Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Beszéltek már össze-vissza korán reggel. Én erre nem vagyok felkészülve.
Nem tudom eldönteni, hogy az agyam alszik még, vagy a testem. Valamelyik felkelt, és behozta a másikat.
Akkora hülyeség munkába járni.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jóvan ,jómunkásember fûrészláncot kap :D

Kokka,uh ja oké...elvileg a hét közepén itt lesz..

csajos volnalat majd frissítem,mert most kicsit kifogytam a jócsaj ismerõsbõl :D

már már tényleg sszeretnék felvergõdni a hegyre...de megint jöhetek le hama me suli,ráadásul fogalmam nincs a buzi jogró..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Reggelt!

Jaja, így autózni is jobb... És Atus varázsolt hátra valami rugótuningot és most nem libeg és megdöntöttem a Palkonya - Villánykövesd közti kanyaros etap-rekordomat! :D

Márinnyó: tényleg inkább csajokat! Shoshi megtörési veriója sem rossz, de lenne még pár ötletem. A kis gyökér... És kéne nekem egy 6"-os IS-es adapter. Elég gyorsan... ;)

Csikósnak meg ki is kéne találni valamit. Nem csak beszállni. Holnap menjünk együtt. Én gondoltam rá, hogy most valami hasznosat kéne venni, nem ökörséget. Pölö hétvégén vágtunk fát és szar a lánc a fûrészén, meg kéne hozzá két reszelõt venni a Stihlben. Mert szarul áll (szokás szerint), aztán ezek mindig jól jönnek. Vagy valami más?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jó reggelt!

Márió! A csajos vonalad szimpatikusabb volt egy kicsit! Pótold kérlek az elmaradásod:D!

Hülyefaszfej kisgyerek... Addig nézetnék vele dokumentumfilmeket a VHról meg a holocaustról, amíg összetörne a kis kemény lelke...

Ma is szép idõ van! Hurrá, nyaralunk! Nyomulunk!

Szép napot mindenkinek...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
bocs,de ez hgy néz már ki...

http://images.iwiw.n...7_1172527894258

" A biciklit tekerem a biciklit tekerem...

Esküszöm a magyar Szent Koronára, hogy az ellenséggel soha a legkisebb egyetértésbe nem bocsátkozom, magamat a mindig hadi törvények szerint, derék harcoshoz illõ módon viseltetetem, és így becsülettel élek és halok.

Isten engem úgy segéljen!"

ohh de bírom az ilyen srácokat...
http://images.iwiw.n...4_1170612308367

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Márió mid van nekem? :)
meg mennyié?

egyelõre nem teljesen komoly a kérdés de hátha elgondolkodok rajta :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hu remélem suli nem lesz szerdán...

sajna ma modelles lesz....

õõ ajándékba beszállok!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hogy hogy?! Benne lesz a Hermann Dóri?! :D

Megnéztem az Indul a bakterházat. Mókás volt, de régen azt hiszem jobban tetszett. Lehet, hogy azért mert sokan néztük és közben piáztunk! Hehehe...

Csikós szerdán tartja a névnapját, ahova mindenkit vár szeretettel a koleszba. Kéne neki valami ajándék! Olyan 7-8 körüli partystarttal... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
megoldottam,köszi!!!!!

van egy libakergetõ is:D roox stucnival :D

tök jó hogy lesz ez a rettegés foka,végre látom szenvedni azokat az embereket akiket szeretek szenvedni látni

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

faszás volt kibringázni a a teszkóig,amjd épp mikor zártam volna be a lakatot,akkor futott át az agyamon hogy lehet a kulcs nincs is nálam és tényleg nem volt,

Te tényleg lezártad volna a bringádat a Tesco elé? :wtf:
vagy van valami bótbajárosod is?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Felszaladtam Kis-Tubesre, de a nap meg elbújt elõlem. Pedig a fák között még láttam, hogy szép piros korongként kúszik lefele, de elbénáztam, és eltakarta a felhõ. De azért jól esett a séta...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Én nem szólok mégegyszer, hogy van ilyen alkatrészem fölös, és nem is foglak kergetni, hogy had adjam oda...

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
:D

faszás volt kibringázni a a teszkóig,amjd épp mikor zártam volna be a lakatot,akkor futott át az agyamon hogy lehet a kulcs nincs is nálam és tényleg nem volt,szal bringával be kutyakajáért,nagy káromkodás közepette haza,majd gyalog interspár....

átoltam egy ótvar csavart a fékkaron,majd tart amig tart aztán kuka az egséz szerintem...

holnap ténylge szeretnék feljutni a hegyre valamikor a fent vázolt idõpontban
továbra is nagytányér és tekerésbarát nyeregcsõ nékül

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts

...Megkínáltam volna õket fánkal!!! :(

Ne rontsd tovább a helyzetedet:D!

Egyébként tárva nyitva hagyod a földszinti lakás ablakát? Nõvéred nem örülne neki...

Jah, lehet menni késõb is! Még most sem lenne ciki lejönni! Királyság...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Elég jó színek vannak most. Asszem a felszaladok Kis-Tubesre...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Tényleg ilyen vagyok... :D

Lett szép felni a kocsin. Legalább valami!

És valóban lehet 4-kor indulni. Még tök fasza a dolog. Márpedig ha Villányozok is, kicsit elöbb lelépek, 4-re épp haza érek, rögtön bringa, és sima ügy! Akkor lehet sûríteni a dolgot. Már csak bringa kéne... ;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Szar dolog, hogy ilyen sokág világos van. Óraátállítás elõtt ilyenkor már éreztem a késztetést, hogy hazamenjek. Most meg csak próbálkozok dolgozni, miközben nem megy...
A Visual Studio meg negyedóránként összefossa magát.
Szar az egész.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
ohh nem voltam otthon,különben beengedtem volna a kerékpározásban megfáradt kis pajtásokat!Megkínáltam volna õket fánkal!!! :(

http://bp0.blogger.c...2pecs2 copy.jpg

A Zöld Fiatalok pécsi brigádja büszkén bemutatja:
Still We Ride 3 - Kritikus Tömeg Party
Pécs, Bakterhaus (Vasút utca 1.), április 6-án, pénteken.

Bõvebben: http://www.zofipecs.blogspot.com

holnap ha nem esik,mert esõbe utálok és tolni tudom csak mert nincs semmi nyeregcsövem meg kistányérom,de mennék egyett de 3/4 4re le kell érnem...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Kokk! Eddig is az voltál, ezért szeretünk:D!

Hát ez gecijó volt, mint Bohinjban kb. Felfelé csepergett, Remete réten szakadt, Nagy Tubes felé jégesõ esett, Nagy Tubesen pedig kisütött a nap.

Sár nincs, de eléggé csúszik minden. Két óra múlva már nem fog csúszni, és istenkirály talaj lesz. Nagyon jól esett, bár lassú voltam. De gyorsulni fogok:afro:!

Buzi vagy Márió! Már süt a nap! Már tegnap éjjel is megmondta a kissrác az RTL-en, hogy ez lesz. Gomolyfelhõ délutánra, és csekélyke záporka!
Legalább nézzél ki máskor az ablakon, ha a kis barátaid csengetnek! Vagy neked is nehezen ment a vizeletminta leadása, és könnyítettél a helyzeten egy kis elõjátékkal:D?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
akkor ma asszem a bringázás sztorno...
heylette mehetek az interspárba...