--hova mész?
Na jóéjjt BUSHWACKÁK!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
van még grilla?

holnap egy gyors ride?

kölcsibe kérhetek pár bringás filmet?viszek laptopot aztán vmit kéne nézni rajta...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Bazz, lefürödtem, kajoltam és mozdulni sem bírok. Izomlázam lesz a seggemben, a karomban, a vállamban, a vádlimban, ... Nem is olyan egyszerû dolog ez az ugrálás... Nem merek ledõlni, mert nem bírok többet fölkelni. Bár grillezni sajna nem tudok már menni. Annyi kráft nincs.

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Naja, fasza volt, még kell menni sokszor többet, még nagyobbakat bevállalni,aztán csak lesz valami!

Grilleztetek?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
hopp, hát ez most mi?! MEGAKIRÁLYREPKEDÕK LETTÜNK! A két dög meg nélkülözhetetlen ezentúl... ;)

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
JAJA AZT ISZTOK esztek amit hoztok--én adom a tüzet HEHEHE

tehát 6-7 körül jöhet aki akar

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Aszonta a Tibi, hogy grillezünk magunknak vacsit náluk olyan 6-7 körül.

Aham, és húst kõ vinni, meg innivalót?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Valaki ma valami lájtos menetet?

The life is short, ride more!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Aszonta a Tibi, hogy grillezünk magunknak vacsit náluk olyan 6-7 körül.

Aktuális civil

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
jó volt ez a reggeli bringázás. pont fasza idõ van, nem agyonizzadós és nem hideg. zsír. Tomy meg álomszuszék volt és lemaradt

fura, hogy az audi alig drágább, mint egy passat ugyanazzal a motorral:
http://www.hasznalta...creenwidth=1280

de akkor már audi kéne ha csak ennyi a különbség.