Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jó reggelt minden sztahanovista baromnak!

Csajom eléggé kész van. Valószínûleg pénteken kirándulás közben megfázott, pedig õ nem is ment bele minden pocsolyába, mint a kutyák.
Most én is érzem, hogy kerülget valami, de próbálok védekezni mézes teával... Tegnap este is megittam 2 litert. Aztán állandóan pisálni kellett. Mintha söröztem volna :D

Annyira nincs kedvem dolgozni ilyen idõben. Aludni, vagy valami népirtó játékkal kéne inkább játszani...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
oszt hány kilú?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Nem cigánynak való a szántás Fahély:D!

Ajajajjjj... Gyors lehet.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Slájmos lázas jóreggelt!

Bekaptam 1 algopirint, most meg szédelgek mint gólyafos a levegõben :-))

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggelt!

Csúsznak az utak. Ééés ma buli. Most viszont hullaság...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
még egy szavazat az egybemellé..
és akár a nemszimpi dolgokat még tána boltban kicserélhetitek szõrén/kis plusszal
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
szerintem is!

ha meg valami kell,kérdezz bátran ;)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én a kisgépet kerek 100-ért vettem. Cseréltem rajta féket, mert nem tetszett és a régit eladtam, minden más megfelelt, így 115-ben állt meg. Ugyan ez darabokban 200 fölött lett volna. Persze ki kell fogni, de mivel úgysincs konkrét elképzelése, sztem nem hülyeség venni egy alap valamit egyben, aztán ami nem tetszik, az csere...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
szasztok

alig kapok levegõt, vagy asztmás lettem vagy teli van slájmal a tüdõm. de az biztos hogy kurva szar.

kutya név: Massza, Dinnye, Stucni (volt egy ilyen nevü macskánk:))

csajokból meg kevés látszik ahhoz, hogy kiderüljön milyen.

tegnap elõztem bringával az újhegy alatti elkoteknél egy nagyon necceset. jobbos kanyar, vasúti átjáró + fölötte vasúti híd. bese láttem de megelõztem a markolót mer tötymögött erre jöttek szembe...aszittem aládöglök vmelyiknek.

egy haverom szeretne elkezdeni bringázni és már elkezdtük összeírni, hogy mit vegy meg mennyiér. 200ropi a max keret. fõleg erdõbe járkáln, de azért szeretne vele ugrálni is. szal ilyen mindenes gép lenne. és arra gondoltam, hogy lehet, hogy jobban jár ha vesz vmi komplett bringát, amit késõbb tovább tudna fejleszteni. mondjuk egy ilyet ha ez a váz nem túl dirt/street jellegû:

http://ebike.hu/term...rekpar/mtb/1127

hja, és külön alkatrészekkel kb 160ezerre jött ki ki, de teló nélkül és csak elöl figyelne tárcsafék. amúgy egy olyan px vázzal mint az enyém, az most occsóért van

szerintetek külön rakjuk össze vagy egybe egy jó árú gépet? én a különre szavaznék de az drágább és aki most kezdi annak nem biztos, hogy megéri

vélemény?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jee egészség ügy

a regiment alig olcsóbb a glorynál én úgy tudom

Jóvvanna nem fogok énekelni....

Bringa mehet amit megjön a szentem

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Könnyû ---> törik! ;)

Ja, ne festéket vásárolgasson, hanem villát és tekerjen már a kis buzija!!! :D

Sportdokinál csak szopatnak... Idõpont kell, de basznak tartani, 2 hét múlva vihetem vissza a 10 perces vizeletminta eredményeit, akkor idõpontra és azt is basznak majd tartani... SZóval kapják be! És ugye a 300Ft-ok ugrálnak...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Áhh, az csak az egyik kedvencem.

Trance árát nem tudom, de olcsóbb jóval a piaci árnál... Rugóstag necces sztem, de nem biztos, hogy lehetetlen! Nagyon fassza kis gép! És marha könnyû...

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Csaszinál (hol máshol) van egy Giant Trance. Nagyon masszív darab az a váz! Kíváncsi lennék a Reign-emre!

Mit értesz te az alatt hogy : "reign-emre"? Csak nem?

A Trance mönnyi és lehet-e belel rugós rugóstagot tenni, ez itt a kérdés.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Csaszinál (hol máshol) van egy Giant Trance. Nagyon masszív darab az a váz! Kíváncsi lennék a Reign-emre!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Báááh --Napkin az 1 hímringyó pimphímgyikk:-))-- Majd ha rájdolni is fog vele sárban is akkor majd szóbaállok vele:-) Ja múltkor magyarázott v.mit, hogy káprázni fog a szömünk is a csudába!

Kutyanév: Tranyó
Csajok: mindkettõ 1szerre(még nem láttam õket)
Autó: Turbótrabi
Macska: Girhes

...kicsit lefáradtam így elsõ nap...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Sztem legyen Kiló a kutya...

Kokka:
Kössz, megjött az anyag!

Napkin olyan fényt vett a vázra, hogy bexarok... Fúúú, fessünk már!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
És Te mennyit kérsz, hogy megkímélj minket?! :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
két utóbbi drága,babék meg kissé megdrágultak mostanság
de van pár ilyen ismerõs zenekar ismerõs,még az is lehet hogy ha õk jönnék éneklek pár számot:D

Wuff hogy londonozik,ugye PM kiesett..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Electro semmiképp! Aljaskúszóbab, SexAction, Supernem!!!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
pár kezdõ metál zenekart tdok hozni kb bagóért...

bár én is dre wutang meg NWA szeretnék..max public enemy

de komolyabbra fordítva,a pécsi kezdõ zenekarok java szívesen játszana...
zúzóabb zenék,szal elvileg illik ebbe a környezetbe...

estleg ha eleektroo is jöhet,akkor realistic krúú!zsiga,foka,stika...