Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2007. március 05. - 12:29

Az edzõtábor kifejezés elég találó. De én imádom az ilyet!
És igen, mi is mindig simogatjuk a Kisautót, hogy mennyire ügyes, és mindenhova elvisz minket alig hat literbõl!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2007. március 05. - 12:06

Ja, van lelkük, de az enyémnek most épp fekete. Vagy beletiport a csajkocsiékba és bosszút állnak rajta. Egészen le lett zúzva. Picsába...
Amúgy, ja. Mindenki azt hiszi, hogy a síelés, a téli nyaralás-pihenés. Pedig a lófaszt! Annál fárasztóbb dolog nincs is a télen... Egész nap mozogsz, meg piázol, aztán este még többet piázol, alig alszol és ez így megy végig. Aztán haza jössz és napokig csak regenerálódsz...

Márinnyó: privát!!!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. március 05. - 11:22

Tegnap a szervezetem is kívánta rendesen a bort, csajom faterja rendes volt és segített ebben

Szombat este úgy mentem haza, hogy a jobb elsõ indexem nem mûködött, ma reggel meg akartam csinálni, erre jó. Mindig tudtam, hogy lelke van a kocsiknak is...
Írta 2007. március 05. - 09:59

Na ti sok emós here, mi volt itthon?
Kint a kánaánok kánaánja vala!!! Ennyit csúszni és ilyen aggresszíven--kirrályságg!
Kicsit furcsa a melóhelyen, mindenki pörög, nekem meg ki kellene pihenni az edzõtábort.
Most meg aggressszíven tekerni kellene!
Utólag boldogat Ákosnapra!
Írta 2007. március 05. - 09:05

Hát igen, én két helyre is elmentem szavazni, mert nem tudtam, hogy most hova kell. Más meg egyikre sem tudott elmenni.
Heroestól nem ájultam el. Bár biztos izgis lesz.
És remélem jó idõ lesz, mert az jó! És tekerünk sokat, meg dolgozok sokat!
Jóseggû Tibi hol van már:D?
Írta 2007. március 05. - 01:32

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. március 04. - 23:36

Heroes elég gagyi volt magyarul, 8 mérföldbe bele sem mertem nézni.
Aktuális civil
Írta 2007. március 04. - 22:25

kurva élet. annyira sem képesek az emberek, hogy a vasárnapjukból fél órát rászánjanak és azt a kibaszott papírt beixeljék és bedobják.
Írta 2007. március 04. - 22:15

Amúgy a villáról kéne a kép/ek/
Egész jól sikerült a szavazás!
Ahoz képest-vagy éppen azért mert tényleg civil megmozdulás volt,nulla támogatással,saját zsebbõl.De lelkesen ment minden,szal heppinessz
Bár remélem a plakátokat le is kapjuk hamar.
Kokka,valóban,ez nem a te napod...Esetleg ha ráérsz,mérnél nekem egy minimális villa beépítési magasságot?
Asszem megnézem ezt a crank címû filmet,mert a heroesrõl lemaradtam

Gagyi a tomac bilincs,szal megy a kisgépre

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2007. március 04. - 22:11

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. március 04. - 19:43

Atussal tárgyalj Kappan, õ tudja mit kell csinyáni.
De ha kell kép, akkor holnap lövök és átküldöm õket neked, csak mondjátok, hogy mi kell.
Meg össze rakunk Apukának is egy fitnyessz jellegû bringót a kis lila Vitusból! Lesz feladat rendesen!
Írta 2007. március 04. - 18:42

Írta 2007. március 04. - 18:22

Nem furcsa gyalogolni?
Mondd ecsédnek hogy küldje már a képeket,mert türelmetlen a csóka!
AW:Mesélhetne,mert mikor beszéltünk még nem volt hó és ment a ps2..

Írta 2007. március 04. - 14:39

Jah, megyek is gyorsan, csak most nem tudom, hogy hova kell mennem szavazni. Jókaiba, vagy Gyaksiba?
Kurva jó volt, akkora mákerek vagyunk, hogy na. Ezen a télen 6 napból 5 és felet végignyomni az nagyon komoly! Iszonyat hülyeségek mentek, és nagyon nagyon csapattuk neki! Mindenki!
Remélem AWéknak is jó idejük volt.
Kell venni sisakot boardolni is. Néha már féltem...
Meg új lap is kellene és kötés is. Ájjjájjj!
Jó pihegést, hajrá hajrá!
Zsoloéknak mindennyót!
Lassan kimerészkedek országútra is. Kidugom a barna orromat!
Meg menni kell medvehagymát szedni az esti saliba!
Írta 2007. március 04. - 08:28

Sztem nem volt rossz trafik. Nekem tetszett, hogy nem Radio1 party volt és nem a fiúknak kellett a lányokhoz mennie...

Vazze, most indulok fát vágni. És már így is nyertem fél órát... Bööö...
Zsoloházaspár, jó pakolást, jó utat, és azért próbáljatok jó életet összehozni nélkülünk! Bár tudom, hogy nem könnyû feladat...

MENNYETEK SZAVAZNI!!!
Írta 2007. március 04. - 05:25

ufferal pezsgõztünk és egy üveg ugy fejbe vágott hogy huh,,,
most meg toxicból jövök,nagyon durvs drogos drumandbase volt...
majd beszartam...
no nem tudom eldönteni hogy hope vagy tomac nyeregcsõbilincset használjak

Írta 2007. március 04. - 02:50

no megjártam budátpestet,faszásan metrópótló buszok voltak...
Én péntek-szombat kavartam pesten. Nemhogy szóltál volna.. jól becsempésztelek volna sportkiállításra...
Amúgy ha aztmondom : NEM tévedtem el pesten, akkor elhiszitek?

ohó és tomidny'né-nek sok boldogat!
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. március 04. - 00:02

Pl. hülyére zabáltuk magunkat.
Mi a szart csináltok ilyen idõben, hogy nem vagytok gép elött?!
Meg a gép elõtt ülök és filmeket nézek. Sokat.
Írta 2007. március 03. - 22:19

Írta 2007. március 03. - 22:03