Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2006. augusztus 07. - 15:36
Írta 2006. augusztus 07. - 14:52
Hernyók nagyon kemények! Össze kell szedni a sok selymet és drágán eladni!!!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. augusztus 07. - 14:22
Az anyukád meg úgyis ügyvéd és legalább azért majd nem kell fizetned :/
jja szerencse...
nem tudom mért nem védi jelszóval a kapcsolódást vagy valami...
valamért a gép ezt kezeli alapértelmezettnek..
de viszaállítottam az itthonira,csak kipróbáltam...
Jaja,kontaktoljatok addig is!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. augusztus 07. - 14:16
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2006. augusztus 07. - 14:05
Az anyukád meg úgyis ügyvéd és legalább azért majd nem kell fizetned :/vicces a szomszéd vezetéknélküli netét használni a laptoprol
Írta 2006. augusztus 07. - 14:00
köszi és szivesen
közben mdnta h vállalja szívesen,de árat nem akar mondani ugy hoyg nem látta...
de durva...
http://user.it.uu.se...rna/normal.html
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2006. augusztus 07. - 13:58
Szerintem ezt akkor kérdezhetted, amikor épp a Balaton vizébe fingottam. De akkor válaszolok most.']na mégegyszer:
"tomidny
a pinkbikeos pólót a pinkbiketól rendelted(vagy mondjuk magadnak nyomtad)? és ha igen akkor kábé mennyi a postaköltség? vagy vkivel hozattad?"
Elég béna faszláma lennék, ha magamnak nyomtam volna õket, és mivel a nagymamám se jár ki Calgaryba, se Whistlerbe, ezért kénytelen vagyok rendelni.
A postaköltség meg attól függ mennyit rendelsz. A legegyszerûbb, ha megnézed a weboldalon. Én most ezért nem fogok elindítani egy rendelést, még akkor sem, ha az nem kerül pénzbe.
Írta 2006. augusztus 07. - 13:48
"tomidny
a pinkbikeos pólót a pinkbiketól rendelted(vagy mondjuk magadnak nyomtad)? és ha igen akkor kábé mennyi a postaköltség? vagy vkivel hozattad?"
Írta 2006. augusztus 07. - 13:48
Kössz a képolvasót! Jó nyaralást Nektek!
Zap:
Estefelé hílak, és festés után ha minden jól megy beugrok...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2006. augusztus 07. - 13:40
Írta 2006. augusztus 07. - 13:34
igaz ez nokia
lecserélem egy 6230i re a mostani,aztán azzal remélem elleszek
van egy 21in1 kártyaolvasóm eladó,még ki sincs bontva,nem kell vkinek?
mért mi van?
lemaradtam valamiröl?
Írta 2006. augusztus 07. - 13:28
Vagy lehet, hogy a telefon más kódolást használ, mint az XP?
Aktuális civil
Írta 2006. augusztus 07. - 13:22
Írta 2006. augusztus 07. - 13:07
A telcsirõl átmentett, ékezetes .vcf (Vcard) file-okkal az XP nem tud mit kezdeni. Mééénem?
Ha visszaimportálom a telcsibe, az olvassa. Total Commander nem is törli, Sajátgép igen.
Aktuális civil
Írta 2006. augusztus 07. - 13:06
aug vége felé nincs kedvetek valamerre kiruccani?
akár bringával vagy csak gyalog?
vagy valami ortóparti?déligtartó éjjel stb...
21körül asszem itthon leszek már
Írta 2006. augusztus 07. - 13:00
De még talán a TP comp a legjobb, tényleg.
Aktuális civil
Írta 2006. augusztus 07. - 12:59
a kereskedõk háza aljában a centrum felöl
mistral nálam lebõgött
Írta 2006. augusztus 07. - 12:47
Írta 2006. augusztus 07. - 12:29
JAJA Wokk-os témát legközelebb, vagy seprõspecsenyét a NÉPNEK!
Ezzel, hogy a Piri nincs itthon a kutya nagyon jól jár--akkorákat sétálunk, meg macskakergetés meg vénhülyeöregasszonyriogatás.hehehe
Többieknek jómunkát.
Írta 2006. augusztus 07. - 12:15
tomi,majd amit beszéltünk kábelezést,tudnál benne segíteni?
2-3hét mulva esedékes
Shoshi!!!
Mikor vigyem a dvdt???
Ráérek nagyábol egész nap