Na, pénteken az van, hogy dongoban kell lenni 8-ra! Aztán koccintunk és puncis tortát nyalok.
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2007. April 02. - 19:32
Na, pénteken az van, hogy dongoban kell lenni 8-ra! Aztán koccintunk és puncis tortát nyalok.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2007. April 02. - 19:21
http://totalcar.hu/m...7.04.02.
Posted 2007. April 02. - 18:23
péntek elõreláthatólag milyen lessz?
nekem este el kell ugranom melózni de max 1,5órára...
lessz gimmeshot meg rotting christ meg ilyenek
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2007. April 02. - 12:28
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2007. April 02. - 11:52
Úúúú... Sala, sajnos esélytelen volt beugranom, pedig eljátszottam a gondolattal, hogy beállítok és földobom a partyt! Viszont rákattantam a Pesti bringázásra, úgyhogy igyekszem menni majd föl többet, ami remélem találkozásokat szül majd!
Nah, az van, hogy kicsit Katonabogarazzunk:
Megkerestek a Leo Klub-tól, ami egy közhasznú, gyeremekeket támogató alapítvány, hogy szeretnének egy szemétszedést a déli oldalon, a Mandulás felé, ami a szobor alatti parkben végzõdne és ott várná a gyûjtõ népet pár láda sör. De õk még nem csináltak ilyet és szeretnék, ha egy természethez jobban kapcsolódó csapattal csinálnák együtt. Az elsõ terv az április utolsó hétvégéje. Az elnökük Németh Eszter, õ már említette a klubbnak és tetszettünk nekik. Van kedvetek hozzá? Mert én azt mondtam, hogy elég valószínû, hogy számíthat ránk. Megjelennénk a klub újságjában is!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2007. April 02. - 11:45
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2007. April 02. - 11:22
Fah,ufót kérdezt ki
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2007. April 02. - 11:15
"Péntekre ne tervezzetek! Össze kell jönnünk koccintani! " ---miért is?
Posted 2007. April 02. - 11:07
Atust próbáltam meggyõzni, hogy bár nehezebb két gépet összerakni/fönttartani, de jó lesz az neki, ha megmarad a kisgép, mert a bullit nem ugrálásra, ökörködésre való. És az õ esetében van remény a repkedésben való fejlõdésre!
Jenna mikor született?
Nagyharsányról jut eszembe, ilyenkor én is imádom a déli oldalt és úgyis kell a céges kocsikon gumikat cserélni, mert még a téliek darálódnak... És azt ugye pont Nagyharsányban kell. Asszem elhordom õket. De egyet tuti...
Ééééééés éhes vagyok!
Péntekre ne tervezzetek! Össze kell jönnünk koccintani!
Posted 2007. April 02. - 10:41
képszerkesztés közben azon gondolkotam hogy a viszavonást is visza lehet vonni??
S:Az ördög pradat visel meg ez közül este ezt válsztottam..
ma nekem sszerintem nem jó semmi....
Posted 2007. April 02. - 10:34
Shosh--gondoltuk ti se dögöljetek má annyit Vasárnap délután:-)
Hétvége fasza volt--tiszta izomláz. Kantavár-Lámpásvölgy kurrvajó DH!!!
AW--Bolldogattt akkoor!--deszarbringa
Posted 2007. April 02. - 10:16
Posted 2007. April 02. - 08:52
most néztem meg a hazárd megye lordjait és mégjobban tetszik az a dodge...
Ezt én nem tudtam végignézni...
Jó reggelt!
Igen, ma nagyon szép idõ lesz, így hát megyek bankba, meg ordítok is egy csomót.
Meg nagyon szeretnék menni egyet Nagyharsány elõtt, de pihenni is kellene... Meglássuk!
Jó volt, hogy tegnap beugrottak az intenzíven emésztõ kerékpáros társak!
Nagyon finom a hársfatea sok sok mézzel!
Éjjel Vikivel Uránban ratrakot vezettünk, és megállítottak minket a rendõrök, de szerencsére csak az iránt érdeklõdtek, hogy nehéz-e, mert szar állni az út mellett a hidegben:D...
Wuffnak nagyon minden jót!

Na csóka mindenkinek!
Kokk! Még autózás közben is magadat nézegeted:D?
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2007. April 02. - 08:08
Na, start.
Posted 2007. April 02. - 07:56
Szólni is akartam, csak kiment a fejembõl....a hiace-nak nem ég az egyik féklámpája és Napkin még beledobja Villány elött.
Posted 2007. April 02. - 07:46
Wuff, megint öregszel?

Ma jó idõt mondanak. Azt hiszem megjátszom ezt a bringáacipelõsdit Villányba. Aztán haza felé beugrom Szellembe. Tudom, hogy nem a legjobb idõpont, de ha valakinek van kedve, csatlakozhatna majd.
Na megyek, mert a hiace-nak nem ég az egyik féklámpája és Napkin még beledobja Villány elött.
Posted 2007. April 02. - 00:54
nameg persze Mecseket !
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2007. April 02. - 00:07
saint karhoz egyenes fékcsõbecsatlakozós fittinget lehet külön kapni?vagy kell másik csõ hozzá?
Posted 2007. April 01. - 23:42
300 fasza volt. Vasárnap este beülni és megnézni abszolút alkalmas. De az agyam nem fáradt el a sztoriban...
És már szeretnék úgy autózni, hogy nem dölöngél hátul 12db 20 literes fém hordó. Hehehe...
Na yo8!
Posted 2007. April 01. - 22:22
Aktuális civil

Sign In
Create Account

Back to top