Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2007. március 27. - 10:19

Nem tudom eldönteni, hogy az agyam alszik még, vagy a testem. Valamelyik felkelt, és behozta a másikat.
Akkora hülyeség munkába járni.
Írta 2007. március 27. - 09:55

Kokka,uh ja oké...elvileg a hét közepén itt lesz..
csajos volnalat majd frissítem,mert most kicsit kifogytam a jócsaj ismerõsbõl

már már tényleg sszeretnék felvergõdni a hegyre...de megint jöhetek le hama me suli,ráadásul fogalmam nincs a buzi jogró..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. március 27. - 09:46

Jaja, így autózni is jobb... És Atus varázsolt hátra valami rugótuningot és most nem libeg és megdöntöttem a Palkonya - Villánykövesd közti kanyaros etap-rekordomat!

Márinnyó: tényleg inkább csajokat! Shoshi megtörési veriója sem rossz, de lenne még pár ötletem. A kis gyökér... És kéne nekem egy 6"-os IS-es adapter. Elég gyorsan...

Csikósnak meg ki is kéne találni valamit. Nem csak beszállni. Holnap menjünk együtt. Én gondoltam rá, hogy most valami hasznosat kéne venni, nem ökörséget. Pölö hétvégén vágtunk fát és szar a lánc a fûrészén, meg kéne hozzá két reszelõt venni a Stihlben. Mert szarul áll (szokás szerint), aztán ezek mindig jól jönnek. Vagy valami más?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. március 27. - 08:44

Márió! A csajos vonalad szimpatikusabb volt egy kicsit! Pótold kérlek az elmaradásod:D!
Hülyefaszfej kisgyerek... Addig nézetnék vele dokumentumfilmeket a VHról meg a holocaustról, amíg összetörne a kis kemény lelke...
Ma is szép idõ van! Hurrá, nyaralunk! Nyomulunk!
Szép napot mindenkinek...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2007. március 26. - 23:15

http://images.iwiw.n...7_1172527894258
" A biciklit tekerem a biciklit tekerem...
Esküszöm a magyar Szent Koronára, hogy az ellenséggel soha a legkisebb egyetértésbe nem bocsátkozom, magamat a mindig hadi törvények szerint, derék harcoshoz illõ módon viseltetetem, és így becsülettel élek és halok.
Isten engem úgy segéljen!"
ohh de bírom az ilyen srácokat...
http://images.iwiw.n...4_1170612308367
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2007. március 26. - 21:11

meg mennyié?
egyelõre nem teljesen komoly a kérdés de hátha elgondolkodok rajta

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. március 26. - 21:00

sajna ma modelles lesz....
õõ ajándékba beszállok!!
Írta 2007. március 26. - 20:50

Megnéztem az Indul a bakterházat. Mókás volt, de régen azt hiszem jobban tetszett. Lehet, hogy azért mert sokan néztük és közben piáztunk! Hehehe...
Csikós szerdán tartja a névnapját, ahova mindenkit vár szeretettel a koleszba. Kéne neki valami ajándék! Olyan 7-8 körüli partystarttal...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. március 26. - 20:41

van egy libakergetõ is:D roox stucnival

tök jó hogy lesz ez a rettegés foka,végre látom szenvedni azokat az embereket akiket szeretek szenvedni látni
Írta 2007. március 26. - 20:39

faszás volt kibringázni a a teszkóig,amjd épp mikor zártam volna be a lakatot,akkor futott át az agyamon hogy lehet a kulcs nincs is nálam és tényleg nem volt,
Te tényleg lezártad volna a bringádat a Tesco elé? :wtf:
vagy van valami bótbajárosod is?
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. március 26. - 20:04

Írta 2007. március 26. - 19:48

Aktuális civil
Írta 2007. március 26. - 19:11

faszás volt kibringázni a a teszkóig,amjd épp mikor zártam volna be a lakatot,akkor futott át az agyamon hogy lehet a kulcs nincs is nálam és tényleg nem volt,szal bringával be kutyakajáért,nagy káromkodás közepette haza,majd gyalog interspár....
átoltam egy ótvar csavart a fékkaron,majd tart amig tart aztán kuka az egséz szerintem...
holnap ténylge szeretnék feljutni a hegyre valamikor a fent vázolt idõpontban
továbra is nagytányér és tekerésbarát nyeregcsõ nékül
Írta 2007. március 26. - 18:49

...Megkínáltam volna õket fánkal!!!
Ne rontsd tovább a helyzetedet:D!
Egyébként tárva nyitva hagyod a földszinti lakás ablakát? Nõvéred nem örülne neki...
Jah, lehet menni késõb is! Még most sem lenne ciki lejönni! Királyság...
Írta 2007. március 26. - 18:33

Írta 2007. március 26. - 17:53

Lett szép felni a kocsin. Legalább valami!
És valóban lehet 4-kor indulni. Még tök fasza a dolog. Márpedig ha Villányozok is, kicsit elöbb lelépek, 4-re épp haza érek, rögtön bringa, és sima ügy! Akkor lehet sûríteni a dolgot. Már csak bringa kéne...

Írta 2007. március 26. - 17:52

A Visual Studio meg negyedóránként összefossa magát.
Szar az egész.
Írta 2007. március 26. - 16:21

http://bp0.blogger.c...2pecs2 copy.jpg
A Zöld Fiatalok pécsi brigádja büszkén bemutatja:
Still We Ride 3 - Kritikus Tömeg Party
Pécs, Bakterhaus (Vasút utca 1.), április 6-án, pénteken.
Bõvebben: http://www.zofipecs.blogspot.com
holnap ha nem esik,mert esõbe utálok és tolni tudom csak mert nincs semmi nyeregcsövem meg kistányérom,de mennék egyett de 3/4 4re le kell érnem...
Írta 2007. március 26. - 16:14

Hát ez gecijó volt, mint Bohinjban kb. Felfelé csepergett, Remete réten szakadt, Nagy Tubes felé jégesõ esett, Nagy Tubesen pedig kisütött a nap.
Sár nincs, de eléggé csúszik minden. Két óra múlva már nem fog csúszni, és istenkirály talaj lesz. Nagyon jól esett, bár lassú voltam. De gyorsulni fogok:afro:!
Buzi vagy Márió! Már süt a nap! Már tegnap éjjel is megmondta a kissrác az RTL-en, hogy ez lesz. Gomolyfelhõ délutánra, és csekélyke záporka!
Legalább nézzél ki máskor az ablakon, ha a kis barátaid csengetnek! Vagy neked is nehezen ment a vizeletminta leadása, és könnyítettél a helyzeten egy kis elõjátékkal:D?
Írta 2007. március 26. - 16:14

heylette mehetek az interspárba...