Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én meg erõsen készülõdtem és nagy mák, hogyszokásomhoz híven mégsem hagytam mindent utolsó napra, mert meglepõen csomó mindent kell(ett) intézni és hát éppen hogy csak lesz a dolog. De már nagyon mennék! :D

Zsolo, akkor 4 körül Villány felé bedobom a gépem, rendben?! Atusét és Sisakét visszük. Lehet, hogy egy táskát is átadnék, de ez még kérdéses. Elõre is kössz! És bár tudom, hogy nagyon nem akartál csütörtökön menni, jó lesz a pénteket ott tölteni! Megyünk túrázni!!! ;)

Aztán mi megpróbálunk 7 körül elindulni, ami úgysem fog összejönni és kanyarodunk egy jó nagyot Sisakért, aztán vagy valahol találkozunk, vagy együtt vacsizunk!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jeeee
fejlõdés fejlõdés!!!

keep rockin'

szólj ha a hl megvan :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Hát sajnos a hegyi menet tényleg gyors kör volt... Jobbulást Ákos!

Viszont mivel túl hamar lejöttünk hegyrõl még elugrottam gyors a skate-parkba ugrálni és annyit fejlõdtem, hogy ennyit már rég nem (pedig nagygéppel voltam). Ma elõször sikerült beugrani a nullkezet, a féllábat és - bár ez nem volt tervezett - a kéznélküli landolást!
Végre végre végre!!!! Feltöltött kép

The life is short, ride more!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Vazz, ez gyors kör volt...
Szecska fölött olyan gyomorgörcs kapott el, hogy kivert a hideg veriték. Most meg várok, hogy megint jöjjön és futhassak. :D

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
No comment.

Schladming képekben. Sajnos nagyon lassan konvertál, pedig második feltöltés. Ha nem változik, majd kitalálok valamit:
http://kep.tar.hu/shoshi/50373703#2

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Hát szerintem a kistubes most nagy lenne. Én maximum dömörig mennék föl, aztán a kispályákon gurulnék egy párat... Mit szólnál hozzá?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
16:30 Szecska - Kistubes - Szecska kerékpáros erdei gyorslegurultatás és kivagyiságból pengéztetés?

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
minden cuccomat kimostam és sípcsontvédõ nélkül nem merek menni, mert ha csak hozzáér a pedál, meghalok! És ha mennék, akkor is késöbb kicsit. Meg lehet, hogy inkább kispályára...

Szüretelni jóóóóóó...! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás

mikó?

Akár most is, de mindenképp fél 5 elõtt, akkor kéne menni hegyre is!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
mikó?

Toxic Club AC/DC est szombaton!

Megfontoladnó,bár sok ingerenciám nincs kimozdulni,de egy torony belefér:D
mikor hol?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Köszi Shoshiék a tegnapi filmnézegetést, nagyon jó volt!

Kokk: ma egy kisbringázás dél/koradélután?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hehehe. Az jó buli lesz :D

Én még nem tudom mi lesz a szombati kirándulással, mert anyám próbál kavarni. Úgy volt, hogy a 23-i hétvégén szüretelünk, mert az jó lenne mindenkinek, de erre át akarja rakni erre a hétvégére. Áh, inkább nem idegesítem magam.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
http://www.cupidvibe...88326_25907.jpg

jóreggelt

megyünk ma petivel kutyaiskolába :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nyílván olyan 6-ig ott maradok veled, csak majd zabszem lesz a seggembe! :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

IHAJJ CSUHHAJ!!!

KÖSZSHOSHÉKAVIDIJÓZÁST! Pirikéért meg elnézést, neki mindig baja van a vörösborokkal.

Línyeg hogy kijött. De igazából erre van az asztal, hogy az olyan dolgokat, amik ártanak más tárgyaknak, azon tároljuk:D.

Kokka:
Rendben, egyeztetünk! És most kinek késõ? Mert nincs nagy kedvem ott ülni órákat, mert Te Schladmingba utazol:D!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehehe... azt mondtad, hogy magas a csaj, de azt nem, hogy kurv@ magas... :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
IHAJJ CSUHHAJ!!!

KÖSZSHOSHÉKAVIDIJÓZÁST! Pirikéért meg elnézést, neki mindig baja van a vörösborokkal.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggelt!

Vazz, nem tudtam aludni... Márinnyó, megint milyen nõt alarsz megverni?! :)

S: menjünk holnap Villányba, de korábban és akkor megmutogatom a dolgokat, aztán lépek is haza... Oks?! Amúgy sztem a 4 már késõ. Vagy nem tudom. Lehet, hogy nem... Megbeszéljük!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jó reggelt, szép napot, sok sikert!

Nincs mit, noormál:afro:!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
http://bazsi1219.uw.hu/csoki.jpg
ezt a pihentséget

köszishoshiékbocshakupimaradt...!!

"A nõ szomjazik a verésre.AZt kell kihasználni,h nincs agya" Neked az a bajod Bea,h túl sokat voltál vidéken, nem fejlõdött ki az agyad"