Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2006. augusztus 06. - 11:48
Megyek kisgéppel kajolni, úgy gyorsabban hazaérek és kiderül, hogy van-e kedv ugrálni, vagy menjünk-e inkább hegyre. de ugrálni kéne nagyon. Na majd még akkor késöbb!
Ha összejön a szellem, vigyünk kutyákat is! Vagyis én tuti viszek és akkor hozhatnád golyót is. Jól elrohangásznának ott...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. augusztus 06. - 11:38
Nem rossz, csak 110Le-s kellene!
http://www.hasznalta...creenwidth=1024
Király stricigép!
http://www.hasznalta...creenwidth=1024
Ez a legjobb alapnak,nem is olyan drága,hmm!
Nekem asszem jo lenne 4körü, majd jelezz még!
MINDENKINEK JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNUNK!
Írta 2006. augusztus 06. - 11:24
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. augusztus 06. - 08:34
Ez meg jó lenne játszósnak
Ez is jó lenne bringásnak és ez 1.8turbo...
Írta 2006. augusztus 06. - 07:43
Korán van, de nem bírtam aludni! Na, valaki délelött?!
Írta 2006. augusztus 06. - 02:24
Írta 2006. augusztus 06. - 01:27
csak hgy bekavarjak van fekete bilibukóm ..
basszus megint elment úgy ~4óra hogy "nem tudok vele elszámolni" mert játszottam vazzze!!nem a továbbtanulásomon gondolkodtam,nem takaríittotam a szemetet a szobmbol,nem próbáltam rájönni a féregjáratok keletkezésére,nem bazze emrt játszottam!!!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. augusztus 06. - 00:32
Neked milyen hugod van?! Én még sosem tudtam tõle kölcsönkérni. Ált. õ szokott tõlem... :-)
hát én is +lepõdnék ha a hugom neked kölcsönadott volna de ha te szoktál adni neki, akkor most a te lóvédon veszek vázat
Írta 2006. augusztus 06. - 00:30
Írta 2006. augusztus 06. - 00:24
Ez az idõjárás a Balatonon eléggé fos volt.
De bazzeg az, hogy állandóan csörgött a telefonom, az még szarabb. Alfa-nak kellett turkálnia a kódomban, és hát az nem egyszerû dolog. De az MVH meg a világ legszarabb állami cége, és nem bírnak magukkal. Fizetni azt nem tudnak, de követelni, meg fenyegetõzni, azt igen. Fasza.
Na mindegy. Hétfõn kimentünk a strandra bringával, odaláncoltam a Police feliratú magasleshez a bringákat, aztán irány a víz. Elõször kicsit paráztam, mert kapásból 8 gyerek körülvette. Na mondom ez fasza lesz. Az egyik kb. látott már ilyet, az mutogatta a többieknek, hogy mi micsoda. Aztán elhúztak. És utána csak páran megbámulták, de semmi ilyen csoportosulás nem volt.
Szóval tök nyugodtan mentem volna le vele a partra minden nap. De csak kedden tudtam még ezt megtenni, mert utána jött a szar idõ. Mondjuk szerdán csakazértis lementünk délután. És nem volt olyan rossz, de túl jó sem. A víz még rendben lett volna, de alighogy kidugtam valamimet a vízbõl lefagyott. Mindenesetre akkor fotóztunk egy kicsit...
A pálya meg jó.
Csak nem ilyen paragépnek való, mint én. Túl sokat fékezek. Na mindegy. Mikor megyünk gyalog? Vagy kocsival?
Írta 2006. augusztus 05. - 23:56
Neked milyen hugod van?! Én még sosem tudtam tõle kölcsönkérni. Ált. õ szokott tõlem... :-) Kék-sárga?! Ejjj... Az számomra csödörbõl-vödörbe szindróma lenne, még ha eltekintek a repedéstõl is...
Dig:
Írta 2006. augusztus 05. - 23:54
Ma vettem ilyen supermant, ez nem az olcsósított, és király, jó a geo meg merev.
jóvan akko beizgultam rá. kérek kölcsön hugomtól
és jó lesz a fekete-zöld is.
Kokk viszont szivesen elcserélem veled a kék-sárgát
Írta 2006. augusztus 05. - 23:54
Írta 2006. augusztus 05. - 23:52
De Dig, a visszanemhíváson megint átsiklottál...
Írta 2006. augusztus 05. - 23:50
kokkk merevvel, de csak mától:)
Ja és új számom van, majd megadom.
Írta 2006. augusztus 05. - 23:49
Sztem ez a zöldes-fekete nagyon király! De ha nem tetszik, vegyél ilyet és cserélünk aranyra! Eddig 4-szer használtam... Akár picit rá is fizetek, mert nekem valami szolídabb szín jobb lenne...
Írta 2006. augusztus 05. - 23:48
Magoo: az tök jó az a váz! Sztem simán megéri. És a polarx-ek amúgy is a legjobb ár/érték arányú vázak! Viccet félretéve...
na, akkor csak megkéne vennem. de csak feketében van, ilyenben:http://potkerek.extr...rX_Superman.jpg
bár ez sem rossz szín, de a piros jobb. mondjuk ezen nem kéne baszakodnom
mondjuk még nem akartam venni amíg a fejcsövön kívülrõl nem látszik a repedés, de ez most tényleg nagyon megéri.
Írta 2006. augusztus 05. - 23:40
Írta 2006. augusztus 05. - 23:35
Akkor a holnap délelött sovány mindenkinek?! Ejjj... MEgpróbálom úgy alakítani, hogy délután jó legyen, de az majdnem tuti, hogy nekem nem jó. A sok családi project...
Írta 2006. augusztus 05. - 23:18
én azt hittem, hogy a table top az olcsósított. ez: http://ebike.hu/termekek/vaz/3360
a supermen már a jobbik, vagy nem?
meg van még a manual, de az meg singlespeed. úgy tudtam ez a három van belõle.
jja lehet...
csak arra emlékeztemh goy van egy occsóbb változat is
Golyó nem igazán akarta beadni a derekát este
Peti azóta depresszáós lett ...
a filmezés érdekelne,hétfõ estig vagyok itthon
csak a miheztartás végett
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!