Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
benne vagyok!
Mikor hol?

most már az msn nél tartunk :D
édes kis csaj,bel is zúgtam rendesen...
Csak a Klau meg ne tudja :D :D

Tök durva,Anita (PintérÁféle)gépe egy BMW M felniben van beépitve...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Bringa forever!!! :D

Az enyémmel kutyázhatsz... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jaja egész jóféle :)

Egyelõre semmit nem tudok mondani,békés iwiw levelezés folyik :D

A két mekis az is jó volt,bázirtból jöttek,de bozitivuk h mikor elgurultam melletük bringával utánam szóltak hogy hová biciklizek ilyenkor....
meg jött két fasz szembe hogy nekik bmw van nem bicikli és elviszik õket,de engem választottak hihiih

isteni dolog ágyból netezni

kutyázni lenne kedvem,de egy olyan aéapvetõ dolog hiányzik hozzá mint a kutya..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én is régóta fönt vagyok. Jó kis parti volt. De örültem, hogy végre haza értem... :D Két csajjal még kaja... Kabbe! Gyros nem kellett, mi?! :D A csaj egész jónak tûnik...

S: kutyázás milyen project? Nekem is lenne kedvem valamihez és el is kéne vinni...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jó reggelt!
Egész helyes az arcocskája Kappan! Az öltözéke meg egy szobafestõ és Kandász Andrea keveréke...

Lehet, hogy mégis elgurulok Jákobhegyre... Nem hagy nyugodni a Vásáros út visszafelé...

Utána kutyázás!

Szép napot!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
kidobott az ágy vagy mi....

frenco nyári idõ van,be kell szarni...

jah és a kotyóról nem megy a wifi :(

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
AH EZ JÓÓ VOLT :D

ja bocs a caps ...

két édi csajjal voltam még a mekiben,aztán kiderült h 5éve majdemm szomszédok vagyunk...

vélemény?
http://images.iwiw.n...6_1172777725767
nem õ a szomszdés

jó hogy a pesti öregfijúlk is tiszteletüket tették! :D :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jajj. Teljesen elfáradtam. Nem is értem mitõl. Épp csak a szokásosat mentük.
Vagy elszoktam a mászkálástól.

Holnap jó lesz. Bringások amúgy se nagyon voltak az erdõben. Majd néznek a népek, hogy "mialófasz???"
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ugyan ez volt tegnap is...

pff

jók voltak tegnap a Bocskay zubbonyos fa*zok a téren...

na este iszunk

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Jakabhegyen brutál rengeteg ember van. Térképpel bóklászó zombik, kiscsávó, aki nem áll félre elõled, kutya, macska, vadászgörény. Én passzolom a holnapot, majd ha nem lesz rajzás...

mi voltunk a kutyákkal :D és télleg rohadt sokan voltak..menjenek inkább a békeparkba fászom

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Émmeg Vásároson mentem le, Kolostortól. Juhhééé volt. Ott is voltak zombik. A kutya már rohant el elõlem, az egész család ugrált meg zúgolódott, de a balfasz faszi, lehajtott fejjel mászik felfelé a hegyen az út közepén...

Remetén meg összefutottam a Mettyú-kommandóval...

Kokka:
Ha megyek valahova, akkor reggel-délelõtt sztem... Lehet, hogy tolok gyorsan egy Melegmány-Gesztenyést. De még ez sem biztos. Meglátás!

Fahely:
Gyere be a lóvédért pár radlerrel egyetemben:D!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Dömörkapunál annyi autó volt, hogy alig lehetett parkolni már...

Shoshi: nem megyünk ki holnap Szellembe? Nagyon lenne kedvem, de kisgéppel én sem nagyon Jakab hegyeznék és a zombikhoz detto nincs kedvem. Délután viszont ugrabugrálhatnánk egyet...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Nah hazasétáltam én is Vásáros úton. Gubacsos egész jól össze van dobva. Lefelé meg Szuadón mentünk tegnap, és mindössze olyan 5-6 embert láttam, de sejtem, hogy mindenhol rajzás van. Majd valami jó eldugott helyet keresünk a tûznek...

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jakabhegyen brutál rengeteg ember van. Térképpel bóklászó zombik, kiscsávó, aki nem áll félre elõled, kutya, macska, vadászgörény. Én passzolom a holnapot, majd ha nem lesz rajzás...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Bszjb! Királyságosság volt ma hegyen lenni! ÉS azért még nem felejtettem el teljesen, de többet kell menni. Sokkal többet. Holnap sztem nekem Jakab hegy sovány, oda azért nem megyek kisgéppel, de mindenképp kell nyomni valamit...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A csajos összefüggést nem értem. Zsoltinak légyszi ne szólj!!! :D Megbeszélés okés... ;)

Kéne menni Szellembe. Nincs kedve valakinek?!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
no akkor kabbbe,me szólok zsótinak békának :)

no még jó hogy a csajszinál s van net nem kel faszoskodnom a konyhába :D :D

Kokka,fuvart megbeszéljük!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Akkor jóban leszünk vele... ;)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát ha meglessz akkor jó lessz :D :D :D

Már csak az alkatrészeket kell lecserélnem és akokr tényleg jó lesssz a gép!

De mondom a fék az utál engem...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ja és a lesz még minbig egy "sz"! ;)