Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2007. március 03. - 22:03
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. március 03. - 21:54
de hoztam egy kis tomac ösztelóst
meg uj pbill,szal most ezért nem fogok jó írni mert emg kell szokni az ujat:D
10kor találkozunk ufófal trafik elõtt...
bár eléggé hulla vagyok,de majjd vagy feléledek ott vagy nem és akkor trafik lájt
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. március 03. - 20:42
bá igazad lett volna...
http://images.iwiw.n...68927697256_box
huh vazzeg...
Mikor lesz az a cc verseny?
Írta 2007. március 03. - 19:24
Mi pld költözünk...Mi a szart csináltok ilyen idõben, hogy nem vagytok gép elött?!
Írta 2007. március 03. - 19:00
Mi a szart csináltok ilyen idõben, hogy nem vagytok gép elött?!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. március 03. - 17:58
Írta 2007. március 03. - 11:53
Keltem hajnalban, reggeli, öltözés, aztán az utolsó pillanatban Csikó szólt, hogy inkább holnap... Aminek persze örültem, de így nyomi vagyko a korán keléstõl. ÉS holnap melózni kell. Ejjj...
Sztem gurulászok egyet a városban...
Írta 2007. március 03. - 02:12
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2007. március 02. - 20:00
Jut eszembe, nem kell valakinek egy pár Hayes óriás tárcsákkal??
Írta 2007. március 02. - 15:07
Írta 2007. március 02. - 15:00
Írta 2007. március 02. - 14:59
Már most jelzem hogy a május-i E1 xc verseny nálunk lesz Kisbatthyány-ban.
Akinek ötletei vannak vagy csak szívesen kijönne szervezkedi, rendezkedni,építkezni, baszakodni, az jelezzen.
Terv: E1 xc verseny. mellette dirt jump, 4x, triál, pályákon bemutatózás pengézés.
Cégek-kiállítanak, kajálós cégek kajáltatnak, egyéb szórakozási lehetõségek, és minden ami dirt.
aki bármit akar ezzel kapcsolatban kérdezni csörögjön a személyi hordozható rádióhullámos kézikészülékemre.:afro:
Írta 2007. március 02. - 14:59
Áh, és még a váltóm is elkezdett szarakodni egyszer. Utána meg megjavult. Fene se érti...
Éhen már nem halok, mert annyi lasagne-t ettem csajomnál, hogy mindjárt kirepedek a varrásnál...
Írta 2007. március 02. - 14:53
Megajófejek vagytok, fasznak mentek el...
Na majd azéé kapod a maghívókat csúnyán..
Aztán ha mentek UK akkor meg jelezz mert akkor rendezek egy will waiting u back paréét.
Itt rohadok, minnyá éhenhalok.
Írta 2007. március 02. - 12:42
Ja, tegnap voltam egyetemi éjjeli fürdésen Harkányba. Véletlenül keveredtem oda, de jó volt nagyon. Sikonda kicsit olcsóbb és családiasabb, de itt volt sokkal több mindenféle...
Van egy fél tepsi túróspitém!
Írta 2007. március 02. - 12:09
Meg kéne fogalmaznom egy levelet, a svédeknek, hogy:
Basszátok meg kibaszott szaros óránkénti 100 dollárotokat, és dugjátok fel magatoknak a kurva GpsTools-otokat, ha nem vagytok képesek a saját mocskotokat feltakarítani!
Köszi.
Vagy elég lesz egy "No thanks!"?
Írta 2007. március 02. - 09:43
faszás,innen nekem sem...
Írta 2007. március 02. - 09:26
Hát, ha Trafikozás, akkor inkább ma, de én meg fát vágok holnap hajnaltól Csikóssal, szal necces...
Nem jönnek be a képek.
Írta 2007. március 02. - 09:12
gépregény:
http://www.epresso.h...nt/task,view/id ,2820/Itemid,50/
szelektív:
http://www.epresso.h...nt/task,view/id ,2837/Itemid,50/
tubes kultúra:
http://www.epresso.h...nt/task,view/id ,2817/Itemid,50/
http://www.zofipecs.blogspot.com
Írta 2007. március 02. - 02:51
bár eléggé hulla vagyok,bele sem merek gondolni hogy reggel pöst..

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére