Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2006. október 03. - 00:13
álmodni kell éberen, konokon, valóra váltani a világot. mindent át kell élni, mindent itt élni, itt átlényegülni egy dühmardosta belsõ világ papagájrikoltásaiba, az önismeret és önszuggeszció erõit példátlan hadba vezetni, suttogni, kérni, kérlelni, hajlongani, hajolni, haj, haj, hajgatni, álmélkodni folyton, kusza körvonalakat ókumulálni, belsõ tájakra repülni, az akarat fegyelmét kihúzni hogy a hegyvonulatok felszisszenjenek a tücsökciripeléstõl, edzeni, pedzeni, epedezni, sötét udvarokba kakasokat vetni, levelezni fûvel-fával, vadorrú bogárral, lesni, nyesni, etetni bõven, túltelített eltökéltséggel, a jégorrú banya szigorával, hangosbemondó tájakon mázsás tudati parancsokat hirdetni, vénnek lenni, többezer évesnek, de kényesnek, fényesnek.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. október 02. - 22:51
Depesh Mode - Precious+manga ....eléggé jóó
abszoluút illik a falatout2-hez képileg
(Depeche Mode - A Pain That I'm Used To)
persze természetesen!!mikor hol?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2006. október 02. - 22:27
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. október 02. - 21:17
Elõbb megnézném ha lehet...zsolo ezt értsem úgy hogy a csere mehet?
Írta 2006. október 02. - 20:19
Írta 2006. október 02. - 19:03
Cseszheted a manuál fotózást, ha a fényt rosszul méri :/
Zsolo bejárta a fél országot mint idegenvezér és rájött, hogy szinte semmit nem tud a magyar történelemrõl
A bõventõl ez 1-2 mérettel kisebb...
Nekem hátsó IS-7" van és szivesen cserélem IS-8" ra...
zsolo ezt értsem úgy hogy a csere mehet?
holnap már mehetnénk kerekelni...
vettünk uj faxot,ez iylen fura hõpapíros,de állítom roszabb mint az indigóval matatni úgy hogy tiszta maradjon a kezed!
jó kis SW volt a téren,csak mikor a Mandarin volt animácijóval az nekem kicsit magos volt...
Írta 2006. október 02. - 19:02
Tomi: mehet a 2.szelektív szakaszra!!5 4 3 2 1 võõõm vüttyûtyûûû
Tibor: beadtam öcsédnek a lámpát, majd ha tudsz kuksolj rá lécci, me ez a legjobb lámpák, fõleg ha jó! Kösszi
Írta 2006. október 02. - 18:10
Végre sikerült megoldani egy 2 hete húzódó problémát
Kicserélte Atus a hátsó lengéscsillapítókat.
És marhajót zabáltam a Markó csárdában
Már csak szarni kéne...
Írta 2006. október 02. - 17:02
Írta 2006. október 02. - 17:00
Írta 2006. október 02. - 16:47
Írta 2006. október 02. - 15:56
Nekem is rá kellett jönnöm, hogy az egészségügy nem kívánságmûsor... Na de errõl ennyit! Még lassabban gyógyul itt a nagy nyavajgásban. Szerda a cél! Akkor szeretnék már gurulni. De még meglátás...
Van most film ünnep. És az jó a lábamnak...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. október 02. - 15:46
www.punkportal.hu
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2006. október 02. - 15:37
Nem 11, hanem 22 indulónk volt tegnap a Mecsextrém OX versenyen. Igaz, hogy ez is elég kevés (én kb 40-50 versenyzõre számítottam), de az idõpont kb 1 hónapja dõlt el, és egyértelmû, hogy szezon végén kevesen mennek el egy nem pontszerzõ versenyre. Pedig tényleg minden meg volt: profi idõmérés és szpíkelés, egy új pálya, tésztaparty és ingyenes park-belépõ. +jó hangulat! Ez nem rossz recept!!
Üdv:
Chicken
Írta 2006. október 02. - 14:40
Azt nem tudom azon a gépen hogy van, de nekem máshogy mér fényt a váz vakuval és nélkül...Csak a vaku érzékelõje gyengélkedik. A belsõ fénymérõjével nincs baj.
Írta 2006. október 02. - 14:39
tegnapi tekerés király volt, még reggel is hagymaszagú volt a pofám
menjünk tekerni most!
Írta 2006. október 02. - 14:17
Kokka, ez szopás!
Én már megtanultam, hogy itthon sajna jobban kell tudnod mindent, mint a "szakértõ" aki foglalkozik veled. Ha nem figyelek és nincs összeszedett mûszaki rálátásom, a doki szétbaszta volna a fél tüdõmet, ha nem szólok neki, hogy szerintem nem úgy kéne kicserélni a tartályt a vákumos gépben, mert minden vissza fog folyni, ha nem zárja le a csövet... "ja, tényleg, bocs." Ergo wikipedia + google + ismerõs ember felhívása, mielõtt bármi.
Utána még 3 év ügyvédjelöltködés, hogy ezt úgy add a "tekintély" tudtára, hogy ne sértsd meg vele és ne basszon ki veled mégjobban és máris megnõ az esélyed a túlélésre...
Azért jobbulást, told tele biztosítótûvel, az megfogja. Olvastam egy punkportálon.
Aktuális civil
Írta 2006. október 02. - 13:59
Csak a vaku érzékelõje gyengélkedik. A belsõ fénymérõjével nincs baj.Cseszheted a manuál fotózást, ha a fényt rosszul méri :/
Írta 2006. október 02. - 13:41
Cseszheted a manuál fotózást, ha a fényt rosszul méri :/Nah, voltam a fényképezõgéppel szervizben, de elkeserítettek, hogy nem éri meg javítani, mert egy egész panelt kell cserélni, ami meg kb. 30e. Egy új gép (mondjuk 5600) meg 50-60e...
Addig is fotózzak manuálba. Eh. Ez van.
Zsolo bejárta a fél országot mint idegenvezér és rájött, hogy szinte semmit nem tud a magyar történelemrõlZsolo hova tünt?
A bõventõl ez 1-2 mérettel kisebb...hát igen,de melle is va bõven
Nekem hátsó IS-7" van és szivesen cserélem IS-8" ra...nincs valakinek is-pm 185ös adapterje?adok cserébe is-pm203ast
Írta 2006. október 02. - 13:26