Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vazze, nekem a bringázás még nem játszik. És ne itt beszéljétek meg, hogy lássam... :D

Márió, élsz még?! Nekem is afteroznak a tûsarkús köcsög manók a fejemben...

Csináltam másfél liter banános epershake-et és most azt tömöm magamba. Iszonyat finom, csak most már ettõl vagyok roszzul. :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
vazze, október van....

14:00 Szecska, azt kész.

Aktuális civil

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
menjünk mán bringázni

Márió szép iromány :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Márió: :D

Atus: kelj már föl!!! Kisbé 7-kor hívott, hogy õk már mennek!!!

Mellesleg elvesztettem a kocsit és valaki elvinne érte?! :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
juj degi ce meg zuhantuk,3 szülinaop eccere
dante elefántos cucc szopatás de közbe beháynás,bázis meg mittom én
kocsikulcs lakáskuklcs elvesztél setb

szilvivel is ütközünk mondtam hogy sopjon má le ,mert félbemaradzt de mondta hoyg eligérkzzz má,de jön sikondára vagyok háva a ffaszombaa...

na megyek fkszem bmert mé gáll a faszom mint a kurvaélt

na akor sikondfán hvagyok hol taálk,aosztájlálkozi szinteb.!!!

na béke

jab ls aranyzinú bringám van osmtD:
pimpm nagyon,tapadnak a gringókk vazze...
csak nem agyok buzi....
bár egy srác a Dlnes az rám van állva,metrt ok homokos mint a lapát...

sok lp elbaszun mSEGTS de nem gáz,bvár anyuibol igen hoy semmi éreltem nem volt...
bvSSZUSM IDE sem jünonj
ja és a danteéban sza r a bor,és draga!!

na holnap józanító kerékpár

béke

kisssós meg kokkkk kösz a ámopgatást!!!
de lessz fohjtatás azt mndja...

akkor holnap mikó???nme rajtavagyok,majd kijózanodk menet közben

BODLOG SZÜLINAPPT!!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
akkor holnap megyünk vmit? kicsit vagy nagyot vagy délelõtt vagy délután mindegy csak menjünk na.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Csodálkozol?! 1-kor mentünk és 4 körül jöttünk el. Vacsiravalót nem vittünk magunkkal... Csak hogy tudd, mi is inkább bringáztunk volna, de azért nem volt rossza dolog...

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
OKKÉÉSS! Dantés!

KokkNapkin--én bringáztam 1 tök jót Lehellel--és mire odaértünk már hûlt helyeteket találtuk, na!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
De most akkor lesz valmi?! Lehet, hogy én is jönnék, de még nem tudom. Szal akkor mi?!

Dalmának holnapra egy olyan nagy kalappal, amekkorát senki se nem hord ezen a világon! :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ez tök fix.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Aha... És ez akkor most fix?! Vagy mikor-hol?! :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Mivan az túl közel van :D
Oké, akkor

8 Dante kert
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Okké Tomi! De ne flekken!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Dante kerthelység például?
Talán van még ott hamburger.
Vagy akár nekem a Flekken kertje is jó lenne. Akár le is foglalhatnám, ha tudnám, hogy mindenki hányan jön :D
ésakkor mondjuk 8
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Lehet, hogy ha tudtam volna, én is inkább elbringázom. Elég szar nézni, hogy teljesen rendbetéve, új váltóval, tisztán itt áll és nem TOKODON VAGYOK VERSENYEN!!!

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Jaja, osztom, de mindjárt neki állok fõzni valamit, mert unom ezt a hidegtálas zabálást!:)

Akkor este hova meg mikor? Olyan helyre menjünk, ahol van kaja is!
Tibi te elbringáztad a sütést:)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tibi, te nem tudom hol voltál, de mi nagyon jót sütöttünk... ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Félig szomszéd-barátom. Nagyon jó fej srác, de majd megismered. Csak mert levelezõn végzi a közgázt és 6-ig lenne neki, de hívott, hogy szar, mondtam, hogy jöjjön sütögetni, mert 6-ig nem nagyon mehet haza... :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Na hellosztok!!
Jaja 13:00 sütögetés, de én egybekötöm 1 bringázással, tehát az lesz a végállomásom. Este meg bebaszás....folytatása, nemde TOMMYDNYi??!!

Jelszavam a hétvégére:MINDENT LÁJTOSAN!

KUKU??? mia-kia Kuku?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ehhh... Az gáz... :( Sajnálom!

Jön Kuku is! ;)