Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hát a jó kurva életbe, hogy ma mindenki engem akar szivatni... Leszarom. Nem érdekel semmi sem. Közömbös faszkalap leszek.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Gyors idõjárási és pálya helyzetjelentést kérek a frontvonalon küzdõ kat-bog kollégáktól. Idebentrõl aggasztónak tûnik a helyzet. Vagy csak én is EMOs lennék??? Azonnal választ kérek mert felvágom a ....a ....kolbászt vazzz.

...még dolgozok, jó?!:-DD

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jég esik.
Menjetek csak bringázni, ha már nem dolgoztok!

Aki meg dolgozik, annak egy új zene:
M3 Nürburgring
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
most esik vagy nem?

nem akarok esõben felmenni mert ha a természet sír,akkor én is szomorú leszek..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
"Nincs kiút, lent maradsz a porban...!!!" ;) Rohaggyá' a sötét szobádban és sírj! Sõt, vagdosd is magad. Csak az segít.

Weasel üzenete: Fuuujj..
Weasel üzenete: Nincs is rosszabb mint a saját hányásodban fetrengve ébredni..
Dex üzenete: az az én hányásom.
Weasel üzenete: akkor ezt elkiabáltam..

23:44 [Se nap se hold] tudtátok hogy megszûnik az Apeh? ma kaptuk az utolsó felszólítást

Bija McTörcsi üzenete:
-hát elkezdtem inni nemtomhánykor
Lydo üzenete:
-ez jól kezdõdik
Bija McTörcsi üzenete:
-aztán nemtom
Lydo üzenete:
-hmm jól is végzõdik

<yeti> mindenki magabol indul ki te buzi

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts

...mert 1 EMOS here vagy:DDD

Szomorú vagyok, hogy ilyen jelzõvel illetsz. Azt hiszem, elgondolkodok majd rajta este. Ezzel kicsit most megbántottál, de lehet, hogy az egész világ bánt. Majd valahogy túlteszem magam rajta. Beteszek egy No thanks lemezt, és átgondolom, hogy mit csináltam rosszul. Megpróbálok változtatni. Ígárem megváltozom. Remélem van kiút!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Jah, ez igaz, de azért elõbb megyek, mert most ez ami jó nekem:D! Majd nyáron késõbb, hogy lehessen sörözni utána. Bár alig iszom sört.

...mert 1 EMOS here vagy:DDD

ZAP---dededededede ááááá dedededeeeeee

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Neeeem, fél 7-ig. Erdõben. ;)

Azt bírom, mikor ilyenkor vasárnap megkérdezem, hogy mennyi az idõ, erre: "fél 4, de csak fél 3 lenne." A szájbabaszott pofáját az ilyen elmélkedésnak. Mi olyan bonyolult azon, hogy mennyi az idõ. Mi az, hogy "lenne"... Kééész vagyok az ilyenektõl... :D

Sör! Nem is rossz ötlet, de azt hiszik majd, hogy alapból be avgyok baszva és nem engednek bringázni... Ez nem jó terv. De ha végzem, sima ügy!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts

Én megyek késõbb, olyan 4 körüli indulással. Fél7ig világos van vazz!!!

Jah, ez igaz, de azért elõbb megyek, mert most ez ami jó nekem:D! Majd nyáron késõbb, hogy lehessen sörözni utána. Bár alig iszom sört.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
19:05-kor van ofisõl naplemant.
Tibi, te nem szakadsz el az ételt adó anyaméhedtõl úgy, hogy 5-kor el tudj indulni?

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Zap-elcseszted mert fél 8-ig van világos !!!! És különben is addigra esni fog:-) ...és én is elázok mert bringával jöttem melózni:-)

Shosh: LOL mindenre amit írtál

Kokk. sörözzéééé (Tommy még jobban fog lázadni)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Teszek egy próbát, de a sok pisilni vágyó droidból kiindulva elég irreális a dolog.

M: csokit? Cukrot? Vizeletet? :D

<Wadree> sikerult balhezni anyammal
<Wadree> eltero nezeteink vannak az ertekrendrol
<kisroka> teregesd ki ide a szennyest
<Wadree> neki az a baja, h egy ures joghurtos pohar van a szobamban, nekem meg az, h viragallvanynah hasznalja a dvdlejatszot

(17:40:49) (Abydos) jaj
(17:40:52) (Abydos) csokis lett az egérpadom
(17:40:58) (Abydos) eh. most meg nyálas

:D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Részemrõl akkor igyekszem három körül toronynál lenni. PG is jön, Márinnyót hívja majd.
Kokka te meg reiszolj egyet, mert utána mindig kell pisilni:D! És akkor Te is odaérsz háromra:D!

jah hívott,de majdnem lekapta a fejét egy rotti....
na 3kor jó fent nekem is!!

Kokka,hugyozzá azt gyere,otthon asszem adok vamit..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Én megyek késõbb, olyan 4 körüli indulással. Fél7ig világos van vazz!!!

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Részemrõl akkor igyekszem három körül toronynál lenni. PG is jön, Márinnyót hívja majd.
Kokka te meg reiszolj egyet, mert utána mindig kell pisilni:D! És akkor Te is odaérsz háromra:D!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Sosem volt még olyan... ;)

Nekem úgy néz ki, hogy nem. :(

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
:D

3toronynál asszem nekem is jó...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

És a ki****ott egészségügy elcseszte a délutáni bringázásomat, mert most mehetek vissza óra után, mivel "hozott vizeletmintát nem fogadunk el". A telefonben elötte direkt rákérdeztem, ahol TERMÉSZETESEN azt mondták, hogy vihetek. 2-szer meg nem tudok egymás után.

biztos olyan fejed volt hogy "ááá ettõl nem fogadjuk el behozva".... :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Bár az összefüggés nyílvánvaló, van egy olyan érzésem, hogy ez életben nem fog megfogalmazódni nekik...

És a ki****ott egészségügy elcseszte a délutáni bringázásomat, mert most mehetek vissza óra után, mivel "hozott vizeletmintát nem fogadunk el". A telefonben elötte direkt rákérdeztem, ahol TERMÉSZETESEN azt mondták, hogy vihetek. 2-szer meg nem tudok egymás után.

Asszem ma rakok föl nyári gummát a négykerekûre...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts

Razzia az erdõben...

Kicsit elterelik rólunk a figyelmet. Köszönjük nekik!

Az õrök a végén rájönnek, hogy bár a déli oldalon koncentrált a hegyibringás forgalom, és ennek nyomai is vannak, de talán mégsem mi csesszük szét az erdõk nagy részét...