Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2006. október 12. - 18:01

Írta 2006. október 12. - 17:33

tar.hu jó má? vagy hova lehet képeket felrakni?
Írta 2006. október 12. - 17:32

Megjavították a PéCém!
MAUL--Jakabhegy a nekedvaló-ott van kaics bõven
Kokk--ott vagytok már?
Hétvégén szeretnék hosszút és kalandosat menni--kb 50km
Írta 2006. október 12. - 17:15

jó volt ma
számíthatsz ránk!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. október 12. - 17:09

Maul vagyok Szombathelyrõl.
Manapság a hétköznapjaimat pécsen tengetem az egyetem miatt....
Valamelyik héten le akarom vinni a bicajomat, hogy teszteljem a környéken lévõ viszonyokat!
Valaki nem tudna körbevezetni? Vagy mondjátok meg légyszi, hogy hol vannak jobb helyek! Engem mindenbõl a szép nagy, és extrém dolgok érdekelnek (nagy ugratók, gapek, hatalmas letörések hippek.... no meg persze egy kis dh sem árt)
Elõre is köszi!
Üdv:Maul
Írta 2006. október 12. - 17:02

Írta 2006. október 12. - 17:00

Kokkk mondta, hogy tûz, erre mondtam, hogy víz, levegõ... De mondhattam volna, hogy bor, sör, pálinka, és akkor senki nem kérdez vissza

Írta 2006. október 12. - 16:40

tomi, hétvégén nem leszek otthon sajna, meg a következõn se, úgy tûnik, de egy közvetítõ útján tudunk esetleg bizniszelni?
Írta 2006. október 12. - 15:09

Na hajrá. Nehogy aztán elõfizessetek a Bikemagra!
Írta 2006. október 12. - 14:04

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. október 12. - 09:54

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2006. október 12. - 09:44

Shellfish's advicet hallgataom reggelire,remek!Csak mióta faterom elvitte a zenecuccom,kissé gyér a hangzás a kis asztali hangszórókon...
Ma akkor 4körül tudunk menni egyet?
Hétvégével mi van?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2006. október 12. - 09:32

Ha már ismét ilyen közkedvelt témát feszegettek, hadd meséljem el egyik idevágó élményemet: én múltkor hajnali 3kor a Nyugati aluljáróban vettem egy gyrost, hogy legyen erõm még hazamenni, hát másnap gyakran üldögéltem a porceláncsészén, még a tv-t is odafordítottam, hogy lássam, nem nagyon tudtam 10 méternél jobban elhagyni az õrhelyemet.
Na de! zsolo, jó lett az nwd7 oldala.. megyek is megnézni, mert nagyon le vagyok maradva, lassan már egy hete nem ültem bicajon, és azt se tudtam, hogy SP már nem Orange.. szégyen.
Ja, meg van egy ilyen oldal, ide sikerült felrakni pár képet Párizsról
http://www.videoplay...hotos/show/3677
Írta 2006. október 12. - 08:05

Na, csak eljött ez a nap is!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. október 11. - 23:41

multkor mit röhögtünk a fosáson,ugylátszik hogy nincs humorérzéke....
piros planktonlények kergetõznek az idõ fogaskerekei körül.meredek érchegy mélyén roppant bányásznépek élnek,kergetik az univerum elixérjét olvasztanak,forrasztanak egy világot megmozgatnak.beindítják a naprendszert,üveggolyókkal játszanak,legyen átlátszó és elhajította,alsóbb létsík gömböt fölpolírozta,legyen ez a mennyország és fölgurította
Írta 2006. október 11. - 23:29

Remélem holnap nem fosok ki mindent a beleimbõl.
Fél5 újra?
Aktuális civil
Írta 2006. október 11. - 23:12

ezt találtam

http://ckm.hu/index.php?nid=487
Írta 2006. október 11. - 23:04

The life is short, ride more!
Írta 2006. október 11. - 23:02

most esik le.
Alfa nem gyûttél szombaton sikondatúrázni..
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. október 11. - 22:28

???Zsolo, akkor 4 körül Villány felé bedobom a gépem, rendben?! Atusét és Sisakét visszük. Lehet, hogy egy táskát is átadnék, de ez még kérdéses. Elõre is kössz! És bár tudom, hogy nagyon nem akartál csütörtökön menni, jó lesz a pénteket ott tölteni! Megyünk túrázni!!!
Aztán mi megpróbálunk 7 körül elindulni, ami úgysem fog összejönni és kanyarodunk egy jó nagyot Sisakért, aztán vagy valahol találkozunk, vagy együtt vacsizunk!