Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2006. augusztus 08. - 10:23
Nem tudok. De megnézem mi vana gépemen.
AW:
Hát az nekem is kellene. Nálam mindkét oldal lecsó. A váltókar fokozat kijelzõjét az a kis piros jelzõke tartsa egyben! Tök vocces, ahogyan azon liffeg!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2006. augusztus 08. - 10:23
Zsolo: sajna nincs. De rákérdezek pár emberre.
S: menjünk Szellembe kutyákkal!!!
Amúgy nekem nincs esõszünet, csak senki sem hajlandó úgy tekerni, ha nem az optimális hõfok és nedvbességtartalom van. Szarjátok már le az esõt kicsit!!! Egy jó csapatás ilyenkor még még még... Csak szánjátok rá magatokat az indulásra!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. augusztus 08. - 10:13
Nincs vkinek egy felesleges 8as váltókarja, amit eladna? Hétvégén megyek Pécsre, ha vkinek vmi fuvarra lenne szüksége.
Írta 2006. augusztus 08. - 09:57
(Normál lejátszóban mûködõ korongot kell létrehozni amin 3mp hosszan megjelenik 1-1 logó.)
Írta 2006. augusztus 08. - 09:05
Ismét hadba álltam a szemét gonosz Cég oldalán. Be sem akart engedni a hálózat!!!
Na jó csapatást--utazást-melót-alvást---mindenki válassza ki a megfelelõt.
Írta 2006. augusztus 08. - 09:04
Super Size Me nagyon jó volt. Elég jó filmek vannak mostanság, csak keresni kell õket. Tegnap elõtt a puskás sültkrumplis, tegnap Super Size Me, vasárnap meg Fahrenheit 911 lesz...
Tekerni meg jó lenne. De asszem ez ma is elmarad... Esõszünet van. Legalább szánok egy kis idõt más dolgokra is. Például bringaszerelés:D!
Na píxxxx.... Mennyünk Szellembe.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2006. augusztus 08. - 00:59
igen?most meg volt minden (még 31.8 és 27.2 is) csak ilyen nem. na mindegy, vettem vmi bike+-ot jó lesz az. szerdán meg már megjön a váz is
ajjj.. nem akarok most nyeregcsõvet venni
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. augusztus 08. - 00:14
Pedig net nélkül nem tudom hogy lehet élni. Most már tuti, hogy függõ vagyok...
Holnap ha nem esik, mennék valamit délelött... Valaki? Csak egy rövidet. Csúszkálós-cspatóst!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. augusztus 07. - 23:49
Júliusi Bikemag 17. oldal. És nem kell internet.mondjuk kitudja mikor vették, de nem hiszem, hogy július elõtt...egy csomó bringásnak + nincs otthon internetje és õk megveszik drágáér, mert nem tudnak ról. pavlikba + nem volt, de hoztak volna rendelésre (nemtom mennyiért), de e-bike-tól szerdára itt lesz és 600Ft-ot megér, hogy idehozzák a seggem alá.
Írta 2006. augusztus 07. - 22:58
holnap málta
jók legyetek addig,aztán semmi rosszbol kihagyni engem
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. augusztus 07. - 22:58
a 27.2-vel mi a probléma?
abból annyi van, mint égen a csillag
31.8at nem találtak nekem annó a fit boysban, asszondták roox-ba keressem (350-400mm hosszba köllene) , de arra nincs ellátmányom..
pedig végigjártam érte az összes pécsi boltot mire kaptam végülis a Pedálba, még egyedül Pavlikba volt de az vmi karbon geci volt baszom sokér.
most meg volt minden (még 31.8 és 27.2 is) csak ilyen nem. na mindegy, vettem vmi bike+-ot jó lesz az. szerdán meg már megjön a váz is
Ez tipikus magyar kereskedõi szarrágás. Akciós a váz július 1 óta, és drágábban adják. Le merném fogadni, hogy olcsóért veszik.
mondjuk kitudja mikor vették, de nem hiszem, hogy július elõtt...egy csomó bringásnak + nincs otthon internetje és õk megveszik drágáér, mert nem tudnak ról. pavlikba + nem volt, de hoztak volna rendelésre (nemtom mennyiért), de e-bike-tól szerdára itt lesz és 600Ft-ot megér, hogy idehozzák a seggem alá.
Írta 2006. augusztus 07. - 21:37
Szétbiciklisvideóztam az agyam--most én is tudok mindent-hehehe
Na jóéjjt! holnap meló nekem is bszmeg
Írta 2006. augusztus 07. - 20:19
Nem rõzsepecsenyét akartál írni? Amúgy annál sokkal jobbat is csinálok. Szerdán mondjuk?JAJA Wokk-os témát legközelebb, vagy seprõspecsenyét a NÉPNEK!
Írta 2006. augusztus 07. - 20:17
Ez tipikus magyar kereskedõi szarrágás. Akciós a váz július 1 óta, és drágábban adják. Le merném fogadni, hogy olcsóért veszik.fit boys-ba volt 06-os px zöld színben (eddig azt hittem az fekete), csak ott 48000ér volt.
Ma kicsit szétdolgoztam az agyam. Alighogy megjövök a "nyararlásból" egyból a nyakamba basznak mindent. Aztán még várjak este 8ig, hogy mittomémér. Hát leszarom. Eljöttem. Most éhes vagyok. És kicsit ideges, mert meghúzódott mégis az agyam.
Írta 2006. augusztus 07. - 19:45
abból annyi van, mint égen a csillag
31.8at nem találtak nekem annó a fit boysban, asszondták roox-ba keressem (350-400mm hosszba köllene) , de arra nincs ellátmányom..
Írta 2006. augusztus 07. - 19:40
amúgy 31.4-es is csak olyan helyen van, amelyik magellan partnerüzlet. fit boys-ban is végigkutattunk mindent, de nem találtunk, végül már az utcán voltam mikor utánnam szóltak, hogy találtak egyet.
Írta 2006. augusztus 07. - 19:31
vettem ma 31.4es üléscsövet az új px-hez.
úgy tûnik csak az enyémhez kell ilyen elbaszott (31.8) méret.. :-/
Írta 2006. augusztus 07. - 19:26
fit boys-ba volt 06-os px zöld színben (eddig azt hittem az fekete), csak ott 48000ér volt. de azért legalább szemügyre vehettem mielõtt megjön. tényleg elég ütõs darab, biztos kiba merev lesz a segge. a szart is kirázza majd belõlem. viszont most, hogy élõbe láttam a zöldet, már ez jött be jobban.
Írta 2006. augusztus 07. - 18:35
jaja az van terveben hogy mindent megnézek
bringát nem tudok vinni,de hát ez van...
nemnagyon láttam kerékpáros életet..
még ilyen tanyabájk szinten is ritka. (úgy rémlik)
a buszozás viszont kegyetlen nagy buli
streethely bizti van jó sok, betondzsungel az egész
ajjj derég is volt..
(5-6éve)
Írta 2006. augusztus 07. - 15:36
minden más alklmazás a win is ad hangot csak ez nem..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!