Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

akartam váltani, de 242-ért vették volna meg az eurot. Az anyjuk micsodáját... Erre mondták, hogy majd az Atilla vált! Aztán kiderült, hogy van Villányban egy Attila nevû csóka, aki bármikor, bármennyit megvesz, vagy elad. És 247-ért megvette. Durva mik vannak... Laza 2 millát kapott elõ, aztán ennyi. :)

Nyertél rajta euronként 50 fillért a váltó franchise-okhoz képest. Az félmillió forintnál már 1000 forint! :D 242-ért ki akarta váltani?

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Vazze. 1,4 tonna bort kell vinnem holnap 14 helyre Pesten. Rendesen belenyúltam...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
akartam váltani, de 242-ért vették volna meg az eurot. Az anyjuk micsodáját... Erre mondták, hogy majd az Atilla vált! Aztán kiderült, hogy van Villányban egy Attila nevû csóka, aki bármikor, bármennyit megvesz, vagy elad. És 247-ért megvette. Durva mik vannak... Laza 2 millát kapott elõ, aztán ennyi. :)

Miért nem süt a nap, geccc?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hegyen leszünk ha valki akar jönni csörögjön!
lehet hogy kinézünk jakabhegyre

este mi hogy

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Öccccsém, mindenki engem akar. :D Nem is tudam, hogy ennyien várják, hogy Pestre menjek. És egyenlõre azt sem tudom, hogy ennyi dolgot/programot/embert hogy fogok összehozni. Majd csinálok egy szabad órát és mindenkit odahívok. ;) Hehehe... És geccci sok bort kéne vinni. Lehet, hogy jobb lenne, ha mégis csak sófõr vinné. Na majd kitalálom.

Ja és éhes is vagyok. Gumi meg nem kell. Csak amivel Atus lóg! Hihhh...

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Nekem van sok cetlim, milyen kell:D?

Nemolyan :D

a procrossos utalványról lemodhatok ?

Nagyon-nagyon remélem, hogy nem, mert akkor én is lemondhatok a pénzemrõl. Dolgozok rajta...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Persze, csak az én javamra!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
a procrossos utalványról lemodhatok ?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Nekem van sok cetlim, milyen kell:D?

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Ez jó, hogy nem emlékszel rá, mert akkor akár én is mondhatnám :-D

Nagyjából azért képben vagyok, illetve aki nyert annál van egy cetli is...

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Ez jó, hogy nem emlékszel rá, mert akkor akár én is mondhatnám :-D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
Ki nyert Syncros gumit a Kranked6 vetítésen?

(Ha jól rémlik:
Elnökünk,
Zapné La Revolutioner Ildi
Pintér Ákos)

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Tavaszjóreggelt!

Tegnap úgy hegyikerékpároztam mint egy döglött naposcsibe és sikerült már a Tettyére érve eléhezni!
Csikós névnapozás felejtõs.
Zap-HELL energy-mondtam, hogy rádioaktív:-)))
Magoo--de az merevgép(szerintem tök egyformák manapság-nincs is olyan hogy az jó vagy jobb-max a szettõl függ)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Reggelt!

Egyszer Marónak volt egy narancs Mongoose-a. Na az király volt.

Megyek Villányba. Este összecsörgés...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Filmet vetítsüüüüünk :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
üdv

vettünk szomszéddal avid fékkart pedálba 2000ért :D neki elõre, nekem meg hátra kellett, szal 1000ért van fékkarom a bb7-hez. kúl.

mongoose bringák milyenek?

pedálba van egy 150ropi körül, nekem tetszik:
http://webshop.speed...e&iProduct=1169

az alkatrész leírás az stimmel, a kép nem. szerintem a képen manitou teló van..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Volt nekünk mélypécs ma a bánya aljában... Nem kicsi az a szar. Olyan, mint egy inverz hegy.

Meg kellett legyen valami anomália ott a szétdobált, radioaktív hordókban, mert szét vagyok esve, mint aki szét van esve. Épp, hogy másik fejem nem nõ. :D

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
csütörtök trafik mélypécs ugyan ez kb cask vj is lessz..

oksa,akkor fussá vazze :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Asszem holnap futás lesz!
Komolyan kérdeztem, mert nagyon tetszik! Faxa zenék...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
háát a Pélóék zenélnek a Periszkópban...
kb ilyen szokott lenni a mélypécs is

márha komolyan kérdezted...

ja 11bringázás lenne