Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts

Bevallom, én végighallgattam. És bár föláll a hátamon a szó, nagyon fülbemászó a dallama. Milyen lehet SubBassMonster egy külföldinek?! :D LOL.

Nem annyira rossz egyebkent... Az tuti, hogy SBM-en is halalra rohogik magukat...
pont 3-4 napja adtam kolcson zenet valakinek itt kinn, visszahozta a memoriat, mondja, hogy az Edda-Kolykod voltam lett a kedvence. nem hitte el hany eves a szam...
Sei, soku Si.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Bevallom, én végighallgattam. És bár föláll a hátamon a szó, nagyon fülbemászó a dallama. Milyen lehet SubBassMonster egy külföldinek?! :D LOL.

Jövõ héten végig 10 fok alatt lesz a hõmérséklet és állandó esõs-zivataros idõ lesz. Ennek most így nem nagyon örülök, vazze.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts

Ezt meg hallgassátok meg! Horvát rap. NAGGGYON KEMÉNY... :D

ez mekkora, mar csak Ruzsa Magdinak kellene vokaloznia
Sei, soku Si.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Márinnyó, ne máááár!!! Ráadásul a buzi képek a buzi szemüveggel nem adnak reális képet. Ne hülye msn beszélgetéseket folytass velük, hanem dobd õket mélyvízbe (egy éjszakai túra és egy buli velünk), aztán mindjárt kiderül, hogy melyik a jó... Amelyik túléli! :D

Kutya: Maflás. Nagyon bejön ez a név most...

Én választottam: Jobb oldali... ;) És egyenlõre nagyon úgy tûnik, hogy jól...

Ezt meg hallgassátok meg! Horvát rap. NAGGGYON KEMÉNY... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
RTL Klub lettél és emeldíjas sms-ben kell szavazni, vagy mi?

Nekem azért lenne egy kérdésem ehhez: magadnak kell a csaj, vagy másoknak?

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
több dologra is szeretnék szavazást kiirni...

kutyanév és csaj... :D

http://images.iwiw.n...60167348081_box
vaagy http://images.iwiw.n...6_1173629104648
bár hépp most beszélek velük msn,de persze most lépett be a "bolondcsaj"persze jó értelemben boldon,kissé túlzottan bevállalós és férreérthetelen üzeneteket írunk egymásnak...
csak nehogy valamelyik az egyik kislányak küldjem,mert kapásból elveszti a szûzhártyáját :D :D :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
voltun k jakabhegy. jó volt meg minden. és most nem volt sok túrista, mindenki beijedt a rossz idõtõl, ami csak holnap lesz. tök jó pólós bringás idõ volt.

Tomy kiabáltun a házatok elõtt de nem jöttél le :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hát elfõrodul!!!

bocsesz...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Márió végre egyszer észre is veszel.. már 'sokadik' vasárnap látlak azt mindig bambulsz elfele.. :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Ezek szerint mindenki sütöget,csak másképp! Tegnap semmit tevés, közbeiktatva egy kis garanciális javítással! Este kivételesen jó film nézés, Tk-ból, magyar címe Pénz beszél Al pacinoval, nem rossz! Ma sütögetés kint jó idõben(bringa nélkül:( ) ! Megyek is megnézem hugy áll mán a parázs e!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Tegnap este szarul indult, aztán egész jó lett... De lassan azért csak meg kéne nyitnunk egy normális helyet! :D

MA giga nagy családi banzáj. Elötte meg még ajándékért kell rohannom. Azt hiszem nem sok aktív dolgot fogok ma csinálni. Ellenben teleeszem magam. Többször is! ;)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
:chomik:

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na. Ma nem túl sok kép készült, de azért Tessék itt vannak.

És ez pedig azoknak, akik még nem láttak krinolint.
Aztán van még Kispál koncert félmeztelen Márióval.
Dagonyázós kutyák is vannak.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jó estét!

Hát ez jó kis kanyar volt.
Lapos elsõkerékkel indítottam, aztán befogott a hátsófék, de végül csak félig kellett bemennem a városba, és visszamentünk Tecához.
Aztán Farkas-forrás, Patacsi mezõ, és csodálkozás Petõc aknánál, hogy autóóók!
Legjobb a jobbra kanyarodni nem tudó UAZ-452 volt. Balra hátra, aztán már mehet is jobbra :D

Jakab-hegyen épp csak átgurultunk, mert várt már a minket a vastag perzsaszõnyeges nappalink. Aztán ott tüzetraktunk, beettünk, elfeküdtünk, és teljesen készek lettünk.
Tecánál kávé és kóla volt a menü!!!
Hehe.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Szívosaknak este trafik!!
Részemrõl csak light mert korán kelés holnap!!

Fél 10kor Emilt öszekapom lónál...

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
holnap lófara 11:00. jakab hegy. remélem az idõ se bszódik el nagyon.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Oksa. Én ma biztosan nem megyek, amilyen szar zene volt tegnap.

Kutyázás nálunk elmaradt. Gyártok egymillió köbméter salátát!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Boccs, nem várt fordulat és csajoztam... :) Aztán bóklásztam itt egyet, mert mikor haza értem, úgy nézett a dög, hogy azonnal elindultunk, nem is lõttem be a gépet.

Este trafik? :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jó neked,én az interspárból jövök,alig tudom felemelni a karom a sok szartól...

Kutyázásba esetleg betársulnék,attól függ mikor mentek..
Feltöltött kép

ez azért én sem tudnám eladni.. :D

assszem kutyzás sztorno

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Meggyüttem! Ez nagyon jó volt! Ákosék kajájának annyira jó illata volt, így gyorsan leléptem! De van helyette cukkinis rétes!

Petõczön rallye van és egy sátor alatt négy Mitsu pihent...

Tök jó, amikor a szakadtarcú, csálészájú lerobbant anyuka megpróbálja elrángatni az utamból a damilra kötött westie-t:D!

És Éger-völgyben láttam rusnya öregasszonyokat fehérnemûben napozni!

Nagyon tavasz van, szinte Húsvéti a hangulatom...

Kokka:
Vikkanty hazaér valamikor délután, és egy Rókus futtatóra gondoltam, ha lesz még hozzá alkalom és energia.

Na megyek pácolni. Léceket. Nem sonkát.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.