Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
hájó. nem lefikázni akartam. csak drágállom. nekem a 20ezres emerica is megvan már 5 éve és bírja. ugyan így a vansek, bár azok inkább 3 év

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hát figyi, az elõzõ majdnem 4 évet bírt...
Nem olcsó cipõk, de jobb, mint évente venni 15-20-ért valamit.

Az meg hogy sima fekete, pont hogy fasza.
Nem kell csicsa.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
szerintem az a cipõ tépõzár csík nélkül sem ér annyit.

úgy látom megint jön az esõ, de egy pár óráig biztos nem fog még esni, lehet most kéne elmenni tekerni. valaki?

a gt-nek meg szimplán szar a geója.

hát ja. 69-es a fejcsõ szög, az nem játszik. az idei 66 fokos, de a lenti 2011es.

nem vagyok döntés képtelen, csak kurvára körül akartam nézni, mielõtt kiköltekezem magam ;-)

Márió nemköll :-)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Fontos a tépõzár csík?
Mert 15 ájró plusz.
Kell az nekem?

Freerider Elements Bike Schuh - Team Black von Five Ten, online bestellen und kaufen. 24 h Lieferung

Vagy:

Hellcat SPD Schuh - Team Black von Five Ten, online bestellen und kaufen. 24 h Lieferung

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Akkor már inkább 2 réteg ducttape a középcsapágyházra ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Azt semmiképp, mert akkor ugyan ez a döntésképtelen nyavajgás folytatódna, csak más fõszereplõvel! :D :D :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
mago vedd meg az sxem és kész .)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ûber volt a tegnap!!! ;)
Faszábban nem is alakulhatott volna...

A csuklóm viszont rotty.
Sokkal jobban fáj, mint tegnap, úgyhogy nekem ma tuti nem játszik tekerés. :(

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Mi meg rommá tekertük magunkat a k...nagy saras pályákon!
Full "North Shore" idõjárás..
De a legjobb Mariborok egyike volt!
Thx Marcipán!

Ui:Inkább sár,mint por! :)

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Putzernek van Mondrakere, asszem pont Foxy, kérdezd õt! Szerintem az fasza...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
jah, gt nekem is nagyon olcsónak tûnt, de amúgy tecc, bár a geoját még nem néztem. asr7 nem keményszik be lefelé? mert Ákosé igen, és ránézésre ez is az a felfüggesztés.

mondraker?

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
hát.. max az sx trail.

asr7 eléggé fasza, viszont szar a tag.. a többi meg egyszerûen kurvadrága, a gt-nek meg szimplán szar a geója.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Ár alapján a GT nyert nálam, bár gyanúsan olcsó... Meg kell venni hamar...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
na én rommá nézegettem magam, már csak a tisztán látás végett is. tudom hogy most má leszarjátok ;)

GT Force váz + tag + kormány csapágy+ gari ÚJ! « MTB váz « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása

IHBIKES - biciklis termékek - Dartmoor importõr

specialized sx trail rahmen | eBay

Mondraker Foxy RR Frame 2012 (Brand New) - Pinkbike

YETI ASR7 NEW FRAME TURQUOISE SIZE M - Pinkbike

Cadre VTT Enduro Yeti 575 White Taille M Neuf 24 | eBay

Intense SS2

Santa Cruz Nickel

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
szerintem:
Feltöltött kép

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
bikefest kicsit kicsi, de ingyen monster van, dirt meg a pumpi sáros,de attól ég használható, jó móka ez..most meg rideres party..vagy mi :Dkovácsszénája 2 .)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát a Giant az tipikusan hülyeségeket csináló cég. A legviccesebb, hogy nem hajlandóak leírni, hogy egy-egy váz milyen nehéz. Inkább írnak helyette kamu dumát.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás
A Giant 2014re már, a DH gépen kívül, mindent csak 27,5-ben csinál! Ha tudok angolul, márpedig igen... Szerintem fasza cucc, BTW!

Ma miért nem hozta a DPD a felnimet???? Például????? Cikáztak a városban, kézbesítésre kész az állapota, uhhogy I can't get it!!! (Angolul):cool2:

Ezen meg hát:

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Megnéztem 10percet a Niner céggel készült interjúból, és hát szép-szép a 29"-os DH bringa terve, de hát ez egy vicc. Ahhoz, hogy súlyban versenyképes legyen egy 29es kerék, ahhoz majd karbonból csinálják. Hogy lejjebb kerüljön a súlypont ezért csinálnak hosszabb felsõcsövet, és akkor majd "feküdni" kell rajta. Nehéz lesz vele fordulni? Nembaj, átmegy könnyen mindenen :D

És persze tisztában vagyok vele, hogy a 29es és a 27.5ös bringáitok sokkal jobban megy, mint a régi 26os, de nekem pont ez szokott lenni, amikor lecserélem a markolatot. Utána sokkal jobb a bringa ;)

Amúgy érdekes, hogy bringákról, és nem bebaszásról, pinákról beszélünk. Na mindegy kell néha ilyen is :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

A nagy gáz, hogy még nem lehet itthon külsõt kapni hozzá. Pláne nem 2.2-nél kisebbet. Külföldön is elvétve találsz, pl slick gumit vagy 2.0-2.1-nél keskenyebbet nem is láttam.
A 26-os belsõ szerencsére jó.

Itthon? Ránéztem CRC-re, és 14 féle külsõt lehet kapni 650b méretben. Itthon egy kis boltban, azt mondanám, hogy ez már igen, de CRC szinten ez semmi.
Maradjunk annyiban, hogy szkeptikus vagyok ;)
Ja, 26"-ból 245 féle van raktáron, 24"-ból 20, 29"-bõl meg 40.
Az meg hogy az egyik cég 29"-os DH gépet akar piacra dobni, hát...
Az megint érdekes kérdés, hogy az a plusz 40-50g a külsõkön mennyire számít. Ugyanis a Maxxis High Roller II EXO gumiknál ennyivel nehezebb a 650b (27.5"). Ha arra gondolok, hogy egyesek picsakönnyû belsõket raknak be, a súlycsökkentés érdekében, akkor még kevésbé értem a dolgot. Plusz tömeg a kerék külsõ élénél? Hát, még inkább szkeptikus lettem :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök